Opret gratis profil

Hvordan jeg ville gøre hvis jeg var en kvinde;)

Hvordan jeg ville gøre hvis jeg var en kvinde;) - 6. juli 2013, kl. 00:01
har skrevet denne ud fra hvordan jeg ville være som kvinde - ikke at jeg ønsker at være det men udfordringen skulle prøves - håber i kan lide den:)

Vi mødes i et tog der er tæt pakket med mennesker, faktisk så mange at vi alle står meget tæt op ad hinanden. Jeg har en stram rød kort kjole på, selvsiddende strømper og stiletter, samt en kort jakke. Vi to står tæt op af hinanden, da toget bremser hårdt og jeg falder ind i dig. Jeg kigger på dig og undskylder, men du smiler bare og kigger på mine store bryster. Det tænder mig at du gør det, og jeg skyder dem lidt frem, samtidig med jeg lader mit ene ben glide ind mellem dine. Jeg løfter det så det rammer dit skridt, og så kører jeg det et par gange frem og tilbage. Jeg kan mærke det straks virker på dig, så jeg presser mig ind til dig så du kan mærke mine bryster mod din brystkasse. Bulen i dine bukser vokser, så jeg tager din hånd og styrer igennem mængden, og da toget standseer igen stiger vi ud. Du ser lidt bekymret ud og spørger mig hvad vi skal her? Jeg svarer dig ikke, men presser dig bare op mod en mur og giver dig et langt, vådt, liderligt kys. Min ene hånd er allerede på vej ned til din buksekant. Jeg lyner ned og stikker hånden ind og gnider på din halvstive pik uden på boxerne. Du kigger lidt forskrækket rundt på perronen for at se om der er nogen mennesker der har set os. Der er ikke så mange, men det gør dig alligevel nervøs, og du spørger om vi ikke kan gå et andet sted hen? Kigger på dig og siger: 'Jeg gav dig en høflig undskyldning før, du svarede ved at glo på mine bryster, så nu må du tage konsekvensen!' Jeg åbner dine bukser og hiver dem ned, og før du kan nå at sige noget, har jeg hevet pikken ud. Jeg slikker dig på pikhovedet og tager dig så til roden. Du kan ikke lade være med at stønne og nyde behandlingen. Jeg strammer læberne om pikken og masserer skaftet med dem, mens min tunge kører rundt om din pik inde i munden. Du lukker øjnene og nyder det, og er lige ved at komme da jeg pludselig stopper! Jeg rejser mig, og tager fat i din hånd og fører den op under min kjole. Du mærker at jeg ingen trusser har på og jeg er temmelig våd i fissen. 'Stik en finger op i mig' siger jeg, og du gør det straks. Min varme, våde, stramme fisse om din finger ophidser dig endnu mere, men jeg træder hurtigt et skridt bagud så den ryger ud igen. Du ser lidt skuffet og spørgende ud. 'Tag dine bukser på og kom' siger jeg. Du får dem på med en del besvær, det er ikke nemt med så stiv en pik jo, og jeg begynder at gå. Du spørger mig hvor vi skal hen, men jeg svarer ikke, men fortsætter bare med at gå. Hurtigt når vi til et lille hus, og du regner ud det må være der jeg bor. Jeg låser op og siger du skal gå ind. Lige så snart døren er lukket, siger jeg du skal smide alt tøjet. Du får det hurtigt af og jeg fører dig ind i mit soveværelse, hvor jeg skubber dig ned på sengen. Din pik er stadig stiv og jeg nyder synet. Jeg finder nogen lange bånd frem fra min natbordsskuffe og binder dine hænder fast. Jeg stiller mig ved siden af sengen og tager kjolen langsomt af så jeg kun står i bh, selvsiddende strømper og stiletter. Tager så bh'en af og begynder at lege med mine bryster. Kan se du nyder synet, så sætter mit ene ben op på sengen og leger med min fisse. Du kan både se og høre hvor våd den er, og du beder mig om at binde dig op, så du kan tage mig. Jeg sætter mig istedet over dit ansigt, lige nøjagtigt så højt oppe, at du ikke kan nå min fisse. Så leger jeg igen med den så mine safter drypper ned på dig. Du er ved at blive sindssyg, så til sidst sætter jeg mig og presser fissen ned så du kan slikke mig....åhhh hvor jeg nyder det! Læner mig frem og tager din pik i munden og sutter både den og dine nosser til du tigger om at kneppe min fisse. Jeg forbarmer mig over dig, rejser mig og sætter mig ind over din pik. Tager fat i den og fører den mod mit våde hul og glider laaangsomt ned over den. Så sidder jeg helt stille lidt! Begynder at køre underlivet rundt så jeg rigtigt kan mærke dig åhh. Så begynder jeg at ride...først langsomt, mens jeg læner mig frem, så mine store bryster gynger foran dit ansigt. Årh slik dem frække, bid i mine stive vorter og gør dem helt hårde! Jeg rider dig hurtigere og hurtigere mens jeg fører en hånd bagud og klemmer lidt om dine spændte nosser. Så stopper jeg igen og løsner båndende så du er fri. Jeg lægger mig på alle 4 og siger du skal tage mig hårdt bagfra. Du stiller dig hurtigt bagved og tager fat om mine hofter og banker pikken op i min fisse! Du knepper mig hårdt og man kan høre hvordan min fisse smasker om din eksplosionsfarlige pik! Jeg siger du skal stikke en finger i røven på mig, og du er hurtig til lige at sende en spytklat lige i hullet før du presser din tommelfinger op. Jeg stønner højt og vil have mere! Jeg vil have du skal kneppe min stramme høj med din store stive pik. Du hiver pikken ud af min fisse, den er smurt ind i mine safter og godt fedtet, så du sætter den mod mit røvhul og presser hovedet ind. Århhh JAAA! Bare kom med den frække, helt i bund med den, jeg vil komme mens du knepper mig vildt i røven! Du trænger helt i bund, og nyder at høre mig stønne højere og højere, du læner dig frem så du kan nå mine bryster og ælter dem hårdt. Så ryster jeg over hele kroppen og kramper i fissen og pludselig sprøjter jeg alle mine safter ud over dig i et højt skrig! Jeg falder forover i ekstase, men du er der straks og stikker din pik i munden på mig. Jeg sutter hårdt på den indtil du råber og sprøjter din sperm langt ned i halsen på mig, så jeg kan sluge det hele. Mhhh, vi lægger os og puster ud, og pludselig spørger du mig: 'hvad hedder du egentlig?':)
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )