Opret gratis profil

Kunne i godt finde på og havde sex med en på 18 :D til kvinder/pi

Kunne i godt finde på og havde sex med en på 18 :D til kvinder/piger! - 10. sep. 2007, kl. 18:41
Hey jeg er en fyr på 18.
lyder meget fristene og være sammen med en ældre kvinde.

par - 11. sep. 2007, kl. 22:25
hej hun er 32 og vil meget gerne prøve en på 18 vil du
:) - 5. dec. 2007, kl. 18:26
Jeg kunne da rigtig godt tænke mig og prøve en kvinde mellem 18-35 da jeg synes det er frækt.

skriv til mig
Yeah - 16. dec. 2007, kl. 12:50
Det tror jeg dælme der mange unge fyre der kunne tænke sig inc. mig... men ja hvordan ser det ud den anden vej?
tabu eller noget andet? - 25. dec. 2007, kl. 03:37
Jeg tror personligt at mænd har lettere ved at acceptere en større aldersforskel end kvinder, måske fordi det er et tabu, eller måske fordi mange kvind ikke har interesse i yngre mænd? Fordi de ser dem som umodene, men det er kun teori, det kunne være interessant at få ind moden kvinde ind i denne debat hvad endten deres holdning er positiv eller negativ overfor emnet.

Selv synes jeg det måske kunne være sjovt at prøve, men jeg har også altid godt kunne lide at prøve noget nyt.
mm - 25. dec. 2007, kl. 13:00
i mange tilfælde er yngre = mindre erfaring og umoden.

Jeg vil helst have en der er ældre end mig nu.. men tror på at når jeg bliver op i 30'erne kunne jeg godt tænke mig noget mellem 25-30... men ved jeg endnu ikke. syntes bare fyre i den alder har noget at byde på. og mange af dem søger også en fast partner og er klar til at slå sig ned og få børn. Der er mange kvinder i 20-25 års alderen der ønsker det. (hvadjeg ved fra mig selv og mine venner og bekendte)
interessant emne. - 25. dec. 2007, kl. 19:22

en ganske god begrundelse, men jeg vil nu sige at man ikke skal dømme bogen på dens omslag. bare fordi man er yngere behøver man ikke at være umoden og uerfaren, måske kan man endan sige at yngre har nye ideer? Men ved ikke så meget om, så jeg kunne faktisk godt tænke mig at komme i kontakt med kviner i alderen 18-35, bare for at høre deres holdning til emnet, det kunne meget hurtigt blive meget interessant, så har du den alder så skriv skriv da lige et par ord her, eller send en besked til mig (på forhånd tak).

.. - 9. jan. 2008, kl. 14:48
dem på 18 er da klart frækkest?
havd sker der for jer ..
Modne Q og unge fyre... - 15. feb. 2008, kl. 18:24
Hey alle unge veltrænede fyre..

Der er da ikke noget bedre end en veltrænet ung knægt på mindst 18 år i et par lækre boxere og en mega liderlighed, som kan tilfredsstille en 'gammel' tøs på 38 som mig !!!!
Tænder for vildt på netop Jer og min erfaring siger mig at I er vilde med erfarne Q der ved hvad de vil have og kan deres kram og ikke er generte over at tage Jeres pik i munden eller få den i den bagerste........og at nogle af os lige har lidt ekstra at holde fast i er kun et plus, så smadre I heller ikke bollerne som på de unge tøser uden et gram fedt på kroppen.
Så veltrænede fyre bare kom an....
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )