Opret gratis profil

Sex med moden Q

sex med moden Q - 21. feb. 2008, kl. 11:52
Hej Kvinder og I mænd som overvejer sex med moden Q...
Jeg har haft nogle elskere gennem livet... ikke mange, da det ikke siger mig noget at bolle til højre og venstre hele tiden..... dem på egen alder er altid gode.....altså dem jeg har været sammen med i al fald

Kvinder i slutninger af 30´erne kan nogle tricks.... de er stadig meget kønne...altså de kønne af dem... og de tør give sig hen... kan kun anbefale dem.... dog er det vigtigste ud over samspillet at man passer fysik sammen - penis/skede.....

ps:jeg besvarer ikke breve fra mænd og læser heller ikke svarerne på bloggen her... det er blot en anbefaling fra min side.....
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )