Opret gratis profil

Svinebundet igen af Tøser

Svinebundet igen af Tøser - 14. feb. 2011, kl. 22:32
Hej jeg er 55 år lige fra drengeårene hvor jeg blev nedlagt og ydmyget været lagt bundet i kælderskakt af piger til grin for andre indtil læren kom og skældte ud har jeg været ydmyg overfor store piger/kvinder jeg har altid gået meget i gummistøvler og det blev jeg drillet med.
Her forleden var jeg ude og rode i skraldespande efter flasker og dåser pludselig da jeg står med hovedet nede i en skraldespand bliver jeg løftet op så jeg nu hænger med hovedet nede i skraldespanden. Jeg tænkte hvad nu og kommer op men får så den ene arm om på ryggen som i førergreb og sidder nu på knæ ved siden af skraldespanden og ser nu 2 voksne piger hvor den ene holder min arm fast på ryggen. Så du noget nede i skraldespanden Gummistøvle fniste De. De kendte mig fra dengang og stadig går jeg meget i gummistøvler.
Jeg fik nu den anden arm om på ryggen og da jeg havde noget reb i lommen blev det brugt til at binde mine hænder sammen på ryggen jeg blev nu ført hen til toiletet og sat på den med den stikkende ud af bukserne mens de ydmygede mig til jeg kom.
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )