Opret gratis profil

Min fars kone.

Min fars kone. - 19. aug. 2007, kl. 00:38

En dag da jeg kom hjem fra arbejde, var det kun min fars kone og jeg der var hjemme. Min fars kone ´kom hen til mig i  og trusser og sagde at hun ville tage et lille bad. hun gik ind under bruseren og jeg tænkte  straks at nu havde jeg min cance for at få sex med minfars kone. jeg gik ud til badet og kiggede diskret ind på hendes våde,smukke og nøgne krop hvor bruserens varm vand løb ned mellem hendes patter og revnen i fissen. jeg gik ud igen og fandt hendes skiftetøj og håndklæde, jeg tog det ind i stuen så hun blev nødt til at komme nøgen ud så jeg kunne se hende. da hun endelig kom ud stod jeg i gagen og stirrede på hende, hun holdte sig for fissen og spurgte mig om jeg havde set hendes tøj? jeg sagde bare nej og gik hen til hende, med et flirtende blik, hun kiggede forvirret igen og sagde hvad laver du. jeg fortsatte bare, indtil jeg nåede helt hen til hende, så stak jeg min hånd frem og tog på hendes ene pat, hun gjorde intet ved det og hurtigt udviklede det sig til at vi lå inde i min fars seng  begge nøgen. jeg havde 2 af mine fingre inde i hendes meget behårede og våde fisse, jeg slikkede hende på patterne og lidt efter, skiftede vi stilling til 69, jeg slikkede hendes behårede fisse mens hun suttede stønnende på min lidt under middelstørrelses pik. Vi skiftede silling igen og nu blv det først sjovt, vi havde lave doggystile, jeg gav hende min pik i fissen bagfra mens hun stønnede højt, hun skreg næsten, jeg satte farten lidt op og til sidst sprøjtede jeg min varme sæd ud inde i hendes våde og meget behårede fisse. hvor hun sluttede af med et ordenligt skrig/støn. Bagefter satte vi os ind og så TV mens jeg sad og pillede lidt ved hendes fisse. Sådan fortsatte mange af dagene, hvor vi var alene hjemme, nogle gange kom jeg ud til hende i badet og så kneppede vi der under det løbende varme vand.

OBS. - 20. aug. 2007, kl. 14:23

OBS: jeg har altså bare fundet på disse noveller undtagen da jeg havde sex med min moster 1.
[Citat fra: slade]

En dag da jeg kom hjem fra arbejde, var det kun min fars kone og jeg der var hjemme. Min fars kone ´kom hen til mig i  og trusser og sagde at hun ville tage et lille bad. hun gik ind under bruseren og jeg tænkte  straks at nu havde jeg min cance for at få sex med minfars kone. jeg gik ud til badet og kiggede diskret ind på hendes våde,smukke og nøgne krop hvor bruserens varm vand løb ned mellem hendes patter og revnen i fissen. jeg gik ud igen og fandt hendes skiftetøj og håndklæde, jeg tog det ind i stuen så hun blev nødt til at komme nøgen ud så jeg kunne se hende. da hun endelig kom ud stod jeg i gagen og stirrede på hende, hun holdte sig for fissen og spurgte mig om jeg havde set hendes tøj? jeg sagde bare nej og gik hen til hende, med et flirtende blik, hun kiggede forvirret igen og sagde hvad laver du. jeg fortsatte bare, indtil jeg nåede helt hen til hende, så stak jeg min hånd frem og tog på hendes ene pat, hun gjorde intet ved det og hurtigt udviklede det sig til at vi lå inde i min fars seng  begge nøgen. jeg havde 2 af mine fingre inde i hendes meget behårede og våde fisse, jeg slikkede hende på patterne og lidt efter, skiftede vi stilling til 69, jeg slikkede hendes behårede fisse mens hun suttede stønnende på min lidt under middelstørrelses pik. Vi skiftede silling igen og nu blv det først sjovt, vi havde lave doggystile, jeg gav hende min pik i fissen bagfra mens hun stønnede højt, hun skreg næsten, jeg satte farten lidt op og til sidst sprøjtede jeg min varme sæd ud inde i hendes våde og meget behårede fisse. hvor hun sluttede af med et ordenligt skrig/støn. Bagefter satte vi os ind og så TV mens jeg sad og pillede lidt ved hendes fisse. Sådan fortsatte mange af dagene, hvor vi var alene hjemme, nogle gange kom jeg ud til hende i badet og så kneppede vi der under det løbende varme vand.


svigermor bolleri - 5. sep. 2007, kl. 01:21


[jeg har prøvet at bolle svigermor
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )