Opret gratis profil

Hvorfor svarer folk ikke!!!!!!

Hvorfor svarer folk ikke!!!!!! - 8. okt. 2007, kl. 22:28
Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man i det mindte ikke bare kan svare på de breve man får, i stedet for at lade som ingenting.
helt enig - 9. okt. 2007, kl. 01:43
man kan i det mindste skrive men ikke er intraseret eller noget i den stil,
er der dog få det gør meget få!, nærmere alt for få
.... - 9. okt. 2007, kl. 12:42
Jeg har i min profil skrevet at jeg ik svarer alle der skriver.. Det er jo ik alle mails man gider at svare på.. Nogen er simpelthn for platte til man gider spilde tid på det
Tjo - 9. okt. 2007, kl. 15:29
Jeg er så heldig jeg ikke behøver tage stilling til det da jeg ingen breve får overhovedet

Seriøst er det trælst ikke at få respons på mails, men se det på denne måde:

Hvis en pige får X-antal breve pr dag hvor af en del ikke er helt seriøse, så kan det nok knibe en del med at få svaret - som jeg ser det er ingen svar = ingen interesse, og så er den ged barberet mht. den profil man har skrevet til 

Ved ikke om der er nogen der har tænkt på, at første mail er ret vigtig? Overskriften er især vigtig da det er den der 'fænger' og gerne skulle få modtageren til at klikke på netop den mail - indholdsmæssigt skal det selvfølhelig være ligeså spændende - det øger responsraten, men der kan ikke udstedes garantier for svar - det ville være utopi.[Citat fra: the-guy]
Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man i det mindte ikke bare kan svare på de breve man får, i stedet for at lade som ingenting.
...... - 9. okt. 2007, kl. 19:45

det er altså heller ikk altid folk forstår når man skriver pænt er ikk intereseret ....

Havde en mand der blev ved med at skrive og forstod ikke en pæn hentydning .... da jeg så begyndte at ignorer ham oprettede han en fake profil !

Det er altså mega Træls .....

[Citat fra: Den_uerfarendene]
man kan i det mindste skrive men ikke er intraseret eller noget i den stil,
er der dog få det gør meget få!, nærmere alt for få

hvorfor svare folk ikke - 9. okt. 2007, kl. 19:58
vi har det problem at vi søger kun en kvinde, men der er en del fyre som skriver breve eller hvisker inde på chatten selv om vi skriver på vores profil at vi vil ikke chatter privat før der bliver spurgt om det. så derfor svare vi ikke på fyres breve, jeg ved godt at man ikke skal skære alle over en kam ss men der er bare nogle der ikke forstår at vi ikke har lyst til mænd. knus

[Citat fra: the-guy]
Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man i det mindte ikke bare kan svare på de breve man får, i stedet for at lade som ingenting.
Svarer altid.. - 10. okt. 2007, kl. 18:54

Det tager 2 min. at svare på et brev...
Det bruger jeg gerne, der er jo også brugt tid på at skrive til mig..
Høflighed koster intet...

hvorfor svare folk ikke - 10. okt. 2007, kl. 19:34
vi svare også på brevene, men der er nogle fyre som er lidt uopfindsomme når de skriver om vi skal kneppe og sådan nogle ting. det mindste man kan gøre er da og læse profilen inden man skriver til folk, som vi skriver på vores profil så søger vi kun kvinder og hvis vi søgte mænd så skal vi nok selv finde dem. så kære fyre læs profilerne igennem inde i skriver til folk, lad mig sige at vi kun har et problem med fyre.knus

[Citat fra: nuller42]

Det tager 2 min. at svare på et brev...
Det bruger jeg gerne, der er jo også brugt tid på at skrive til mig..
Høflighed koster intet...


... 2minutter - 10. okt. 2007, kl. 19:46

Hvad du gør Nuller42 synes jeg er korrekt - tak for det. Selvom det er trælse folk, men så kan man jo gøre det kort. Det værste der kan ske for folk - og for den sags skyld dyr - er at blive 100% ignoreret. Jeg ved da godt, at man typisk skriver i sin 'annonce' hvad man gerne vil 'købe/sælge' - men som med så mange andre annoncer er der vel også andre muligheder, hvis det rigtige tilbud kommer. Det er klart, at der er grænser for hvor meget man skal finde sig i - og hvor tykpanede folk kan være. Selvom om ikke alt holdt ved i min opdragelse - har jeg dog læst at kvittere for et kompliment - eller en henvendelse... Og det skulle ved nødig blive sådan an man ikke tør at henvende sig til nogen - og igen er det klart, at det kan gøre mere eller mindre smart - men hver fugl synger jo med sit næb. Men igen tak Nuller42 - jeg sætter pris på at du 'ofre' de to minutter det tager...

Svar - 10. okt. 2007, kl. 20:03

Selvfølig er der nogle breve der er mindre gode..

Men jeg svare nu af ligevel...

Får faktisk altid posetiv respons....Med : Tak for dit svar...

^^ - 14. okt. 2007, kl. 23:48
det er, da vildt sød, af dig

[Citat fra: nuller42]

Selvfølig er der nogle breve der er mindre gode..

Men jeg svare nu af ligevel...

Får faktisk altid posetiv respons....Med : Tak for dit svar...


Ja, høflighed koster ikke... - 15. okt. 2007, kl. 13:35
....men det gælder nu også til dem, der sender mail; ikke kun dem der forventes at skulle svare på dem!! Hvis man , som andre også har nævnt, har skrevet at der er visse kontakter man IKKE ønsker, så er det ikke fedt at få det alligevel! (F.eks. som 'vivilslikke' skriver)
Og det er også rigtigt at man som afsender nok bør tænke over indholdet af dét man skriver; har det den rigtige ordlyd, er det indenfor de kriterier modtager opstiller, fanger det modtagers interesse, og lignende...
Vil da gerne besvare mails, men synes ikke nødvendigvis at en mail, der kun indeholder 'skal vi dyrke sex?' er særligt velovervejet! -slet ikke hvis jeg er modtageren!
Hvad er problemet?? - 15. okt. 2007, kl. 18:19
Får næsten altid svar. Ved ikke om det er mig der er noget galt med, eller om det har noget med det jeg skriver at gøre.
Nu har jeg så heller aldrig spurgt om de ville kneppe eller lignende. Jeg læser altid profilteksten grundigt. Kan jo være der står noget nyttigt... Og det gør der for det meste.... 
Høflighed koster tid, men man får den nok igen....
Er ikke så ked af når der er nogen som ikke svarer, det kan jo være vedkommende får tons af breve, og ikke lige vil spilde tid på mig. Så gidder jeg da heller ikke spilde mere tid på hende eller ham for den sags skyl....
Håber du/i finder ud af det, eventuelt at i kan bruge det her til noget...
Hvorfor svarer folk ikke!!!!! - 19. okt. 2007, kl. 05:39
Personligt kan jeg kun sige, at man ikke gider at svarer på alle de mails man får, ved godt det ikke er særlig høfligt, men som pige plejer man altså at få 20-40 beskeder om DAGEN, det er altså mange, og man gider ikke svarer på alle.
Hvorfor svarer folk ikke!!!!! - 19. okt. 2007, kl. 23:22
Til Lillepigen(og andre)

Jeg kan fuldt ud forstå din argumentation
Hvis min postkassen hver dag var fyldt med slibrige forslag  var jeg nok også den som takkede af

svare - 21. okt. 2007, kl. 12:09
Jeg syntes det normalt er svare pænt og høfligt , men der er dog en grænse for hvad jeg gider svare på ...Så som - vi du bolle med mig ? forventer de mænd virkelig et posetivt svar ?
Ikke så svært - 24. okt. 2007, kl. 20:41
Bare at skrive nej tak, til det tilbud man evt. får.....
Og ja der er da en del der bare skriver: Vil du se min pik eller skal vi kneppe...
Og så er der alle de gifte... Takker pænt NEJ TAK..... 
.. - 19. nov. 2007, kl. 01:39
Jeg har det selv sådan at jeg gerne svarer folk, men det bliver måske ikke lige med det samme jeg har læst brevet, da jeg tit kun lige er inde kort at kigge, og vender så tilbage når jeg har mere tid, for det syns jeg at et brev fortjener.

Dog er der breve som jeg ikke svarer. Dette er profiler som ikke har billede, eller som skriver skal vi kneppe? osv. Jeg ser gerne at brevet er lidt seriøst og ikke noget man har skrevet og sender til alle. Jeg får også rigtig mange henvendelser om dagen, så derfor har jeg hverken tid eller lyst til at svare de profiler.

Skriver man der imod noget serøst til mig, så er man også sikker på svar, hvis man har billede.
tja.. - 19. nov. 2007, kl. 15:55

Du skal lige huske på... at du er et sted hvor kvinderne er i deres ES, det vil sige, de får aldrig så meget opmærksomhed i byen som de gør her...
Bare alene herinde er der vel ca 6 - 8 gange så mange fyre som kvinder... Bare tag online listen, se hvor mange mænd der er der i forhold til kvinder...

Så da kvinderne lige pludselig er i deres es, og får alt den opmærksomhed ændre deres personlighed sig også og mener dermed at de ikke behøver at svare... Hvorfor skulle de, de kan jo opføre sig som idioter og stadigvæk får de tilbud...

Ik ensbetydende med at de opføre sig sådan irl....

Men kan også godt i vise tilfælde forstå hvorfor de ikke svare....

Nogen af dem ønsker at få set pikken i første brev, andre ikke, så hvis du sender eller har sådan et billede på din profil vil du helt automatisk få afslag, enten af den ene eller den anden slags...

Ork… opgiv ikke håbet… bare bliv ved med at søge…

Det er vel heller ikke alle og alt du søger på… du afviser jo også ud fra et eller andet…
Men du kan bare ikke tillade dig at være en iskold fyr og vise ligegyldighed, for det har du ikke nok opmærksomhed til at kunne gøre…

Men ønsker dig held og lykke…Det er jo internettet og det er så nemt bare ikke at svare. - 16. jan. 2008, kl. 19:19

Til fyrene
Hvis en pige intet af interesse skriver i hendes profil, aka intet, ses ofte, så har I gjort hvad I kunne hvis I har skrevet en godt brev. Og ja, hvis I mener at det er svært at skrive noget ud fra 'intet', så har I ganske ret. 


Svar dog i det mindste, det er kun god opførsel.
Hvis modparten så ikke forstår et afslag, er det en helt andet situation.
SexHunt har givet os en god måde at finde rundt mellem profilerne på, der findes en masse forskellige 'Jeg/Vi søger X'. Og det må man respektere, om man så gør det er helt ens egen sag.

svar dog på de breve kærer venner/veninder - 3. apr. 2008, kl. 16:57
Ja jeg kan godt forstå, at de mennesker der skriver til en bliver skuffet, for vores eget vedkommende skriver vi tilbage til vedkommende , på den ene eller anden måde ( ja eller nej ) men aldtid høflig, og pænt, der er jo ingen grund til at blive grov bare fordi at det ikke er den rigtige, vel
svarer altid - 3. apr. 2008, kl. 18:59
Nu er jeg/vi nye herinde, men jeg har da været andre steder - og uanset hvad, så koster høflighed ikke ekstra. Personligt svarer jeg altid - ALTID! Uanset hvor dumt et brev man får (og ja de er der desværre også!), men en 'dum' skriver får ET svar - et hvor man høftligt frabeder sig flere, og hvis det ignoreres, så kan man sætte vedkommende på ignorér.

Jeg svarer altid andre - uanset om de har min interesse eller ej, - men hvis der er mange breve, så kan der godt påregnes lidt svartid. Men hvis man så giver en person et afslag til videre kontakt, og vedkommende så skriver igen - ja så kan jeg godt forstå, hvis man ikke svarer igen.

Bare min mening!

[Citat fra: the-guy]
Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man i det mindte ikke bare kan svare på de breve man får, i stedet for at lade som ingenting.
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )