Opret gratis profil

Ubehageligt møde med et par

~~Jeg blev kontaktet af et par her på Sexhunt som søgte en ekstra mand til en trekant om jeg var interesseret i det. Jamen det er jeg jo, de fortalte de aldrig havde prøvet det og han havde en fantasi om at jeg skulle tage hende bagfra, så ville han gerne slikke hende imens om jeg ville være med til det. Jeg sagde ingen problemer i det. Vi aftalte så de skulle komme her  hos mig om nogle dage.
Så kommen dagen hvor vi skulle mødes og de skrev de var i toget, jeg skulle så hente dem.
Han skrev mens de var på vej i toget at han var nervøs og sad fik et par øl for at dulme nerverne, det syntes jeg da var okay( Men det var det ikke)
De kom med toget og vi kom hjem til mig, hvor vi sad og fik en kop kaffe og snakkede frem og tilbage om hvad der skulle ske. Lige pludselig siger han om han ikke måtte få en øl jo da måtte han konen mig fik kaffe. I løbet af kort tid bad han om en øl mere tror han drak fire fem øl i løbet en kvarter, der skulle jeg nok havde sagt stop og sagt enten er det sex og hygge og ikke flere øl til dig, men det gjorde jeg desværre ikke. Nå vi blev enige om at gå ind i soveværelset og få gang i den, vi lå alle te oh hyggede os i sengen, men lige pludselig faldt han ud af den. Vi grinede helt vild af det så det gik op i hat og briller, blev enige om at tage en pause. Han blev ved med at sige ha en øl mere  øl mere jeg ved ikke hvor mange øl han drak men mange var det, konen og jeg fik et glas rødvin jeg drikke ikke øl. Jeg syntes han var ved at være noget beruset, men tænkte det går nok. Vi blev enige om at de skulle blive her og sove. Så kom tiden hvor vi skulle forsætte vores hygge i soveværelset, spændende kunne mærke hun var tændt hvad jeg også var. Vi kom ind i sengen hvor vi fik hinanden endnu mere tændt, så kom øjeblikket hvor han skulle have sin fantasi prøvet af, vi fik med møje og besvær ham lagt på plads for han var ren ud sagt skide fuld, men konen var opsat på at blive kneppet for hun var bare så liderlig også mig. Jeg tog hende bagfra som aftalt og han skulle slikke hende, jeg kneppede hende til både hun og jeg fik en dejlig orgasme. Vi fik os rejst fra sengen og kom ind i stuen igen og han kom også han var nu blevet så skæv at han hverken kunne gå eller kravle og jeg var bange for han skulle vælte hele min stue Hold kæft en bøvl jeg havde med ham, jeg bøvlede med ham i over tre timer inden jeg fik ham i seng. Jeg skulle sove i stuen men det blev ikke til meget søvn, tænkte hvornår kommer han væltende for at hente en øl mere, men han kom heldigvis ikke før om morgene. Jeg var tidlig oppe og fik sat noget kaffe over og sad og tænkte det hele igennem sagde til mig selv, hvor er du en fjols hvorfor smed du dem ikke ud inden det gik så galt. Men det var nok konen skyld for hun var så tændt på at blive kneppet. Nu sad jeg og ventede på at de skulle stå op så jeg kunne få dem sendt hjem. Så stod hun op og jeg kunne mærke hun var meget ked af det der var sket. Så endelig kom han også op, han hang noget med ørerne kunne se han var lidt flov over hvad der var sket. Jeg hentede en rundstykke så vi kunne få lidt at spise og jeg kunne få dem kørt på banegården. Endelig var de klar så vi kunne komme af sted hvor var jeg lettet da de var afleveret. Det viste sig at manden slet ikke var afklaret til at der var en anden der skulle kneppe hans kone. Hvad har jeg så lært af dette, jo jeg skal være helt sikker på at begge parter er klar til en trekant. Det er heldigvis første og forhåbentlig eneste gang jeg bliver udsat for det, en anden ting alt for meget øl og spiritus gør det jo heller ikke bedre
Det var så min autentiske fortælling om et ubehageligt møde
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )