Opret gratis profil

Slaveri - søger kvinde

Slaveri - søger kvinde - 30. mar. 2013, kl. 21:40
Jeg er en ung kvinde der gennem nogle år har haft mig en slave. Han er min slave på webcam og tiltaler mig 'herskerinde'. 
Han er liderlig RIGTIG meget. Jeg har oplært ham hårdt og derfor er han nu vand til at adlyde det mindste med et smil, om så det er at sidde på en dildo mens den er langt oppe i anus eller om det er at stramme en snor om kuglerne til han græder af smerte. Han er til dominans og gør det gerne tit. 
Jeg skal videre i livet og finde mig en kæreste og derfor har jeg ikke tid til at 'passe ham'. 
Jeg søger derfor en kvinde der har mod på at overtage ham. Du behøver ikke selv at være på cam overhovedet, hvis ikke du ønsker dette. Så er du vildt med at domminere en vild dreng, så er han din. Skriv gerne til mig, da jeg jo helst gerne vælger den bedste til ham.
Kys, knus og kram Flicka.
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )