Opret gratis profil

Fræk første gang

Jeg havde lige mødt min dejlige kæreste da han fortalte at han havde en veninde der gerne vil lære mig at kende. Vi blev enig om at tage ud og besøge hende dagen efter.
Da vi kom derud sad hun på sofan kun iført en tynd tshirt og ingen trusser. Jeg kunne mærke hvordan safter i våde fisse begyndte at løbe. Jeg satte mig ned ved siden af hende og vi begyndte at snakke Mere blev det ikke til den dag men viblev enig om at mødes en dag i ugen efter.
Da jeg næste gang kom ud til hende sad hun igen på sin sofa kun i ført tshirt og ingen trusser. jeg satte mig ned lidt tæt på hende og kun dufte at hun også var tændt. Jeg begyndte stille at tage på hendes enorm dejlige bryster og begyndte at kysse mig dejligt blidt. Jeg kørte mine finger lidt længer ned mod hends fisse og begyndte stille og stønne og jeg blev lagt ned så hun kunne tage mine nu meget våde trusser af. Jeg vendte mig om så jeg kunne slikke hende i menes hun slikkede mig. Der lå vi et stykke tid og slikkede og legede indtil hun rejste sig for at hente en strap on som hun tog på og gennem kneppede min nu meget våde fisse og jeg kunne mærke at jeg ikke kunne holde min orgasme tilbage jeg kom i et kæmpe sprøjt og brøl.
Nu da jeg var kommet fandt hun en rebit frem somjeg skulle kneppe hende med mens jeg slikkede hende da gik ikke langt tid før hun også kom i et kæmpe sprøjt og brøl. Vi blev enige om da vi havde lagt lidt og kommet os at det ikke var sidste gang vi mødtes.
 
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )