Opret gratis profil

Fortsættelse til - Ved min drøm bliver til virkeligehed

d. 16/4-2010 en dag som de fleste husker som dronningens 70 år's fødselsdag.

d. 16/4-2010 vil jeg altid huske som noget helt helt specielt
det var jo her jeg skulle udleve min drøm..
og jeg fik en helt helt fantastisk lækker fræk oplevelse..  DIG + pigelir'Allerede om morgenen den dag havde vi snakket sammen på mobilen..  ja jeg siger snakket, men det var vist ikke 'kun' det vi gjorde
jeg havde været i bad og sms'ed dig at nu var jeg alene, nøgen og liderlig.
Du skrev tilbage at jeg skulle ringe..   jeg var lynhurtig og ringede dig op, du sagde jeg skulle komme på cam så du kunne se mig.
Da jeg loggede på og så dig sad du i bar overkrop..  ummm.. fuck helvede sir' jeg bare
Ja jeg sad jo så her med mit håndklæde omkring mig, og var pisse liderlig
Du fik mig overtalt til at 'smide' håndklædet lidt til side..  så du kunne se lidt af mig
ummm...  og jeg så dig 
jo mer' vi snakkede jo mer' liderlig og tændte på hinanden blev vi sku'..  du begyndte at 'lege''  med din stive pik og jeg med mine bryster og min liderlige og våde fisse...  fuck det tændte mig for vildt
Nu var det sku ik' nok for mig bare at se og høre dig spille pik..  jeg ville os' ha' dig til at komme for mig så vi loggede begge af.
Jeg lagde mig på sengen, og havde dig stadig i røret..  ummm, jeg legede med min fisse, for fuck jeg var våd..  du spillede pik og stønnede imens og fortalte at du ville gi' mig den..  åååååå, du vidste hvor meget lyst jeg havde(og stadig har) 
ååå..  du 'kom' for mig..  jeg æææælsker når du 'kommer' for mig i røret,  og fuck helvede..  da os' i virkeligheden
Inden vi lagde på snakkede vi om at vi skulle ses den samme aften og ik' dagen efter som først var aftalen..  jeg skulle se om jeg kunne få overtalt min dejlige mand til det blev denne aften.

Og jow, jeg fik ham overtalt, der imens vi gik i en butik..  jeg sagde at når vi kom hjem skulle vi i bad fordi vi skulle i byen..    jeg ville bare ud til jer samme aften, og han var med på idëen 
Hurtigt fik jeg sms'et til dig og du var overraskende nok  os' med på idëen...  jaaa.. vi havde jo snakket om det tidligere på dagen, meeen at det allerede var nuuuuu
Ja resten af denne butikstur husker jeg ikke meget af, for jeg var helt 'oppe at køre'
Vi kom hjem, fik hurtig spist, gik i bad og gjort os' lækre vi snakkede om alle de frække ting vi kunne have lyst til at lave hos og med jer...   ummm, jeg tog nederdel på fordi jeg på et tidspunkt ude hos jer ville rive op i den og stå med røven lige i vejret..  og sige: jeg vil ha' din pik  ååå jeg skulle ha' 2 pikke på eën gang, jeg sku' slikke fisse.. ååå, og ha' slikket fisse..  jeg skulle kysse og tungekysse med dig ja og din kone..  fuck jeg var SÅ pisse liderlig..
Min mand skulle også både slikke fisse, kneppe din kone, og ha' suttet pik imens du gav mig den bagfra både i fissen og i røven  det var ihvertfald det vi snakkede om inden vi tog afsted og på vej ud til jer..  vi fik da også pakket en taske med diverse dildo'er og kondomer.

Vi tog så afsted..  ca. 50 min sagde GPS'en  - så ville vi være derude hos jer..  jeg var stadig helt 'oppe at køre' og liderlig..  var sikker på at der ville være helt vådt på sædet når jeg steg ud

d. 16/4-2010 kl. ca. 20 - der var her jeg så dig irl for første gang
og jeg sir' dig..  du fik da lige mit hjerte til at 'takke over'

Du kom ud og tog imod os, vi knusede som jeg havde sagt jeg ville gøre..  åååå allerede der havde jeg lyst til at kysse dig
Vi gik ind og hilste på din søde kone..  og gik i stuen for at snakke..  ja ve' du havde sku' lige så meget lyst til at kneppe mig der med det samme som jeg havde lyst til dig  meeen selvfølgelig sku vi ik' 'afsløre' hvor meget vi 'kendte' hinanden allerede
Ja vi sad og snakkede og så lidt 'dronninge-tv' 
- jeg vidste sku' ik helt hva' jeg skulle gøre af mig selv, så kunne vel få dig til at vise mig toiletet..  det gjorde du, og rev mig lige over til dig og tungekyssede..  ummmm fuck helvede det var dejligt.
Nå vi fik jo snakket noget mer' og jeg sku' igen finde på et eller andet..  et glas vand, du gik med og igen tungekyssede vi..  ummmmm...  og vi snakkede om at vi da for pokker skulle til og igang.
Vi gik ind til din kone og min mand.. sad lidt og du spurgte din kone om det skulle være..  og jaaaa det skulle det.
Du gik ovenpå og tændte lys tro jeg..  du kom ihvertfald ned igen kun iført underbukser...   ummmm, ta' dem dog af tænkte jeg
Det gjorde du så også da vi kom op ovenpå. Vi 3 andre klædte os af.. ja det var 'kun' mig som tog alt tøjet af.
Vi prøvede så at finde plads i sengen alle sammen, meeeen helt nemt var det ikk..   og igen vidste jeg sku' ik helt hva jeg skulle gøre af mig selv..  men sagde at jeg havde lyst til at kysse...  og hvem andre end dig ville kysse..  ja ærgeligt, men din kone var ikke sådan til pigekys sagde hun...  men fuck fuck da hvor du kysser sååååå dejligt
vi kælede lidt og du havde lyst til jeg skulle slikke din stive pik...  meeen jeg ville vente lidt endnu...   men hun var til at jeg skulle slikke hendes fisse...  ummmm, det gjorde mig SÅ liderlig og ophidset, og kunne høre at hun virkelig nød det..   fuck helvede jeg ææææælsker at slikke fisse  men dum som jeg var, kunne ikk få mig til at sige at jeg bare ville ha' piiiiiik på samme tid, stod da vist ellers med røven lige i vejret og var sååå klar, til enten dig eller min mand...  og ved i begge havde lyst.
Åååå tro hun nød det lige så meget som mig...   ummmm. 

Vi blev så enige om at vi 2..  dig og mig skulle gå i gæsteværelset...   aiiiii, det blev sku vildt...  fuck det blev viiiildt, der ville du igen ha mig til at sutte på din stive og liderlig pik...   ummmmmm det gjorde jeg, og vi var vilde med det begge 2
Og fuck da...   du ville slikke min fisse, min liderlige og våde fisse som var SÅ klar til dig, og waaaaauw, DET var SÅ viiiiiildt..  SÅ viiiiildt, ka' da ik' husk hvornår jeg sidst.... waaaaauw..  vi kyssede, tungekyssede, du slikkede min fisse og jeg suttede pik.
Jeg skulle gi' din pik kondom på..  frækt synes jeg, og så skulle jeg op og sidde på den..  ummm endelig sku' jeg mærke dig oppe i mig du ville uuummm slikke fisse igen åååå det du damn så skide go' til...   og li' der på klitten   jaaaa så ville du kneppe mig igen, også bagfra..  tro vist jeg stønnede rigtig højt, ja var vist ved at skrige...  og hvis det ik var fordi din kone og min mand var kommet ind til os..   jaaaa så sku' jeg ha' haft den i røven åååå der var noget jeg sku' lære dig
men de gik nu hurtig ind i soveværelset igen, og du kneppede mig vidre...  ååååå ja har stadig en hemmelighed at fortælle dig, men ikk her  men du kneppede mig til du 'kom' oppe i mig...  jaaa du fik faneme også mig til at 'komme' samtidig...   ååååå det var viiiiildt


Det var vist mig og dig som fik mest ud af denne aften...   
åååååå jeg glemmer det aldrig aldrig aldrig - og du ved vi 2 ska' ses igen jo

Kan du huske at for et stykke tid siden sagde jeg til dig i mobilen at det var din kone jeg ville mest, og at du varen slags sidegevinst...   meeen det er vist omvendt
og tro du har ret i når du sir' at jeg er lidt forelsket i dig
Du kom ind i mit liv og regner sku ik med du forsvinder igen...  basta bum
ses

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )