Opret gratis profil

Profil uden billede

Profil uden billede - 15. okt. 2010, kl. 10:31
Profiler uden billede ... jeg forstår dem ganske enkelt ikke ... jeg mener bare, de er på siden her for enten at søge Sex, Kæreste eller Venner ... men der er ingen der må se dem eller hvad ... og ja ... jeg har kun et billede på min profil indtil videre, men så kan folk sq da i det mindste få en ide om hvordan jeg ser ud, det er sq da det mindste jeg kan gøre ... så er der ikke nogen af jer uden billede på profilen der kan komme med en god forklaring på hvorfor i ikke har det ... dem med billede må selvfølgelig også gerne svare hvis de mener at have en plausibel forklaring !!! ... jeg vil gerne vide hvorfor man ikke lige kan overkomme at uploade et billede ?

WildCow
Min overvejelse - 18. okt. 2010, kl. 18:14
Ja, nu er jeg lige meldt på siden, og har derfor en frisk erindring af mit valg (som jo altid kan ændres).
For mit tilfælde handler det mest om at jeg ikke er interesseret i at folk jeg måske kender finder ud af at jeg besøger denne side, og derfor ville foretrække først at dele billeder når/hvis jeg finder en at snakke med :)
Til stma - 18. okt. 2010, kl. 19:40
Jeg forstår ikke, hvorfor folk er bange for at blive genkendt herinde. Dem der skulle genkende dig, er her jo af præcis samme grund som dig.
Flov ? - 18. okt. 2010, kl. 22:45
Jeg er helt enig med MissForaar, Jeg har det sådan at, hvis en jeg kender kommer hen til mig og siger 'Jeg så dig på sexhunt.dk' vil min første tanke nok være, 'så må du jo ha været på sexhunt.dk af en eller anden grund', da profilerne ikke er noget man ser på forsiden, hvilket vil sige at man er nød til at kigge rundt på siden, og det tror jeg ikke at man bare kommer til ved et tilfælde. og hvis mine venner skulle kommentere at jeg havde en profil her, på en negativ måde, ville jeg nok sige 'Du var der jo også, ellers havde du jo ikke set mig ... vel ' ... og til de folk der rent faktisk søger noget herinde er det meget vigtigt med et billede, der er RIGTIG mange der, når de kigger profiler siger 'Ingen billede ... næste' uden at læse profilen, jeg skal blankt indrømme, jeg gør det samme, med mindre at profilen er relativt aktiv, enten på chatten (det vil sige, er der næsten vær dag), eller på forumet (Det vil sige, deltager aktivt i debatter og giver deres mening tilkende) ... men hvorfor være så bange for at blive genkendt? ... hvis du mener at det er et 'Problem' at være her, så må dem der genkender dig jo have samme problem ... og tænk nu hvis den der genkender dig søger det samme som dig ... se det kunne blive interessant.
Så simpelt er det ikke... - 19. jan. 2011, kl. 10:36
Det har jo intet at gøre med at man ikke kan overkomme at uploade et billede, ikke for mit vedkommende i hvert tilfælde...
Men derimod fordi jeg har en stilling på en skole med ca. 200 elever + jeg tidliger har arbejdet på en anden lige så stor skole og i to store børnehaver...
Jeg har en kæreste (ja hun ved godt jeg har profilen, det var hendes ide ) og 3 børn og jeg bor i en forholdsvis lille by... Et skud fra min side, er jeg kender omkring 500 mennesker i byen, og er tidligere stødt på en mor til en elev jeg underviser på sexdating...
Jeg har absolut ikke lyst til der pludselig bliver snakket i krogene, om at jeg har en/søger en sexpartner ud over min kæreste... Ikke for min skyld, men for mine børns og min kæreste...
Og falder jeg i snak med en herinde, er jeg da bestemt villig til at sende et billede...
Synes bare ikke det vil være smart at ha´ ansigtsbillede på min profil
[Citat fra: WildCow]
Profiler uden billede ... jeg forstår dem ganske enkelt ikke ... jeg mener bare, de er på siden her for enten at søge Sex, Kæreste eller Venner ... men der er ingen der må se dem eller hvad ... og ja ... jeg har kun et billede på min profil indtil videre, men så kan folk sq da i det mindste få en ide om hvordan jeg ser ud, det er sq da det mindste jeg kan gøre ... så er der ikke nogen af jer uden billede på profilen der kan komme med en god forklaring på hvorfor i ikke har det ... dem med billede må selvfølgelig også gerne svare hvis de mener at have en plausibel forklaring !!! ... jeg vil gerne vide hvorfor man ikke lige kan overkomme at uploade et billede ?

WildCow
Alle sammen ??? - 10. feb. 2011, kl. 23:37
Fair nok 28pircings ... jeg siger heller ikke at der ikke er undtagelser, men jeg tror ikke på at alle dem der ikke tør vise ansigt på profilen her inde, alle sammen er lærere (eller tilsvarende) for så vil statestiken vise at ca. 2/3 af danmarks befolkning er lærer eller tilsvarende ... og den hopper jeg simpelt hænd ikke på. Jeg forstår ude mærket din grund, og jeg er sikke på at jeg ville ha gjort det samme hvis jeg var i det sted

Det er bare alt for mange profiler der ikke viser ansigt til at det er en plausibel gennemgående forklaring.
For mange sjuskede profiler... - 13. feb. 2011, kl. 23:19
Er helt med på hvad du mener WildCow
Men man kan jo også undre sig over der er så mange herinde der ikke engang gider skrive en profiltekst...
Man kan jo gå ind på utrolig mange profiler og opdage der stadig står...
'Skriv din profiltekst her, det er forbudt at oplyse msn, telefon nummer, bla bla bla ...'
Og det er alt der står... Det tyder jo på der er en del der har et meget lavt energi niveau herinde... Eller bare er ligeglade...
Om det er det samme der gør sig gældende hvad et billede angår, eller folk har noget at skjule skal jeg ikke kunne sige...
Men hvis man gør noget ud af sin profil, er der nok også større chance for at finde det man søger... Og det er vel der for man er her... Altså for at 'finde' noget... Så jeg forstår det i hvert tilfælde ikke, synes det er spild af tid at ha´sådan en profil...

Jeg vil sammenligne det lidt med at sidde og kigge på en side på nettet, hvor man er på jagt efter en ny guitar, og man støder på mange annoncer hvor der bare står 'guitar sælges', ingen info om model eller pris... Personligt gider jeg ikke engang bruge tid på at kontakte sælgeren, når han/hun er så ligeglad med at få sin vare solgt... Og man ikke aner om det er værd at bruge energi på, Og tror egentlig der er mange der gør det samme herinde, når de støder på en profil uden tekst eller billede... Det er simpelthen for sjusket og tilfældigt...

Man kan jo også se der er mange profiler der er uden billede der f.eks. søger m/k til sex... Om det er en frygt for, der er en på gaden der råber bøsse/lebbe efter en, er jo også en mulighed ved en del af profilerne, men selvfølgelig ikke alle...
Det sjove er så bare, det i 80% af tilfældene er mænd der mangler de nævnte ting...
Men nu er det jo også mere ok at eksperimentere med sit eget køn hvis man er kvinde, end hvis man er mand... Det er i hvert tilfælde den mest normale indstilling til det...
Personligt synes jeg det må være det samme, men sådan er det ikke alle der har det...
Så måske har jeg ret, hvem ved?
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )