Opret gratis profil

Sådan kunne det ske

~~Hvad der kunne ske.


Efter vi har skrevet lidt hinanden, på Sexhunter, bliver vi enige om at mødes, da jeg jo er gift, må vi finde en dag hvor konen er på tur, for selv om at hun ikke vil have sex mere, holder vi da stadig af hinanden.


Endelig kommer dagen hun skal være væk i en hel uge, så jeg er spænd på om min ”nye elskerinde” kan en af de dage, så spændt kontakter jeg dig, og heldigvis er der to dage vi kan være sammen.


Jeg er meget spændt, der er jo ca. 30år imellem os, du er lige så ung som min datter, så jeg er meget spændt, endelig kommer jeg af sted, vi har aftalt at jeg kommer til dig, og finder vi ud af at det hele er en stor fejl, køre jeg stille og roligt hjem igen.


Jeg fremme, min pik rumstere i bukserne, jeg ringer på, og du lukker op, du smiler til mig, og giver mig et knus, kom ind kom ind siger du, jeg har taget en flaske vin med og den giver jeg dig, du er bare så dejlig at se på, og jeg siger, hvor har jeg glædet mig til at komme, du står helt tæt til mig, jeg lægger en arm om dig, trækker dig ind til mig, og kysser dig.


Du åbner munden, og vore tunger snor sig om hinanden, dine bryster presser på, begge mine hænder og omslutter dine røvballer, sådan står vi længe, du trækker dig lidt væk, og siger kom, med dig i hånden går vi ind i dit soveværelse, hurtigt kommer vi begge af tøjet, du skubber mig ned i sengen, jeg ligger på ryggen.

Du bliver stående, dine brystvorter står stive, dine hænder søger ned til fissen, du kæler for den og et par fingre søger ind i dig, jeg nyder dette spil, det er år siden, jeg har nydt synet af en levende nøgen kvinde, jeg rækker ud efter dig, og du glider ned ved siden af mig.


Vi ligger front mod hinanden, vi ser hinanden i øjnene, ord er overflødige, min hånd stryger over din kind, henover din næse, og ned til dine læber, du åbner let munden og min fingerspids leger mellem læberne,vor munde mødes, en hånd berører min pik, men jeg beder dig om at vente, jeg får lagt dig om på ryggen, du aner ikke hvor skøn du er.


Jeg ligger på siden og nyder dig, vi kysser igen, nyder dit mundvand og spillende tunge, min hånd bevæger sig over dit ene bryst, stryger let hen over vorten, den rejser sig, det andet bryst får samme tur, vi kysser igen, hånden bevæger sig ned over maven, leger lidt med din navle, langsomt nærmer den sig din vidunderlige elskovs revne.


Jeg nuller lidt i dine kønshår, rammer det øverste af fissen kommer længere ned, du åbner dig, du er våd, får et par fingere op i dig, trækker dem ud, kysser dig igen, ser dig i øjnene, du er liderlig nu, din mave hæver og sænker sig hurtig, min hånd finder din klitoris, jeg sutter på mine fingere og leger med din lille tap.


Jeg glider ned mellem dine lår, kysser dine inderlår, du samler dine lår om mit hoved, jeg er tæt ved din fisse, jeg kan lugte dig, du slipper mig fri, og jeg søger straks op til dit væskende skede, mine hænder skiller dine skamlæber, nyder synet af dit indre, og ser væske sile ned mod din stjerne, min tunge møder din krillerbasse, jeg napper i den, for derefter at presse tungen så langt op i dig jeg kan, du spænder i en bue, men jeg fortsætter med at slikke dig, forsigtigt røre jeg ved din stjerne, du gisper, men lader mig fortsætte, du er fugtig af dine egne safter, en finger spids kommer ind, men du er lidt for tør det må vente.


Jeg er nu blevet klar til at bestige dig, min pik er stiv, den har ikke været så stiv i mange år, jeg vil tage et kondom på, men du beder mig om at lade være, langsomt kommer jeg ind i dig, det er ubeskriveligt, du sitre, og da jeg kommer helt ind, får du din første orgasme med mig, og det vare heller ikke længe før jeg spermer ind i dig.


Vi ligger og nyder hinanden, kysser og kæler, og jeg får dig endnu engang op i skyerne, vi bliver enig om at gå i bad, her kæler og kysser vi igen.
Vi tager ikke tøj på, det er dejligt varmt, og jeg nyder at se på dig, og selv om at jeg har lidt mave, kan du lide at tage på mig.


Du vil lave lidt mad og medens du står der ved køkkenbordet, med røven lige mod mig, går jeg hen og tager om dig, min pik er lidt stiv, men bare det at stå og tage om dig, klemme brysterne, begrave mig i din fisse, gør at jeg får rejsning igen, du bøjer dig ind over køkkenbordet, og jeg kommer ind i fissen, du er meget våd, så jeg tager og gør din stjerne våd for derefter at sætte pikken til, jeg kommer lidt ind, og du siger nu, pres til, jeg vil mærke din pik oppe i min røv, jeg støder til og kommer helt ind, jeg knepper dig vildt og igen får du en orgasme, jeg kommer ikke, for skal jeg kunne holde til mere denne dag og nat, må jeg holde igen.


Det blev to vilde dage, hygge og snak, masser af lir, men intet vare evigt, jeg drager hjem, men vi er enige om at lige så snart det er muligt, selv om der kan gå lang tid, skal vi ses igen.

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )