Opret gratis profil

Sex og manchetter

Sex og manchetter - 6. aug. 2009, kl. 21:46
Hej det er ikke ret mange kvinder/piger man møder som er til leg med manchetter håndjern kæder og klemmer lidt synd når man lige har fået kroge op i loftet, jeg syndes nu det er fræk og binde en pige og lege med hende med dildoer osv

Ville så høre hvad i ander mener om det *sf*
Sex og manchetter - 16. sep. 2009, kl. 12:13
Hejsa  

jamen  der er   rigtigt mange piger/ kvinder der er til bindelege og  manchetter , håndjern osv. tror nu det er et spørgsmål  om  tryghed   ,  er  nok de færreste  piger der lader sig  spænde op  på  første date *GG*    men  er man til det er det fedt og et rigtigt dejligt krydderi på   sexlivet *SF*    kan jeg måske  sagtens  skrive fordi   jeg selv er til det ;) men igen  skab en  god  og  en  tryg  fornemmelse omkring det og BRYD aldrig de uskrevne  love ,   god   leg  der ;)
knuz  babygirl

[Citat fra: Fræk sex i aften]
Hej det er ikke ret mange kvinder/piger man møder som er til leg med manchetter håndjern kæder og klemmer lidt synd når man lige har fået kroge op i loftet, jeg syndes nu det er fræk og binde en pige og lege med hende med dildoer osv

Ville så høre hvad i ander mener om det *sf*

hey - 9. mar. 2010, kl. 12:59
hey jeg er en fyr på 24 år og kommer fra Amager og jeg vil godt prøve at være sammen med en pige som jeg ikke kedner... jeg elsker og slikke piger over alt hvis du vil prøve det er du velkommen til at skrive til mig...
.. - 30. mar. 2010, kl. 12:10
mgi og min 'kæreste' vi er også helt vilde med det vi syntes det er totalt frækt
Sex første gang - 24. juli 2010, kl. 18:13
Hej Alle...

Jeg har virkelig brug for sex. Har aldrig gjort det før, men er så liderlig. Jeg er ligeglad med om det er en pige eller en dreng. Men personen skal ikke være over 20.. Please skriv en eller anden for har virkelig brug for sex.. det må også gerne være par.. P,s Har slikket en før og elsker det..

K.H Camilla-!
hej - 24. juli 2010, kl. 19:33
jeg kunne rigt godt tinge mig og prøv det men det skal vær en på ca min aller så skive piger
skriv til mig - 31. aug. 2010, kl. 14:28
hej camilla.. bare kontakt mig jeg er klar.. :)
 


[Citat fra: Camilla-!]
Hej Alle...

Jeg har virkelig brug for sex. Har aldrig gjort det før, men er så liderlig. Jeg er ligeglad med om det er en pige eller en dreng. Men personen skal ikke være over 20.. Please skriv en eller anden for har virkelig brug for sex.. det må også gerne være par.. P,s Har slikket en før og elsker det..

K.H Camilla-!
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )