Opret gratis profil

Kommer for hurtigt

kommer for hurtigt - 7. apr. 2008, kl. 14:25

har et problem jeg kommer alt for hurtigt når jeg har sex hva kan det være ?

spiller - 9. juni 2008, kl. 21:02
Tag en spiller inden du går i gang med lillemor, så holder du længere, ellers må du øve dig i at holde dig tilbage.

MVH
Bjørn
er enig.. - 10. juni 2008, kl. 10:54

ta en spiller inden... eller også kan i bare køre på igen efter du er kommet, så vil jeg næsten garanterer at der går meget længre tid inden du kommer igen... held og lykke med det...

Mere sex - 14. juni 2008, kl. 10:36
lægens råd: sex 3 gange om dagen så ska' det nok hjælpe
... - 26. juli 2008, kl. 16:34
Spil den af, og lige inde du kan mærke du kommer, skal du stoppe holde en pause, og så gør det igen. på den måde lære du at styre hvornår du kommer. :-) 

det er mit råd.. :-)
... - 20. nov. 2008, kl. 07:08
det kan osse have noget at gøre med din muskulatur i bækkenet at gøre.. Det kan trænes.. eller hvordan du onanerer.. du kan træne det ved at trække det ud når du spiller pik.. men tit har for tidlig sædafgang noget psykisk på sig... Er du nervøs?
... - 20. jan. 2009, kl. 07:29
Træning, og så lære dig selv og din krop bedre at kende...

Så får du mere selvkontrol og ved hvornår du skal give den mindre gas, evt trække dig ud osv...
kom 2 gange.. - 24. feb. 2009, kl. 12:39
Aftal spille regler med den kvinde du er sammen med. Sig til hende at du kommer hurtigt, og at du har brug for at hun sutter dig til at starte med, når du så er kommet kan du slikke hende og efter et stykke tid vil du være klar igen. Kommer du hurtigt igen, må du bede hende hjælpe dig igang igen, evt. efter 5 min pause. Som mnad er det desværre sådan at lige når man er kommet så trænger man ikke til mere, men da må man overvinde sig selv og ”tvinge sig selv igang igen.
To gange i træk, og mit blottede pikhovedet er helt ømt til sidst - 12. mar. 2009, kl. 02:18

Hej.

 

Træning, jo det mener jeg selv at jeg er rimelig god til, men har du nogen teknik, så vil jeg da gerne hører hvordan. Jeg elsker at lade andre have kontrollen, og det kan altså være svært at forhindre at den sprøjter, når man ikke selv kan bestemme, og ikke selv kan stoppe når trykket stiger.  Er jeg kommet for hurtigt, er pigerne somme tider utilfredse, og så malker de mig to gange. Det gør til sidst ondt i mit blottede pikhoved, men det er pigerne som oftes lige glade med så det er altid bedst, hvis jeg kan holde udløsningne tilbage, så jeg først komme i et par sprøjt efter noget tid.     

[Citat fra: BigTTs&Pierced]
Træning, og så lære dig selv og din krop bedre at kende...

Så får du mere selvkontrol og ved hvornår du skal give den mindre gas, evt trække dig ud osv...

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )