Opret gratis profil

Sex med min moster.

sex med min moster. - 17. aug. 2007, kl. 23:11
jeg vil gerne have sex med min moster, som er 12 år ældre end mig. hun har mand og børn, men hvis jeg skulle have sex med hende skulle de ikke vide det.

hvilken slags sex skulle jeg have med min moster? først og fremmest skulle vi være i bad sammen og så  ville jeg slikke hendes behårede fisse, give hende finger, rage på hendes patter og til sidst almindelig sex, i et badekar med vand og sæbe i.

grunden til at jeg fik lyst til at have sex med hende var fordi at jeg på et tidspunkt, 'kom til' at gå ind i hendes soveværelse når hun var nøgen. Jeg så på hende og hun så på mig, jeg kunne se at hun også vill have sex med mig. 

jeg gik kort ud for døren igen, for at høre om der var nogen i nærheden. jeg gik ind igen og så hende stå det helt nøgen med sin behårede fisse rettet mod mig. jeg gik stille hen til hende og stak min hånd frem mod hendes patter, jeg tog lidt på dem. Det udviklede sig hurtigt til at vi lå på gulvet med min finger oppe i hendes våde fisse, jeg bevæede min finger hurtigt ud og in, til sidst slikkede jeg hende ned af brystet og endte ved hendes fisse, jeg slikkede den mens hun stynnede højt. jeg kunne mærke min pik blive større inde i mine bukser, så jeg tog bukserne af og pikken frem, jeg stak den ind i hendes behårede fisse og knallede hende hådt indtil min sæd løb varmt ind i hendes fisse mens hun trak sit støn ud i et laaangt støn og sagde mit navn højt.
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )