Persondatapolitik og privatlivspolitik

Kontaktoplysninger

Cyberfusion ApS
Jegstrupvej Vest 122, 8800 Viborg
CVR: 32269818
Tlf: 7199 9441
E-mail: kontakt@cyberfusion.dk

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig på siden, redigerer din profil, logger ind, benytter siden til at skrive personfølsomme oplysninger, eller foretager køb via websitet.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, sende nyhedsbreve osv. såfremt du har samtykket til dette, at sørge for andre profiler kan finde dig og læse om dig for at se om de er interesserede, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi sørger bl.a. for, at passwords er envejskrypterede, og altså ikke bør kunne brydes. Vi krypterer også e-mail adresser for drastisk at vanskeliggøre, at disse kan identificeres efter evt. sikkerhedsbrud. Vores hostingfirma sørger for, at sikkerheden på serverne er i top – bl.a. er tilgang til databaser hermetisk lukket, så kun webserveren kan tilgå data. Vi har også lagt en stor indsats i at kunne modgås såkaldte SQL injection angreb, XSS angreb og meget andet. Slutteligt benytter vi en nyere udgave af SSL/TLS protokollen, der sørger for sikker kommunikation.

Hvilke data opbevarer vi

Vi opbevarer hovedsageligt de data, du selv har indtastet under oprettelse / redigering. Derudover opbevarer vi også dine seneste to IP-adresser, hovedageligt for at kunne identificere evt. misbrug af siden. De oplysninger, du kan indtaste, er bl.a.:

  • Profilnavn
  • E-mail adresse
  • Fødselsdato (bruges til at udregne din alder)
  • Dit køn
  • Dit postnummer
  • Hvad du søger (f.eks. kæreste eller venner)
  • Højde
  • Vægt
  • Partnerstatus
  • Hårfarve
  • Øjenfarve
  • Kropsbygning
  • Ryger
  • Om du har børn
  • Uddannelse
  • Jobtype
  • Musiksmag
  • Stjernetegn
  • Interesser
  • Evt. ting du måtte skrive i fritekst, f.eks. i breve til andre, din profiltekst, eller via de andre tilbud her på siden.
De eneste oplysninger, der er krav for at kunne have en profil på siden, er profilnavn, e-mail, fødselsdato, køn, hvad du søger, IP adresse og postnummer. Ønsker du ikke at oplyse disse, kan du ikke have en profil på siden. De andre oplysninger er helt og aldeles frivillige.

Hvor længe opbevares data

Hvis du vælger at slette din profil, opbevarer vi dine data i op til 3 mdr. fra sletningsdatoen. Dette sker, da vi tit oplever at folk fortryder at have slettet deres profil og beder om at få den genoprettet. Senest 3 mdr. efter sletning af profil, slettes alle oplysninger pånær dit profilnavn samt ting du måtte have skrevet i fritekst, som eksempelvis breve til andre brugere eller indlæg i et forum. Dine personoplysninger opbevares kun så længe, at det er nødvendigt af hensyn til at opfylde formålet, medmindre andet er påkrævet i henhold til lovgivningen, herunder særligt bogføringslovens regler om opbevaring af bogføringsmateriale i 5 år.

Hvor opbevares data

Dine data opbevares hos vores hosting-udbyder, ActiveWebs A/S, Nørre Allé 22, 1., 8000 Aarhus C., samt i nogle tilfælde (f.eks. til udvikling/test af systemer) midlertidigt hos vores hovedkvarter, Jegstrupvej Vest 122, 8800 Viborg. Sidstnævnte lokation sørger dog for altid at slette evt. testdata osv. efter brug, samt at være ansvarlig og ansvarsfuld med dine data.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter følgende databehandlere / samarbejdspartnere:

  • ActiveWebs ApS - hosting
  • Google Inc. - statistik om brug af siden
  • Cyberfusion ApS og Senior.dk ApS (datterselskab til Cyberfusion)
  • Mailgun Technologies – udsendelse af e-mails
  • ePay - betalingssystem
  • Partner-Ads og AdService – reklame fra andres sider
  • ePoch – betalingssystem der kun bruges i få tilfælde

Derudover viderebringer vi dine persondata, hvis der foreligger en dommerkendelse eller lignende i forbindelse med en sag hos politiet.

Dine rettigheder

Du kan altid gøre brug af nedenstående rettigheder, men må forvente, at der kan gå op til 1 mdr. før vi imødekommer evt. krav og henvendelser. I visse tilfælde, hvis det er en forespørgsel af høj kompleksitet, kan der gå op til 3 mdr. fra din henvendelse. Vi forsøger dog altid at vende tilbage hurtigst muligt.

Du har altid ret til at få indsigt i hvilke persondata, vi behandler om dig. Du har også altid ret til at få disse rettet eller slettet. Du har endvidere også altid ret til at tilbagekalde dit samtykke til vores behandling af dine persondata. I dette tilfælde vil vi kun opbevare oplysninger, som vi er retsligt forpligtet til, og vil slette alle andre persondata om dig.

Du må altid gøre indsigelse, hvis du ikke ønsker at vi opbevarer dine persondata, samt hvis du mener vores behandling af dine data er i strid med gældende regler eller dit samtykke.

Slutteligt har du altid ret til at få tilsendt dine persondata, som du har oplyst os, i tekst-format, som du så kan overføre til anden tjenesteyder.

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine persondata, kan du indgive din klage til Datatilsynet:

Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefonnr.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at lave statistik for brugeres færden på siden, så vi kan blive bedre til at præsentere det indhold, du finder interessant. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies, og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og dit login, og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil websitet ikke fungere, da vi bl.a. bruger cookies til at sørge for, du er logget ind på siden.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics - bruges til statistik

Google AdWords - bruges til at tracke, om du kom fra en Google reklame

Dato for dokument: 14. maj 2018
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Lundborgvej 13A, 1. sal
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )