Opret gratis profil

Konen skulle gøres gravid

jeg mødte et par på nettet der søgte en fyr til en sandwch.jeg tog hen til dem vi fik et par øl inden at manden begyndte at tage på hans kone og inden læmgde var vi inde i sengen uden tøj på hun have nogle små bryster og en lille glat fisse, hun suttede pik på mig mens hendes mand slikkede fisse på hende og ud videde hende bageste hul med glidecrem.Inden længde ville hun have min pik op i fissen og manden i det bagerste hul vi kneppede løs i hende mens hun skrad af liderlighed da jeg var ved at komme ville jeg trække mig ud  men hun sagde at jeg skulle sperme langt op i hende og gøre hende gravid da de gerne vil have et barn mandens sperm duede nemlig ikke det havde fået det .undersøgt .Så jeg fyrede pik langt af op i hende det gjor mig meget ophidset at jeg skulle gøre hende gravid så jeg sperm som aldrig førjeg skød en stor lading sperm op i hende mens hun og hende mand kom i en kæmpe orgasme ,jeg var sammen med dem et par gange inden hun blev gravid . Da der snart var gået et år hørte jeg fra dem igen  jeg skulle komme og se barnet en lille pige. Mens jeg var der skulle hun amme det gjore mig meget op hidsigtså jeg fik stå pik det så hun så da hun var færdig med at amme og pigen var lagt hen og sove kom hun ud fra soveværelse kun i ført g-strengog en fræk bh med brystvorterne stritte ud af og med en dryp mælk på spidsenhun ville havde pik og det skulle være nu og inden længde lå vi inde i sengen manden kneppede hende mens jeg suttede mælk af hende patvort og manden suttede pik på mig det varså frækt så da han kom op i hende skød jegh den af i han mund,så nu komer jeg ved dem når hun trænger til en ekstra pik.
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )