Opret gratis profil

Hvorfor er der så få der har fået lavet en 100% profil?

Hvorfor er der så få der har fået lavet en 100% profil? - 30. mar. 2008, kl. 22:30
Hvorfor er der så få der har fået lavet en 100% profil?

Det undre mig meget at så få har fået sendt et billed ind, når vi nu endelig har en måde til at se hvem der faktisk er seriøse med deres seksuelle ønsker og hvem der måske ikke vil andet end brugen siden til at lege med tanken.
er ny bruger - 2. apr. 2008, kl. 00:59

Hej (:

Jeg har netop først lige nu lavet min profil herinde. Jeg har ikke udfyldt min profil da jeg ved at dette er net og at alle i den 'store vide verden' kan se mig herinde. Jeg overvejer at sætte et billede ind af mig, men det er også grænseoverskridende. Eller??

 

Vil være anonym men seriøs. - 2. apr. 2008, kl. 14:09


[Citat fra: ungt frisk par Q20-M23]
Hvorfor er der så få der har fået lavet en 100% profil?

Det undre mig meget at så få har fået sendt et billed ind, når vi nu endelig har en måde til at se hvem der faktisk er seriøse med deres seksuelle ønsker og hvem der måske ikke vil andet end brugen siden til at lege med tanken.


Nu ønsker vi at være 100% anonyme i denne del af vores liv, - men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke er 100% seriøs med vores profil, - men vi ønsker ikke at få vores ansigt 'ud i cyberspace' herinde :)
Derfor har vi endnu ikke laveet en 100% anmodning, men er også helt nye herinde, så måske det alligevel kommer??
billed - 3. apr. 2008, kl. 11:03
jeg har ikke billed på min profil da jeg ved at jeg har familie her inde.men dem jeg skriver med kan få et hvis jeg får et af dem
Skriv til en Mod - 3. apr. 2008, kl. 19:12
Jeg har berørt dette emne før og ikke alle var glade for det, men.
Til jer der ikke vil have billede på jeres profil, men alligevel vil være 100%, så kontakt en mod og få vejledning. Mit 100% bilede er ikke på min profil.

Jeg mener personligt at det er en god ide, især hvis man gerne vil være anonym.tog fejl - 3. apr. 2008, kl. 19:16
Jeg har taget fejl - kan jeg se, efter jeg har svaret.
Kan nu læse at fotoet slet ikke kommer på profilen, - men blot skal sendes til admins/moderator og de så bare 'godkender' det.
Såå vi vil få det gjort snarest muligt.[Citat fra: oni no samurai]
Jeg har berørt dette emne før og ikke alle var glade for det, men.
Til jer der ikke vil have billede på jeres profil, men alligevel vil være 100%, så kontakt en mod og få vejledning. Mit 100% bilede er ikke på min profil.

Jeg mener personligt at det er en god ide, især hvis man gerne vil være anonym.
jaaa - 6. apr. 2008, kl. 05:45

ja flere med 100% stempel vil være lækkert, og det tager jo
kun 5 min at ordne sååååå hvad venter man på?

[Citat fra: ungt frisk par Q20-M23]
Hvorfor er der så få der har fået lavet en 100% profil?

Det undre mig meget at så få har fået sendt et billed ind, når vi nu endelig har en måde til at se hvem der faktisk er seriøse med deres seksuelle ønsker og hvem der måske ikke vil andet end brugen siden til at lege med tanken.

Cam er 100% ægte nok - 20. maj 2008, kl. 03:36
Jeg mener ikke 100% stemplet skal godtages af et billed med en person der har sin side stående på sexhunt hjælper, alle kan manipulere med små programmer som paint eller andet. 100% RL mærke skulle gives til folk der kan fremstå live fra på cam og evt. kunne man få et godkendelses mærke givet fra andre VIP brugere herinde som man evt. ved et arrengement eller en date har mødt.

Mvh. Storm.
præcis - 21. maj 2008, kl. 10:53


[Citat fra: Storm™]
Jeg mener ikke 100% stemplet skal godtages af et billed med en person der har sin side stående på sexhunt hjælper, alle kan manipulere med små programmer som paint eller andet. 100% RL mærke skulle gives til folk der kan fremstå live fra på cam og evt. kunne man få et godkendelses mærke givet fra andre VIP brugere herinde som man evt. ved et arrengement eller en date har mødt.

Mvh. Storm.
Jeg giver dig fuldstændigret, på andre datingsider forholder det sig sådan, at man skal have stempler af andre, når man har mødt dem eller man faktisk kender personen og ved hvad de står for ( venner og bekendte ).... Jeg gider heller ikke, at sende et latterligt billede ind af mig selv med mit profilnavn.....

MissB
Hmm - 21. maj 2008, kl. 11:51

ideen er fin nok, hvis ikke bare lige det var fordi der bliver snydt big time med

100% profiler paa andre sites. hvis man bare kan gi dem ud som man har lyst til, saa er alle hurtigt 100%

 

Jeg oplvede selv at ha faaet 100% Irl stempel paa en anden side efter en maaned uden at ha moedt nogen. Og det enda paa trods af at 3 forskellige medlemsprofiler skulle godkende mig.

 

tror ikke uanset hvad man goer, at man kan finde en reel og sikker maade at finde  100% irl profiler paa. Desvaerre

 

/Nicolai

hmm hmm - 21. maj 2008, kl. 16:21


[Citat fra: Wanted dead or alive]

ideen er fin nok, hvis ikke bare lige det var fordi der bliver snydt big time med

100% profiler paa andre sites. hvis man bare kan gi dem ud som man har lyst til, saa er alle hurtigt 100%

 

Jeg oplvede selv at ha faaet 100% Irl stempel paa en anden side efter en maaned uden at ha moedt nogen. Og det enda paa trods af at 3 forskellige medlemsprofiler skulle godkende mig.

 

tror ikke uanset hvad man goer, at man kan finde en reel og sikker maade at finde  100% irl profiler paa. Desvaerre

 

/Nicolai
så har du ikke været på scor, der er det kun medlemsprofiler, som kan give andre medlemsprofiler et stempel... og der er prisen også 500 kr.. så er folk også lidt mere seriøse, når vi taler om den slags penge...

MissB
Netop Scor - 21. maj 2008, kl. 16:46

Hey Frøken B

 

Det er lige præcis Scor jeg taler om ;-)

har været der i mange år, både som par og single.

 

Har også talt med flere piger derinde der ret hurtigt for IRL stempel.

 

Jeg har ingen forklaring på hvordan man kan komme over det

 

hilsen

Nicolai

sorry - 21. maj 2008, kl. 23:17


[Citat fra: Wanted dead or alive]

Hey Frøken B

 

Det er lige præcis Scor jeg taler om ;-)

har været der i mange år, både som par og single.

 

Har også talt med flere piger derinde der ret hurtigt for IRL stempel.

 

Jeg har ingen forklaring på hvordan man kan komme over det

 

hilsen

Nicolai
ja det er jo lidt noget lort, hvis folk bare giver stempler uden at kende personen eller ha mødt dem... Jeg gav kun folk stempler, som jeg kendte og viste at de var ægte nok og selvfølgelig folk jeg mødte derinde, dem som ikke lige passede på profilen, fik ikke en rygende fis....

MissB
;-/ - 22. maj 2008, kl. 00:19
nej det er drøn ærgeligt at der er nogen der bare kaster 100% ud til højre og venstre.
Det er lidt ødelæggende.

men det er jo også svært, hvad er 100%. Det er jo afhængigt af hvad man søger.

/Nicolai
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )