Opret gratis profil

Til kvinder ang. orgasme

Til kvinder ang. orgasme - 6. sep. 2010, kl. 22:31
Den her er så til jer kvinder... 

Mine kone og jeg snakker meget om sex, og det er jo fantastisk. Jeg er så heldig også at få vide, hvad hendes veninder fortæller om deres mænd....

Det er jo ikke små ting, som veninder taler om. Meget pudsigt, når mand mest taler om deres pik, som en anden anakonda

Fakta er, at min kone kan få orgasme og på mange forskellige måder, og det er jo dejligt for os begge to, men ingen af hendes veninder kan få det. De fleste kan jo godt, når de leger med dem selv. En anden kan kun, hvis hun bliver slikket. Ved samleje, simulerer hun en orgasme efter 5 min... 

Jeg havde en diskusion med en ven i sommers, som er single, som hævdede, at alle kvinder han var sammen med fik orgasme - selv luderne... ja grin bare. Hans ego er stort....  

Det store spørgsmål til jer kvinder. Er det nemt for jer at få orgasme? Får alle veninderne det? Har mine kone bare nogle sløve veninder? HO-HO

Det er måske ikke det rigtige sted at spørge, for de damer, der er her, er sikkert også vilde med sex, men efter hvad jeg hører, så er der mange damer, der går utilfredse rundt. Kan det virkelig være rigtig? Forstår manden ikke kvindens behov, eller kan kvinden ikke forklare, hvad hun har af behov. 

For mig at se, er det jo et problem, hvis f. eks kun 40% af kvinderne kan få orgasme sammen med mænd, så kan jeg da godt forstå, at der er nogle kvinder, der bliver træt af sex med tiden eller ordner det selv :)

Hvad siger I og jeres veninder? Giv jeres besyv med...
hej - 7. okt. 2010, kl. 10:02
hej ...
du har ret ,jeg tror ikk på at alle kvinder kan få orgamse....
og der er desværre mange mænd der praler lidt for meget ,
hvis man har sex og kan bruge meget langt tid på det ,så får man orgamse .
det er så skønt at dyrke sex ,jeg ville ønske at min mand ville flere gamge om dage,
men desværre ikk.....så er der kun en ting ,gør det selv ,find en her eller dildo ....som hjælp
knus majpige
orgasme - 9. okt. 2010, kl. 17:01
Hey..

Jeg tror på det har noget at gøre  med  både ens partner, tiden man tager sig til at elske ,  jeg  får som  din kone også  flere forskellige orgasmer,  men har  selvfølgeligt også  prøvet  ikke at  få nogen , men  det kan  også  være  skønt  ,  bare det at vide man har  givet  sig hen og ihvertfald har tilfredsstillet sin partner  så er det  ok at  misse en orgasme i ny og næ . der er jo  mange måder at give en  kvinde orgasme på ,  jeg synes egentligt det er trist hvis  man  skal  fake en orgasme for at  ' han skal blive  færdig '   vi  kvinder burde måske lære os at være  ærlige og  sige det her knald er ikke ok  for mig , og så  måske  vise hvad der kunne gøre det lækkert for en  , men igen orgasmer er  forskellige og kvinder   lige  så  ;) tror  nu  heller ikke vi  kvinder blir trætte af sex med tiden og  ordner det selv,  vi  er  præcis lige som  mændene   vi onanere også   fordi  det er  lækkert og  ja   der er  så  100% orgasme garanti ;)   så  jo   mændene kan  da få  os  kvinder  op og  ringe,   selv har  jeg dog  de  bedste og  mest intense  orgasmer med en anden  kvinde ......
[Citat fra: september]
Den her er så til jer kvinder... 

Mine kone og jeg snakker meget om sex, og det er jo fantastisk. Jeg er så heldig også at få vide, hvad hendes veninder fortæller om deres mænd....

Det er jo ikke små ting, som veninder taler om. Meget pudsigt, når mand mest taler om deres pik, som en anden anakonda

Fakta er, at min kone kan få orgasme og på mange forskellige måder, og det er jo dejligt for os begge to, men ingen af hendes veninder kan få det. De fleste kan jo godt, når de leger med dem selv. En anden kan kun, hvis hun bliver slikket. Ved samleje, simulerer hun en orgasme efter 5 min... 

Jeg havde en diskusion med en ven i sommers, som er single, som hævdede, at alle kvinder han var sammen med fik orgasme - selv luderne... ja grin bare. Hans ego er stort....  

Det store spørgsmål til jer kvinder. Er det nemt for jer at få orgasme? Får alle veninderne det? Har mine kone bare nogle sløve veninder? HO-HO

Det er måske ikke det rigtige sted at spørge, for de damer, der er her, er sikkert også vilde med sex, men efter hvad jeg hører, så er der mange damer, der går utilfredse rundt. Kan det virkelig være rigtig? Forstår manden ikke kvindens behov, eller kan kvinden ikke forklare, hvad hun har af behov. 

For mig at se, er det jo et problem, hvis f. eks kun 40% af kvinderne kan få orgasme sammen med mænd, så kan jeg da godt forstå, at der er nogle kvinder, der bliver træt af sex med tiden eller ordner det selv :)

Hvad siger I og jeres veninder? Giv jeres besyv med...
Nogen kan bare ikke! - 19. dec. 2010, kl. 19:21
Hey..

Jeg er så heldig at have en kæreste, der på trods af, at han ofte kommer ret hurtigt, kan igen lige bagefter.. Han får altid flere orgasmer, når vi dyrker sex, hvilket jo er dejligt for ham og lækkert for mig at vide, at han er tilfredsstillet.

På den anden side, har vi så mig.. Om han slikker mig, giver mig finger, tager mig i diverse stillinger eller jeg selv ligger med vibratoren, så kommer jeg ALDRIG og har aldrig gjort det.

Vi er enormt gode til at tilfredsstille hinanden, vi stoler 100% på hinanden og vi snakker om sex, så vi kan gøre det bedste vi kan for hinanden, men der er ikke noget at gøre. Alle rammerne er iorden, men jeg KAN ikke komme. Når jeg bruger vibrator får jeg muskelsammentrækninger i underlivet, når jeg 'kommer', men ikke mere end det. Der kommer ikke den der 'eksplosion' i hele kroppen, som alle taler om.

Jeg har efterhånden vænnet mig til tanken om, at det nok bare er sådan med mig. Selvom jeg da selvfølgelig gerne ville prøve at få en orgasme, er der ingen grund til ikke at kunne være helt vild med sex og jeg elsker det stadig, selvom der ikke er det der ekstra for mig.

Det hedder at være 'anorgastisk' og det kommer sig af, at man ikke producerer nok endorfin, som jo er det stof der 'eksploderer' ud i hjernen, når man kommer.

Så hvis din kone kommer hver gang, er hun meget heldig :
Nogen kan og andre kan ikke... - 29. dec. 2010, kl. 21:29
Nu kan jeg jo ikke udtale mig på kvinders vegne... Men min kæreste havde kun fået orgasme ved at blive slikket, eller ved at selv at pille...
I dag får hun orgasmer i alle stillinger + G-Punkts orgasmer... Både hvor hun sprøjter og hvor hun ikke gør... Med 2 fingre på hendes g-punkt kan jeg give hende en sprøjteorgasme på 2-3 min. Og når hun er rigtigt tændt, kan jeg tage hende bagfra og blive ved med at give hende g-punkts orgasmer, til hun ikke kan mere...
Så hun har MEGET let ved at få orgasme... I Dag, det var noget andet for 8 år siden :-)

Har været sammen med et par andre piger, og det er stort set samme historie...
Min point er: Det er nok ikke alle der kan få orgasme bla.a. p.g.a. den manglende endorfin produktion... Men for mange kvinders vedkommende handler det også om interesse fra partnerens side i, ikke kun selv at blive tilfredsstillet... Men også meget om tryghed, og at kunne give sig 100% hen til en man stoler på... Være ligeglad med hvordan man lyder og ser ud, og bare nyde det...
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )