Opret gratis profil

Gør det selv, selv

Gør det selv, selv - 10. sep. 2007, kl. 11:42
Når min kone ikke er hjemme kan jeg finde på en lille leg med mig selv. Finde min skraber og lidt skum. Fylde dejligt varmt vand i badekarret. Lige og dase lidt, måske leg lidt med dillermanden. Skrabe alt håret af, så den bare er helt glat. Bagefter finder jeg sexlegetøjet frem. Smøre diller ind i creme. Påføre en penisring på mit stive lem, det spæder bare så godt. Fedt når diller bare svulmer op. Vibratorpinden føres op i numsen og sætte på middel. Det prikker helt vildt ud i pikhovedet. En ny vibratorpind tændes også på middel, det skal jo nydes. Så skal der bare køre frem og tilbage på diller. Det kildre bare skønt. Så er det bare at nyde det, indtil spermen bare sprøjter ud over det hele. Sådan kan man gøre det selv, selv. Er modtagelig for andre forslag.
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )