Opret gratis profil

Konen fik alt dækket

Konen fik alt dækket - 17. aug. 2007, kl. 23:49
Hør lige her. For ca 4 år siden var min kone og jeg på bakken og skulle have en hygge aften. inden vi tog afsted spurgte jeg hende om hun ikke ville have en butplug op i fissen inden vi kørte. det ville hun gerne og jeg satte forsigtigt den på plads.

Vi var dårligt kommet ind i taxaen før hun begyndte at tage på min pik som blev mere og mere stiv. Chaufføren passede sit og jeg knappede hendes skjorte op og tog begge hendes bryster frem af BHen.hun har en dejlig stor d -skål og meget følsomme brystvorder. Jeg nappede i dem begge og hun var meget lidderlig. Chaufføren så jeg kiggede i sit bagspejl, men han sagde ikke noget. Inden vi nåede frem havde jeg pakket brysterne pænt ind igen.

det var tusmørke da vi kom frem og vi var dårligt nåde ind i dyrehaven, før hun sagde hun vill ha pik. Meget pik.

Vi gik derfor om bag ved bakken og fandt en bænk med bord. jeg tog hende skjorte af og tog igen hendes bryster frem og kyssede og bed nu i hendes vorder.  

Hun hev op i sin nederdel og spurgte om butplugen skulle ud, så der var plads til rigtig pik. jeg svarede nej og tog min pik og begyndte at presse den op sammen med butplugen, hun gipsede men trykkede røven/fissen imod min pik der langsomt gled op i hende.

Alt imens jeg stod og kneppede min kone bagfra, med butplug, kom der to unge fyre gående og fik øje på os.

Først blev vi begge lidt flove, men da de spurgte om vi havde brug for hjælp, sagde jeg uden at spørge konen ja.

den  ene af drengene begyndte at massere hendes bryster og den anden tog hånden ned til hendes fisse, mens jeg kneppede videre bagfra.

jeg kunne se hun nyd behandlingen. nu tog den ene sin pik frem og spurgte om hun ville slikke den, hun svarede ikke men bøjede sig fremover og tog den i munden og suttede og slikkede det bedste jeg havde set længe. Jeg træk mig ud af fissen og tog forsigtigt butplugen ud og gav tegn til den anden unge mand, han fangede hurtigt vinket og med nok den største pik jeg har nogen sinde har set begyndte han at kneppe min kone bagfra alt imens den anden fik suttet pik.

Jeg stod nu som tilskuer til at min kone suttede pik og blev kneppet hårdt bagfra af en kæmpe pik, det var vildt ophidssende.

Pikken i hendes mund kom hurtigt og jeg kune se at hun gjorde alt for at sluge sæden men det gik ikke helt noget løb ned over hendes bryster og mave.

Bagknepperen spurgte pludselig om han måtte kneppe hende i røven, han spurgte mig og ikke min kone, hun var åbentbart lige nu kun en kneppemaskine.

Nu har vi før kneppet analt, men størrelsen på hans pik, gjorde jeg sagde, prøv men vær lidt forsigtit.

Konen sagde ingenting, men hørte det hele, så han pressede faktisk hele sit kæmpelem op i røven på hende og kneppede løs, hun stønnede som jeg aldrig har hørt det før og da han endelig sprøjtede al sæden op i hendes røv, var jeg faltisk ved at komme uden berøring.

Lige så hurtigt som de var kommet så gik de igen og vi satte os ned og kiggede på hinanden, hun smilede over hele hoved med sæd på brysterne og hele røven fyldt op med samme.

Jeg kyssede hende og hun tog om min pik og sagde tak for en fed 'tur'.

Hun suttede min pik i under et minut så kom jeg også i hendes mund og der var sæd som aldrig før.

Vi droppede bakketuren og tog en taxa hjem igen. denne gang uden hendes BH og trusser.

Til ære for mig og måske chaufføren tog hun sine bryster frem igen og spillede sin fisse hele vejen hjem(han smilede til mig da jeg betalte)

Men sikke en dejlig tur
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )