Opret gratis profil

Piger og sommervarme....

piger og sommervarme.... - 13. aug. 2007, kl. 13:48
Hej til alle jer frække piger og kvinder.

Ja , rent ud sagt.... den varme... de tøser...
Behøver jeg sige mere... hvem vil hjælpe mig med at komme på andre tanker, bare en gang imellem at kunne tænke med andet en min stive pik.
HJÆLP MIG - Sut mig, knep mig, havd som helst bare det handler om min pik og selvfølgelig også om dig / jer.... men et er sikkert - JEG er med på hvad som helst , alder udseende osv. er jeg ligeglad med ... det er jo det 'indre' som tæller og jeg stikker gerne min pik der ind !!

- seriøst frække interesserede kan give et lille 'skrig' fra sig , gerne på flexfrit @ hotmail.com  
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )