Opret gratis profil

Pige sex ?

Pige sex ? - 4. sep. 2007, kl. 21:59

jeg er en pige på 20 år, og jeg elsker virkelig at ha sex . Men her på det sidste er jeg begyndt at tænde helt vildt på piger, så jeg gik hen og var sammen med en pige . Og det var vildt fedt, og mega frækt .. Kunne nemt finde på det igen , men alligevel føler jeg mig på en måde ikk bi, er jo stadig til mænd , eller hva ? ..
Kan ikk undvære en pik i sexforholdet, er der andre der har det sådan ? ..
Og en ting til, Mange mænd tænder på to piger, hvorfor ?

2 piger - 4. sep. 2007, kl. 23:06
hmm det er et godt spørgsmår hvorfor vi mænd tænder på to piger sammen, nu skal jeg ikke svare for alle mænd, jeg synes personlig at det er mega frækt at se på, nok fordi det ser ud som om i piger virkelig ser ud til at nyder det når i er sammen. normalt tænder mænd jo piger så tanken om 2 piger, er jo bare super nice.
pigesex.jeg synes også det er frækt når 2 piger ligger og hygger sig mens manden ser på det har ikke noget at gøre med at man er pervers man synes bare det er frækt knus fra jomfruen - 6. sep. 2007, kl. 23:24
hej Doll - 7. sep. 2007, kl. 18:17


[Citat fra: Doll]

jeg er en pige på 20 år, og jeg elsker virkelig at ha sex . Men her på det sidste er jeg begyndt at tænde helt vildt på piger, så jeg gik hen og var sammen med en pige . Og det var vildt fedt, og mega frækt .. Kunne nemt finde på det igen , men alligevel føler jeg mig på en måde ikk bi, er jo stadig til mænd , eller hva ? ..
Kan ikk undvære en pik i sexforholdet, er der andre der har det sådan ? ..
Og en ting til, Mange mænd tænder på to piger, hvorfor ?



Ja jeg kender godt fornemmelsen - tænder selv enormt på tanken om at være sammen med en anden pge, og de par gange jeg har kysset på en dejlig tøs er det da mildesttalt også gået i skødet på mig (det er dog endnu ikke blevet til mere, derfor jeg er her nu).. Jeg tror stadig man vil kande det for bi, selvom du måske ikke har været forelsket i en pige, men bortset fra det er det jo fuldstændigt ligemeget hvad det bliver kaldt når bare du er gald for det du laver!!
 Linda
Bi er jo netop til begge køn - 11. sep. 2007, kl. 08:20
men tror de fleste kvinder oplever det på et tidspunkt .. at tænde på andre kvinder altså

Jeg(K) elsker pigesex det skal ikke være nogen hemmelighed .. er jo derfor vi er her .. min mand nyder bare synet og tænder på at kvinder jo som regel ved hvad vi skal gøre ved hinanden for at det bliver rigtig godt .. han lurer faktisk kunsten af og bruger det han kan .. 

Men det er ikke en perversitet .. bare ren nydelse når man tænder på andres lyst
kender det godt... - 13. sep. 2007, kl. 21:23

Jeg havde det på samme måde. Og tænkte først 'hvad sker der? - er jeg blevet lesbisk eller hvad?' Men nej, jeg forelsker mig ikke i piger, kun i mænd. Men sex er jo ikke nødvendigvis forbundet med anden følelse end ren liderlighed, så nu tør jeg godt stå ved det! Jeg er bi, og selvom jeg i det daglige er 'helt almindelig' med fast kæreste osv er det da dejligt at man kan udvide sin verden ved at være til begge dele :) Jeg håber du finder hvad du søger.
KH Queenbee

Som poeten skrev: - 14. sep. 2007, kl. 01:46
'Men sex er jo ikke nødvendigvis forbundet med anden følelse end ren liderlighed'

Jeg kan ikke huske om det var Tina Turner der sang 'What's love got to do with it?'
bi - 26. sep. 2007, kl. 03:31
jeg r bi men vil da stadig have pik .. de piger du r i seng men kan jo bare være en b-ven... og hvis du har kæreste  så tror jegf sq ikk at han har så meget imod det hvis i bare lader ham kigge på en gang imellen ok måske være med..
Jeg er bi. - 19. okt. 2007, kl. 05:43
Jeg er bi, men hælder faktisk mest til det kvindelige køn, jeg er faktisk blevet en mandehader.
ej det er lidt grovt sagt, men efter man har været her inde, tager det ikke særlig lang tid før man finder ud af hvordan mænd er, nogle svin, og det kan godt være nogen siger at alle mænd ikke er sådan, MEN JO det er de, alle er sådan alle tænker på samme måde, alle mænd er lige klamme!

Så jeg tror faktisk at det er her i denne sætning jeg springer ud som Lesbisk.
uha da da - 19. okt. 2007, kl. 18:01
Man må da nok sige, at det er lidt af et surt opstød 'lillepigen' kommer med - gad vide om der ikke findes en bedre portal til sådan en som hende - idet det jo herinde vrimler med mænd, der er interesseret i at have lidt sex og andet med det modsatte køn. Hmm - vi stakler - måske vi også blot skulle gå efter vort eget køn istedet for - så ville 'lillepigen' da være fredet for en stund.... 
pigesex - 19. okt. 2007, kl. 22:29
Jeg synes du nu er lidt grov over for os mænd og det kan godt være at du har haft nogle slemme oplevelser men jeg synes ikke man, skal skære alle over en kam, for det er ikke os allemænd som er sådan vi kan også være ,søde og rare, jeg vil godt svare for mig selv men jeg kan ikke gøre det for andre mænd hilsen mike
Øøøøh ??? - 19. okt. 2007, kl. 22:48
Sikke dog en useriøs gang vås du kommer med...

Der er uden tvivl nogle mænd der er nogle svin... SKAM JER!!!

Samtidig kan jeg godt nævne de første 10 kvindelige profiler der starter med 'onanerer du på cam', 'må jeg få din msn', 'min mand ved ikke jeg er her', og alligevel ved jeg udemærket godt at der findes kvinder som er reelle nok. 

Sååå sagt på anden måde kan man vel ikke skære alle over én kam - vel ?

Fab



[Citat fra: LillePigen]
Jeg er bi, men hælder faktisk mest til det kvindelige køn, jeg er faktisk blevet en mandehader.
ej det er lidt grovt sagt, men efter man har været her inde, tager det ikke særlig lang tid før man finder ud af hvordan mænd er, nogle svin, og det kan godt være nogen siger at alle mænd ikke er sådan, MEN JO det er de, alle er sådan alle tænker på samme måde, alle mænd er lige klamme!

Så jeg tror faktisk at det er her i denne sætning jeg springer ud som Lesbisk.
Min mening - 27. okt. 2007, kl. 19:11
Ville lige komme med min mening:)
Jeg er til mænd, men tænder oxo på pigesex.. Jeg var sammen med en pige i halvt år, men fandt ud af at jeg ikke kan leve uden pik - men pigesex er mega frækt, og gad godt prøve det igen, når jeg finder pigen:) Meeen det skal kun være sex, og ikke mere end det:)
pigesex - 17. nov. 2007, kl. 18:59
hej jeg har en kæreste nu og vi leder efter en pige der vil være sammen med os, fordi jeg tænde på piger med ligesom dig er jeg helt sikkert til mænd. ved ikke hvordan man forklare det tror bare det er en nysgerrihed også at man er bevist om hvad man vil.

[Citat fra: Doll]

jeg er en pige på 20 år, og jeg elsker virkelig at ha sex . Men her på det sidste er jeg begyndt at tænde helt vildt på piger, så jeg gik hen og var sammen med en pige . Og det var vildt fedt, og mega frækt .. Kunne nemt finde på det igen , men alligevel føler jeg mig på en måde ikk bi, er jo stadig til mænd , eller hva ? ..
Kan ikk undvære en pik i sexforholdet, er der andre der har det sådan ? ..
Og en ting til, Mange mænd tænder på to piger, hvorfor ?


pigesex er supert frækt...ss - 19. nov. 2007, kl. 23:41
pige sex er en anden form for noget mere ømt sex , jeg har en dejlig mand som selv er bi og det tænder mig to piger sammen er sødt smukt og ømt to mænd er liderlighed !!! Jeg bliver aldrig lesbisk for jeg kan ikke undvære en stor fræk pik , og det ved min mand som bla. selv har givet mig lov til at være ham 'utro' , det er jo sex ikke følelser   
Det er så ømt og intenst - 17. dec. 2007, kl. 05:21
Der er ikke noget så varmt, ømt og intenst som sex mellem to kvinder. Det er så forbandet frækt og ufattelig pirrende. Det kan jeg simpelthen ikke leve foruden.. 
Tanken om pigesex tænder os - 17. aug. 2008, kl. 16:26

 

Hejsa , vi er et par der har et perfekt sexliv men vil gerne indimellem prøve grænser af, man lever jo kun en gang!

 

Det tænder begge tanken om kvinden skal prøve noget pigesex , imens manden ser på , da han synes det er rigtig frækt og pirrende!

 

Det eneste hun har prøvet med en anden kvinde er og kysse og kan kun sige det vækkede da liv længere nede!

 

Synes bare det er utroligt svært og finde en der vil hjælpe en på vej har skrevet til en del osv….. Er der nogle der har nogle gode råd og svar , så skriv gerne til os her eller i et brev

Knus fra Frækt Natur Par (O)(O)

 

 

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )