Opret gratis profil

Hvornår er man biseksuel ????

hvornår er man biseksuel ???? - 9. sep. 2007, kl. 21:22
hej jeg er fyr på 20 år. Når jeg er uden for min ejen dør og er ude i det fri, vis jeg så ser en anden fyr på gaden eller bare et andet sted kan jeg godt lig at måle mig med ham eller sige til mig selv hvad jeg syns om ham, om han er lækker eller bare pæn eller hvad jeg nu syns han er. jeg kunne vildt godt tænke mig og vide om det er fordi man bare er lidt biseksuel eller hvad det er der gør at jeg har det på den måde for jeg har ikke lysten på nogen måder til at havde sex med en anden fyr eller være kærlig over for en fyr på den måde som jeg kan lig at være over for en kvinde eller noget i den stil men kan bare godt lide og se efter om han ser godt ud og om jeg syns jeg ser bedre ud ind ham. 

Men er det noget du kender til så ville jeg godt vide mere om det hilsen Buller
Bare rolige.. - 10. sep. 2007, kl. 20:36
Du er ik bi seksuel. Du kigger bare. Ligesom man kigger efter så meget andet som er pænt. Det kan være biler,tøj,piger eller mænd o.m.m. 

Take it easy.
vi kigger alle - 11. sep. 2007, kl. 08:16
og tænker på hvad vi synes om andre mennesker vi møder .. jeg tror nu ikke du skal ligge for meget i det med mindre du ligefrem har lyst til at røre ved ham .. eller gå skridtet videre 

Jeg tror det er sundt at kigge .. gør det da selv når jeg møder en lækker kvinde .. men ok det var så nok ikke det bedste eksempel da jeg er bi .. men min mand kan da også finde på at kommentere fyre uden at han er bisexuel af den grund 

Så kig du bare
nope du r ikk b - 26. sep. 2007, kl. 03:34
du r først bi når du har lyst til at gå i seng med dem
Tror at de fleste tænker. - 28. sep. 2007, kl. 17:43
Jeg tror at de fleste mænd har en tanke om andre mænd. ikke få at udleve dem. Kan være mange årsager, Man kan måske være usikker på sig selv og sin sexualitet, Man kan sammenligne og tænke om man ser mere normal eller bedre ud.
Vi går alle og drømmer om det perfekte vaskebræt, de flotte muskler, den største pik, de bedste baller. Det hænger nok sammen med at vi ikke helt ved hvad kvinder vil have, og at vi prøver at leve om op noget, som vi ikke behøver at leve op til.
Det vi skal tænke på os selv som vi er. og ikke som vi kan blive.

Jeg har selv fantasier og tanker, om mænd. Vi må jo vide hvordan andre mænd tænker og hvordan de vil have tingene.
Vi er jo egentlig rimelig ens, er vi ik`?

Bare rolig du er ikke den eneste som tænker på andre mænd.  Så du kan ånde lettet op.

MVH
Kevin
du er bi når du selv føler du er det - 29. sep. 2007, kl. 11:40
Hvis du føler du gør mere end bare at kigge , måske fantasere om tanken om at ha sex med dem , så er du godt på vej... Har du prøvet sex med en fyr og tænder på det SÅ er du bi
Du skal udleve dindrøm - 24. okt. 2007, kl. 22:19
Jeg syntes ikke du adskiller dig fra andre fyre for de har jo fra skoletiden til tiden under bruseren efter fodbold kigget på andre fyres pik,hvad der var større end ens egen. Så du er nok biseksuel og tillykke med det.. lev den drøm ud og prøv at have sex med en af eget køn;-)

[Citat fra: buller20]
hej jeg er fyr på 20 år. Når jeg er uden for min ejen dør og er ude i det fri, vis jeg så ser en anden fyr på gaden eller bare et andet sted kan jeg godt lig at måle mig med ham eller sige til mig selv hvad jeg syns om ham, om han er lækker eller bare pæn eller hvad jeg nu syns han er. jeg kunne vildt godt tænke mig og vide om det er fordi man bare er lidt biseksuel eller hvad det er der gør at jeg har det på den måde for jeg har ikke lysten på nogen måder til at havde sex med en anden fyr eller være kærlig over for en fyr på den måde som jeg kan lig at være over for en kvinde eller noget i den stil men kan bare godt lide og se efter om han ser godt ud og om jeg syns jeg ser bedre ud ind ham. 

Men er det noget du kender til så ville jeg godt vide mere om det hilsen Buller
vedrørende dit spørgsmål... - 27. okt. 2007, kl. 10:40
Hej Buller, har faktisk selv været i den situation at jeg har været forelsket i en anden fyr, godt nok i mine unge år, men forelsket var jeg :)
ved godt du ikke er forelsket, men blot kigger langt efter de andre, og bare rolig, hvis du altså har behov for at beroliges, det gør vi alle, altså kigger, både efter drenge og piger. en undersøgelse viser nemlig at man tiltrækkes af samme køn som enten har det samme som en selv, eller er i den total modsatte grøft, mhs til pigerne / kvinderne er det nogle helt andre mekanismer der gælder, vi kigger fordi ve beundrer, og fordi øjet der fanges ikke kan, eller vil snyde den gode gamle hjerne... 

lige til slut, min forelskelse viste sig at være i den enorme samling af kulørte blade, både de frække, men også spiderman og Hulk. så se selv, vi kan facineres på mange måder..
yaeh - 20. dec. 2007, kl. 14:41
Yaeh kender det, har jeg oxo altid gjort, sys selv bestem det er super fedt at gå og fortælle både mig selv o andre hvordan de andre fyre ser ud, og har os altid vendt mig om efter en lækker fyr, jeg er dog oxo den dag i dag bisexuel, men har ikke altid været det..

Vil sige at mine veninde ELSKER mig for at kunne gå med dem og snakke om fyre, de mener at jeg har bedre smag end dem, og er taknemlig for at have mig med nogle gange, for ellers kikkede de bare efter de forkerte, og ligger slet ikk mærke til dem der er virkelig lækre....

Men vil bestemt ikke sige at det du kikker efter fyre, gør dig bisexuel..

*DINO*

[Citat fra: buller20]
hej jeg er fyr på 20 år. Når jeg er uden for min ejen dør og er ude i det fri, vis jeg så ser en anden fyr på gaden eller bare et andet sted kan jeg godt lig at måle mig med ham eller sige til mig selv hvad jeg syns om ham, om han er lækker eller bare pæn eller hvad jeg nu syns han er. jeg kunne vildt godt tænke mig og vide om det er fordi man bare er lidt biseksuel eller hvad det er der gør at jeg har det på den måde for jeg har ikke lysten på nogen måder til at havde sex med en anden fyr eller være kærlig over for en fyr på den måde som jeg kan lig at være over for en kvinde eller noget i den stil men kan bare godt lide og se efter om han ser godt ud og om jeg syns jeg ser bedre ud ind ham. 

Men er det noget du kender til så ville jeg godt vide mere om det hilsen Buller
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )