Opret gratis profil

Olie og gummihandsker

Olie og gummihandsker - 10. dec. 2011, kl. 20:48
Hej alle,

Så lige denne side og vil lige prøve at skrive. For kender I det? Lys sommermorgen i varm seng - god tid og ingen hast. Vender sig og ser at kæresten er stået op. Hører at hun er i huset og venter lidt på at hun kommer tilbage i sengen men vil ikke kalde på hende. Ligger lidt og mærker hvordan kroppen er varm og lidt morgenliderlig. Jeg rører lidt ved mig selv og vender mig lidt men er lidt sløv og falder hen igen. Det næste jeg mærker at min kæreste sætter sig på sengekanten og hører lyden af massage olieflasken der åbnes. Vågner lidt mere men lader som om jeg sover. Hører en lyd der lyder som en gummihandske der tages på. Der er stille i soveværelset et øjeblik og hun løfter forsigtigt dynen til side. Jeg skuler ned og ser hende i et kort sugepleje custume - åbent så hendes smukke bryst og brystvorden er synlig - hun har en gul gummihandske på den ene hånd og hælder olie ud i handsken. Kort efter mærker jeg hendes kolde handske og den glatte olie mod min pik. Den bliver hurtigt stor og fed og varm. Hun gnider handsken henover den og begynder langsomt at gnide pikken hårdt og fast. Jeg åbner øjnene og nyder synet af hende den frække 'sygeplejerske' der spiller moin pik med fast og varm og glat hånd. Hun siger at jeg er en fræk pik, og at hvis jeg ikke sprøjter hurtigt, så går hun videre ind på den anden stue. Hun fantaserer om, at hun er ansat til at tilfredsstille de mandlige patienter hver søndag morgen. Og at den bedste pik får lov til at kneppe hende senere på dagen. Jeg bliver helt vild af hendes fantasi og hun taler meget overbevisende til mig om det. Hun siger at hun skal ordne i alt syv pikke her til morgen, og jeg er den tredje. Den næste pik venter siger hun og hun er allerede liderlig og plaskvåd selv af alt det pikspilleri. Overlæger har sagt, siger hun, at hvis hun er mere end 1 time om det så bliver hun straffet, og under alle omstændigheder skal hun møde hos den ældre oversygeplejerske efter 'stuegangen' og vise sin fisse. Den ældre oversugeplejerske er lesbisk og fingerknepper hende efter 'stuegangen' og tvinger min kæreste til at sutte fissen. Tankerne om det og hendes faste hånd bliver for meget for mig - min pik er kæmpetyk og kommer i kæmpe sprøjt ud over hendes hånd og bryster. Jeg rækker ud efter hende men hun rejser sig og går ud af soveværelset. Er det bare mig? Jeg bliver totalt liderlig af den fantasi og olien i den gule gummihandske?

KH Rolf 
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )