Opret gratis profil

Et par gode råd til jer fyre

Et par gode råd til jer fyre - 28. okt. 2010, kl. 10:03
Nu  har  jeg  oplevet så  tit  at  se / hører  jer fyre  klage  over   i  ingen  kontakt  får til  pigerne/ kvinderne  herinde  på   Hunt . så nu vil jeg altså gerne  smide et  lile tip af til  jer  ..

det er jo  fyre der tror  bare de  har  betalt for deres  vip så  følger der automatisk  fisse   med..

Tænker i  slet  ikke over  at  i  måske  mere skræmmer  kvinderne  væk  , med  jeres     :

vis mig  dine  patter

lad  mig  råkneppe dig
se  min  pik  og  her    viser i så  lige frede  frem   INDEN   i  næsten  har skrevet   hej eller  skabt
kontakt.

der er   flere af   jer   der  ingen  profilbillede  har  og  endnu  flere der  ikke engang   gider skrive  en  profil tekst.  mange af  jeg   gider ikke engang  være på  cam  i  chatten , og  sidder alligevel og   råber på    fisse  og   som i  skriver  patter..    ofte tror i det er  et   ønskeprogram i  deltager  i  og vi  kvinder bare sidder og venter  på  jeres  opfordringer til at  vise  alt .hmmmmm...

skift dog  attitude  og   vær   jer selv  .  prøv at  slappe af  og  skriv dog  en  profil tekst og  gå  på  cam  når i er på   chatten, snak  pænt til   os og  skån  os  for  som det  første at  se  jer sidde og  rive den af  ,  måske tænder vi  på  sexede  øjne et frækt  smil, et glimt i øjet, og opstår der  kemi så skal vi  jo  nok  møde   'frede'  en  dag ..  jeg har selv  oprettet en  profil hvor jeg søger en   Q, simpelthen  fordi  jeg er  så skide træt af   fyrene  bare tror   jeg tænder på  deres    for mig ucharmerende opførsel ved den første  kontakt, det sker  aldrig  med en Q. tænk over det  og  lad os  så se  nogle friske , søde  fyre der tør være  sig selv  OG camme  på  den lækre måde  ;)  der  tør  skrive en profil tekst  og  stå  ved  den   også ,  jeg vælger selv  folk fra  der ikke  har  billede  og  tekst  i deres  profil. og  ærligt det tror  jeg  vi er mange   kvinder der gør ..  ;)

hvorfor tror  i   vi   ikke gider   jer ??? dette er  ingen  kritik,  men måske  et vink  med  en vognstang. knus  babyjaa - 28. okt. 2010, kl. 10:17
Ja endelig en der tør tage bladet fra munden og jeg kan kun være enig, hvis jeg tænder nogen vil jeg da også se om i tænder mig, så nytter det ikke skulle kigge i vejviseren efter et billed og nej vil ikke se en oprejst pik, som enested billede, for sådan en har i vel allesammen og den kan vel blive oprejst i den rigtige situation, så heller et billede af et sødt smil eller en rå mand med ansigt og det hele.

TAk baby for at turde sige det vi andre tænker ss

[Citat fra: babyQ]
Nu  har  jeg  oplevet så  tit  at  se / hører  jer fyre  klage  over   i  ingen  kontakt  får til  pigerne/ kvinderne  herinde  på   Hunt . så nu vil jeg altså gerne  smide et  lile tip af til  jer  ..

det er jo  fyre der tror  bare de  har  betalt for deres  vip så  følger der automatisk  fisse   med..

Tænker i  slet  ikke over  at  i  måske  mere skræmmer  kvinderne  væk  , med  jeres     :

vis mig  dine  patter

lad  mig  råkneppe dig
se  min  pik  og  her    viser i så  lige frede  frem   INDEN   i  næsten  har skrevet   hej eller  skabt
kontakt.

der er   flere af   jer   der  ingen  profilbillede  har  og  endnu  flere der  ikke engang   gider skrive  en  profil tekst.  mange af  jeg   gider ikke engang  være på  cam  i  chatten , og  sidder alligevel og   råber på    fisse  og   som i  skriver  patter..    ofte tror i det er  et   ønskeprogram i  deltager  i  og vi  kvinder bare sidder og venter  på  jeres  opfordringer til at  vise  alt .hmmmmm...

skift dog  attitude  og   vær   jer selv  .  prøv at  slappe af  og  skriv dog  en  profil tekst og  gå  på  cam  når i er på   chatten, snak  pænt til   os og  skån  os  for  som det  første at  se  jer sidde og  rive den af  ,  måske tænder vi  på  sexede  øjne et frækt  smil, et glimt i øjet, og opstår der  kemi så skal vi  jo  nok  møde   'frede'  en  dag ..  jeg har selv  oprettet en  profil hvor jeg søger en   Q, simpelthen  fordi  jeg er  så skide træt af   fyrene  bare tror   jeg tænder på  deres    for mig ucharmerende opførsel ved den første  kontakt, det sker  aldrig  med en Q. tænk over det  og  lad os  så se  nogle friske , søde  fyre der tør være  sig selv  OG camme  på  den lækre måde  ;)  der  tør  skrive en profil tekst  og  stå  ved  den   også ,  jeg vælger selv  folk fra  der ikke  har  billede  og  tekst  i deres  profil. og  ærligt det tror  jeg  vi er mange   kvinder der gør ..  ;)

hvorfor tror  i   vi   ikke gider   jer ??? dette er  ingen  kritik,  men måske  et vink  med  en vognstang. knus  baby
gode råd - 30. okt. 2010, kl. 09:11
Problemet herinde er jo ikke manglende tekst, manglende billeder eller cam, eller for den sags skyld pikspil på cam.....
men snarere at der er alt for mange der har profil herinde som ikke søger det de skriver, som ikke tør når det kommer til stykket, og dette gælder både fyre piger og i særdeleshed også par.
Måske derfor den manglende pli eller indlevelse i komunikationen.
Søger i kun en fræk flirt via breve, jamen så skriv det da i profilen, i stedet for at spille os der gerne vil mødes, vores tid...tænk over det piger og par, fyre skal jeg ikke udtale mig om, det er ikke det jeg søger
Både Og - 31. okt. 2010, kl. 00:35
[Citat fra: ny i klassen]
Problemet herinde er jo ikke manglende tekst, manglende billeder eller cam, eller for den sags skyld pikspil på cam.....
men snarere at der er alt for mange der har profil herinde som ikke søger det de skriver, som ikke tør når det kommer til stykket, og dette gælder både fyre piger og i særdeleshed også par.
Måske derfor den manglende pli eller indlevelse i komunikationen.
Søger i kun en fræk flirt via breve, jamen så skriv det da i profilen, i stedet for at spille os der gerne vil mødes, vores tid...tænk over det piger og par, fyre skal jeg ikke udtale mig om, det er ikke det jeg søger


På det punkt mener jeg, både og. der er rigtig mange her inde der verken har eller tekst (og når jeg siger at de ikke har tekst, mener jeg ikke at der ikke står noget på deres profil, det gør der selvfølgelig ... en standart tekst de ikke selv har skrevet ... og det er sq det samme som at der ikke står noget, ... og der er mange der ikke har angivet yderligere oplysninger, så som hår farve, øjn farve, og så videre ... og det gælder sq både mænd og kvinder.) Og nu nævner du selv pikspil på cam ... det er sq ikke det første tøser vil se når de åbner et cam ... og hvis de gerne vil se det skal de nok gøre opmærksom på det. jeg skal ikke kunne sige om folk ikke søger det de skriver ... men jeg vil give dig så absolut ret ... der er f..... svært når man ikke ved hvad de søger, eller når der,i stedet for hvad de søger, i deres profil står 'kontakt mig og spørg' og når man så gør det, vil de ikke skrive hvad de søger, eller får man et meget informations løst svar så som 'Jeg søger lidt af vært'. Men ja jeg vil give dig ret i at man 'Burte' skrive hvad man rent faktisk ønsker ... vær åben og ærlig, så kommer man længst.

[Citat fra: babyQ]
det er jo  fyre der tror  bare de  har  betalt for deres  vip så  følger der automatisk  fisse   med..

Tænker i  slet  ikke over  at  i  måske  mere skræmmer  kvinderne  væk  , med  jeres     :

vis mig  dine  patter

lad  mig  råkneppe dig
se  min  pik  og  her    viser i så  lige frede  frem   INDEN   i  næsten  har skrevet   hej eller  skabt
kontakt.


Nu kan jeg jo kun svare for mig selv, og nej, jeg føler mig ramt af dette indlæge, da jeg ... og hør nu godt efter fyre ... IKKE starter med at råbe 'Vis mig dine patter' og 'se min pik' og andre ting der bare ikke høre til i starten af en samtale, jeg ved godt at siden heder SexHunt.dk og at den er her for at give trængende mennesker muligheden for at finde sex på enten den ene eller anden måde ... men derfor høre det altså bare stadig ikke til i starten af en samtale.

Jeg tænker faktisk over hvad jeg skriver og hvordan jeg formulere det inden jeg skriver til en Q, hvilket gør ... HEEEYYY ... der er faktisk nogen der gider skrive til mig i chatten ... og apropo chatten, så er jeg på cam 95% af den til jeg er på chatten ... hvilket er endnu en grund til at pigerne gider skrive til mig ... de kan nemlig se hvem de skriver med ... og nej jeg sidder ikke nøgen og river den af ... jeg sidder fuldt påklædt som et anstændigt mennesket bør gøre (For det meste) og føre seriøse og underholdende samtaler (Mere eller mindre)

Og jeg mener helt seriøst at folk der kommer ind i chatten og som det første siger, 'Er der nogen der vil vise patter' eller 'Er der nogen der vil se mig spille pik' burte sparkes af chatten, LIGE DER ... men det er bare min mening.

baby ... nu skrev du noget om VIP ikke er inklusiv kusse. selvfølgelig er det ikke det, og det er der ganske korakt nogen det ikke helt har fået med. Jeg er sq godt klar over at man skal kæmpe for det, der et jo ikke ligefrem fordi at kvinderne her inde løber tør for tilbud.

Men jeg vil så prøve at vende det om og sige ... hvis jeg nu vælger at lade være med at spille den desperate, vælger at lade være med at skrive det første brev til nogen overhovet, vælger kun at være aktiv på forum og i chatten, vil jeg så nogensinde få et brev herinde ?????

Det jeg mener er ... er der i det hele taget nogen kvinder der er ude og søge, eller sidder de bare tilbagelænet og venter på 'Mr. Right' ... eller rettere 'Mr. Tæt På Right' ?????
hmmm.. - 31. okt. 2010, kl. 15:45
Hey   søde  ven/venner
tak  fordi  der er  nogen der vil  kommentere  på  mit  indæg ;)
jeg  kan jo  kun  tale for mig  selv og  jo   jeg   mødes  IRL  med  folk herinde fra  så jeg sidder  ikke  tilbage  lænet  og    bare  kritisere  osv.  jeg  vil   lige sige  at     man jo skal  have   en  vis  form  for  kemi   inden  et  sådan møde   komnmer  i stand.   jeg  synes  bare det kan  være  lidt  problematisk   engang inmellem  på   chatten , når   det  er  en  fyr   vælger at  slynge  de  der    bemærkninger ud som  feks  :   vis mig  dine  patter  eller  man åbner en  post  og  der  ligger et mobilnr.  fra  en  for  mig ukendt  fyr uden nogen  forudgående  kobntakt  på  feks  chatten,  mente  bare  måske skulle  nogen lige tænke    lidt  længere  og stikke  en  føler  ud først , (evt  læse min   profil  og spare sig  selv  for  et   nej  tak ) desværre  har  jeg   personligt    oftes   siddet i  en  sitaution  hvor jeg har tænkt    hvad fanden sker der lige   for  dig  ,   og   jo    jeg synes det er  cool  at  se   dem  jeg chatter  med  på  cam,  og    helst med  tøj  på til  en  begyndelse  ;()     jeg  ved godt  det er en  sexside, og der er  meget  sex snak,  det er også  helt  ok  for  mig,  jeg vil  bare   gerne  selv  have  lov at bestemme  hvad og   hvornår jeg viser noget   hvis  jeg gør det. hvem og  hvornår  jeg træffer  folk  IRL ..

og  igen  kemien  og  man kan ikke  tænde  seksuelt  på  alle,  men  man  kan   godt chatte  og  møde  søde og  flinke  mennesker    også  uden  der er sex indover.  det er  folks attitude   jeg   mente  var   tja...  noget som  måske  forhindrede dem i    at score en sød pige . iøvrigt  tak  for  din  altid   søde måde at være på  i chatten ,  det er altid   en   rigtig  fed   ting  at  chatte   med  dig  knus  til  alle    baby ;)

[Citat fra: WildCow]
[Citat fra: ny i klassen]
Problemet herinde er jo ikke manglende tekst, manglende billeder eller cam, eller for den sags skyld pikspil på cam.....
men snarere at der er alt for mange der har profil herinde som ikke søger det de skriver, som ikke tør når det kommer til stykket, og dette gælder både fyre piger og i særdeleshed også par.
Måske derfor den manglende pli eller indlevelse i komunikationen.
Søger i kun en fræk flirt via breve, jamen så skriv det da i profilen, i stedet for at spille os der gerne vil mødes, vores tid...tænk over det piger og par, fyre skal jeg ikke udtale mig om, det er ikke det jeg søger


På det punkt mener jeg, både og. der er rigtig mange her inde der verken har eller tekst (og når jeg siger at de ikke har tekst, mener jeg ikke at der ikke står noget på deres profil, det gør der selvfølgelig ... en standart tekst de ikke selv har skrevet ... og det er sq det samme som at der ikke står noget, ... og der er mange der ikke har angivet yderligere oplysninger, så som hår farve, øjn farve, og så videre ... og det gælder sq både mænd og kvinder.) Og nu nævner du selv pikspil på cam ... det er sq ikke det første tøser vil se når de åbner et cam ... og hvis de gerne vil se det skal de nok gøre opmærksom på det. jeg skal ikke kunne sige om folk ikke søger det de skriver ... men jeg vil give dig så absolut ret ... der er f..... svært når man ikke ved hvad de søger, eller når der,i stedet for hvad de søger, i deres profil står 'kontakt mig og spørg' og når man så gør det, vil de ikke skrive hvad de søger, eller får man et meget informations løst svar så som 'Jeg søger lidt af vært'. Men ja jeg vil give dig ret i at man 'Burte' skrive hvad man rent faktisk ønsker ... vær åben og ærlig, så kommer man længst.

[Citat fra: babyQ]
det er jo  fyre der tror  bare de  har  betalt for deres  vip så  følger der automatisk  fisse   med..

Tænker i  slet  ikke over  at  i  måske  mere skræmmer  kvinderne  væk  , med  jeres     :

vis mig  dine  patter

lad  mig  råkneppe dig
se  min  pik  og  her    viser i så  lige frede  frem   INDEN   i  næsten  har skrevet   hej eller  skabt
kontakt.


Nu kan jeg jo kun svare for mig selv, og nej, jeg føler mig ramt af dette indlæge, da jeg ... og hør nu godt efter fyre ... IKKE starter med at råbe 'Vis mig dine patter' og 'se min pik' og andre ting der bare ikke høre til i starten af en samtale, jeg ved godt at siden heder SexHunt.dk og at den er her for at give trængende mennesker muligheden for at finde sex på enten den ene eller anden måde ... men derfor høre det altså bare stadig ikke til i starten af en samtale.

Jeg tænker faktisk over hvad jeg skriver og hvordan jeg formulere det inden jeg skriver til en Q, hvilket gør ... HEEEYYY ... der er faktisk nogen der gider skrive til mig i chatten ... og apropo chatten, så er jeg på cam 95% af den til jeg er på chatten ... hvilket er endnu en grund til at pigerne gider skrive til mig ... de kan nemlig se hvem de skriver med ... og nej jeg sidder ikke nøgen og river den af ... jeg sidder fuldt påklædt som et anstændigt mennesket bør gøre (For det meste) og føre seriøse og underholdende samtaler (Mere eller mindre)

Og jeg mener helt seriøst at folk der kommer ind i chatten og som det første siger, 'Er der nogen der vil vise patter' eller 'Er der nogen der vil se mig spille pik' burte sparkes af chatten, LIGE DER ... men det er bare min mening.

baby ... nu skrev du noget om VIP ikke er inklusiv kusse. selvfølgelig er det ikke det, og det er der ganske korakt nogen det ikke helt har fået med. Jeg er sq godt klar over at man skal kæmpe for det, der et jo ikke ligefrem fordi at kvinderne her inde løber tør for tilbud.

Men jeg vil så prøve at vende det om og sige ... hvis jeg nu vælger at lade være med at spille den desperate, vælger at lade være med at skrive det første brev til nogen overhovet, vælger kun at være aktiv på forum og i chatten, vil jeg så nogensinde få et brev herinde ?????

Det jeg mener er ... er der i det hele taget nogen kvinder der er ude og søge, eller sidder de bare tilbagelænet og venter på 'Mr. Right' ... eller rettere 'Mr. Tæt På Right' ?????
hej baby - 4. nov. 2010, kl. 00:45
Hej Baby
Først vil jeg rose dit indlæg og derefter dit billede med den flotte barm, man ønske jo næste at blive barn igen.  

Jeg kan give dig og de andre meget ret i det i skriver og så komme med nogle andre vinkler også set fra min side.

1.  Mange mænd er jo reelt bange for kvinder, der kræver om vi vil det eller ej. Det kan være på  
     mange områder.  Kvinderne i dag er jo blevet meget bevidste omkring hvad de vil have.
     Når jeg skriver krævende, så kan det bl.a. være at de kræver god sex og en mand som ved 
     hvad han vil med kvinder og at han tør vise hende, at han vil have hende. ( på den fede 
     måde)

2.  Mange kvinder har desværre en 'dobbelt' moral som er medvirkende til at flere mænd lyver. 
     De ønsker at gå langt udenom gifte eller mænd i forhold og det gør at mænd mange gange 
     lyver omkring deres private status. Det giver ofte problemer senere, fordi de kære kvinder 
     føler sig snydt, når det går op for dem at manden lyver. 
     I dag, er det faktisk sådan at kvinderne er ved at overhale manden, omkring utroskab, man 
     snakker bare ikke højt omkring dette.  De gør det ikke fordi de bevist ønsker det, men fordi 
     de savner noget i deres forhold. Endvidere er det også bevist, at det er fordi der sker en 
     kemisk proces i hjernen, ved utroskab, som gør at disse kvinde får lyst til mere utroskab.

3.  Flere kvinder stiller også store krav til den fyr de ønsker at være sammen med, uden tit og
     ofte, at kikke på dem selv.  Det  kan også være med til, at de ofte bliver skuffet og går glip  
     af en god elsker, eller kommende mand ?

Nu er det er det her en af mine kerne områder og i min verden så er der som udgangspunkt ikke noget som er forkert omkring seksuelle lyste, dog med undtagelse af nogle få meget konkret områder.  Så lang tid, at man som voksen ikke laver skade eller såre den anden voksne seksuelle partner, som man er sammen med, så er det i orden for min skyld hvad og hvordan de hygger sig.  
Jeg vil ikke dømme en person fordi de er utro eller har en eller anden form for seksualit som er lidt ud over det normale.  Det må være op til folk selv. Og dem som er utro, skal jo kun stå til regnskab overfor sig selv og i deres moral, i forhold til deres partner. Jeg mener dog at de har et ansvar overfor deres partner, om at beskytte sig. 

Der hvor det ofte også går galt, når man er elskende, om den ene part, eller begge, er i et forhold, det er når man begynder at lyve eller lover noget som man reelt ikke kan holde eller stå inde for.  Det er noget skidt.

Nåå, det var bare lige et par ord fra mig og mange er formentlige uenige med mig og der er også i orden. Vi har jo alle vores egen meninger og holdninger.

Men tak for nogle gode indlæg.

knus

baby svar til / massage - 4. nov. 2010, kl. 13:53

Hej  du 

det var nu  hellere ikke så  meget det  omkring  utroskab, mere  de fyre der ikke  kan forstå  de  ingen kontakt får   når  nu  de    skriver  de  har  betalt  for at  være herinde,  ja  så  tolker jeg det somom  de tror  vi  bare  venter  på   at   få   lige  præcis deres  pik,   igen  der skal jo være   en form  for  kemi,   jeg  tror  bare på  at  hvis  man  er  på  denne  side  , så    er det en  fin  ide  at    være  åben og   ærlig omkring  hvorfor  og så også  være  almindeligt  høflig og  igen  vær dog på   chatten  med jeres cam   tændt ,   jeg ved godt  det ikke er alle fyrene  herinde der  farer   frem  med stiv  pik og  håret tilbage , men   desværre er de i  overtal  og   ofte  også  lige  præcis  dem  der  klager over vores  manglende  interesse i  netop   dem .   det var heller ingen  kritik   fra  min  side af  blot   et   lille  tip  til   dem  der   synes  de  er lidt    'snydt'  herinde. knus  babyQ
[Citat fra: massage til Q]
Hej Baby
Først vil jeg rose dit indlæg og derefter dit billede med den flotte barm, man ønske jo næste at blive barn igen.  

Jeg kan give dig og de andre meget ret i det i skriver og så komme med nogle andre vinkler også set fra min side.

1.  Mange mænd er jo reelt bange for kvinder, der kræver om vi vil det eller ej. Det kan være på  
     mange områder.  Kvinderne i dag er jo blevet meget bevidste omkring hvad de vil have.
     Når jeg skriver krævende, så kan det bl.a. være at de kræver god sex og en mand som ved 
     hvad han vil med kvinder og at han tør vise hende, at han vil have hende. ( på den fede 
     måde)

2.  Mange kvinder har desværre en 'dobbelt' moral som er medvirkende til at flere mænd lyver. 
     De ønsker at gå langt udenom gifte eller mænd i forhold og det gør at mænd mange gange 
     lyver omkring deres private status. Det giver ofte problemer senere, fordi de kære kvinder 
     føler sig snydt, når det går op for dem at manden lyver. 
     I dag, er det faktisk sådan at kvinderne er ved at overhale manden, omkring utroskab, man 
     snakker bare ikke højt omkring dette.  De gør det ikke fordi de bevist ønsker det, men fordi 
     de savner noget i deres forhold. Endvidere er det også bevist, at det er fordi der sker en 
     kemisk proces i hjernen, ved utroskab, som gør at disse kvinde får lyst til mere utroskab.

3.  Flere kvinder stiller også store krav til den fyr de ønsker at være sammen med, uden tit og
     ofte, at kikke på dem selv.  Det  kan også være med til, at de ofte bliver skuffet og går glip  
     af en god elsker, eller kommende mand ?

Nu er det er det her en af mine kerne områder og i min verden så er der som udgangspunkt ikke noget som er forkert omkring seksuelle lyste, dog med undtagelse af nogle få meget konkret områder.  Så lang tid, at man som voksen ikke laver skade eller såre den anden voksne seksuelle partner, som man er sammen med, så er det i orden for min skyld hvad og hvordan de hygger sig.  
Jeg vil ikke dømme en person fordi de er utro eller har en eller anden form for seksualit som er lidt ud over det normale.  Det må være op til folk selv. Og dem som er utro, skal jo kun stå til regnskab overfor sig selv og i deres moral, i forhold til deres partner. Jeg mener dog at de har et ansvar overfor deres partner, om at beskytte sig. 

Der hvor det ofte også går galt, når man er elskende, om den ene part, eller begge, er i et forhold, det er når man begynder at lyve eller lover noget som man reelt ikke kan holde eller stå inde for.  Det er noget skidt.

Nåå, det var bare lige et par ord fra mig og mange er formentlige uenige med mig og der er også i orden. Vi har jo alle vores egen meninger og holdninger.

Men tak for nogle gode indlæg.

knus


vedr. diskutionen - 15. aug. 2011, kl. 20:27
Nu bruger I kvinder selv ordet patter om jeres bryster, men jeg har hørt, at en fyr aldrig må omtale brysterne som patter, så hvad skal man så?
Nu forstår jeg . . . . . . . . - 11. dec. 2011, kl. 08:29
hvorfor jeg lykkes så godt herinde.

Hej babyQ,
Det er godt skrevet og prisværdigt at du tager dig tid til det. Tænk er de så latterlige. Jeg har skrevet intet i min profil - det er nok heller ikke optimalt. Men jeg finder selv dem jeg er interesseret i, og så forsøger jeg at være helt almindeligt elegant og høflig, men selvfølgelig også fræk i undertonen. Der er høj 'hit-rate' hvis man kan tale om det i den sammenhæng. Og jeg ser ikke fantastisk ud, men rigtigt - de fleste kvinder (selv her) vil gerne kurtiseres på den gode gammeldags måde. Det skal man ikke tage fejl af, selv om de er her for i sidste ende at blive kneppet, kaldt ludere, sutte pik, blive bundet, og få at vide at de har nogen sjofle patter som man gerne vil sprøjte sin fede sperm på osv osv osv. Sådan er det - men godt skrevet - tak for din tid .

Kh F [Citat fra: babyQ]
Nu  har  jeg  oplevet så  tit  at  se / hører  jer fyre  klage  over   i  ingen  kontakt  får til  pigerne/ kvinderne  herinde  på   Hunt . så nu vil jeg altså gerne  smide et  lile tip af til  jer  ..

det er jo  fyre der tror  bare de  har  betalt for deres  vip så  følger der automatisk  fisse   med..

Tænker i  slet  ikke over  at  i  måske  mere skræmmer  kvinderne  væk  , med  jeres     :

vis mig  dine  patter

lad  mig  råkneppe dig
se  min  pik  og  her    viser i så  lige frede  frem   INDEN   i  næsten  har skrevet   hej eller  skabt
kontakt.

der er   flere af   jer   der  ingen  profilbillede  har  og  endnu  flere der  ikke engang   gider skrive  en  profil tekst.  mange af  jeg   gider ikke engang  være på  cam  i  chatten , og  sidder alligevel og   råber på    fisse  og   som i  skriver  patter..    ofte tror i det er  et   ønskeprogram i  deltager  i  og vi  kvinder bare sidder og venter  på  jeres  opfordringer til at  vise  alt .hmmmmm...

skift dog  attitude  og   vær   jer selv  .  prøv at  slappe af  og  skriv dog  en  profil tekst og  gå  på  cam  når i er på   chatten, snak  pænt til   os og  skån  os  for  som det  første at  se  jer sidde og  rive den af  ,  måske tænder vi  på  sexede  øjne et frækt  smil, et glimt i øjet, og opstår der  kemi så skal vi  jo  nok  møde   'frede'  en  dag ..  jeg har selv  oprettet en  profil hvor jeg søger en   Q, simpelthen  fordi  jeg er  så skide træt af   fyrene  bare tror   jeg tænder på  deres    for mig ucharmerende opførsel ved den første  kontakt, det sker  aldrig  med en Q. tænk over det  og  lad os  så se  nogle friske , søde  fyre der tør være  sig selv  OG camme  på  den lækre måde  ;)  der  tør  skrive en profil tekst  og  stå  ved  den   også ,  jeg vælger selv  folk fra  der ikke  har  billede  og  tekst  i deres  profil. og  ærligt det tror  jeg  vi er mange   kvinder der gør ..  ;)

hvorfor tror  i   vi   ikke gider   jer ??? dette er  ingen  kritik,  men måske  et vink  med  en vognstang. knus  baby
tip til mænd!!! - 30. dec. 2011, kl. 00:13

Lige mine ord!!!
[Citat fra: babyQ]
Nu  har  jeg  oplevet så  tit  at  se / hører  jer fyre  klage  over   i  ingen  kontakt  får til  pigerne/ kvinderne  herinde  på   Hunt . så nu vil jeg altså gerne  smide et  lile tip af til  jer  ..

det er jo  fyre der tror  bare de  har  betalt for deres  vip så  følger der automatisk  fisse   med..

Tænker i  slet  ikke over  at  i  måske  mere skræmmer  kvinderne  væk  , med  jeres     :

vis mig  dine  patter

lad  mig  råkneppe dig
se  min  pik  og  her    viser i så  lige frede  frem   INDEN   i  næsten  har skrevet   hej eller  skabt
kontakt.

der er   flere af   jer   der  ingen  profilbillede  har  og  endnu  flere der  ikke engang   gider skrive  en  profil tekst.  mange af  jeg   gider ikke engang  være på  cam  i  chatten , og  sidder alligevel og   råber på    fisse  og   som i  skriver  patter..    ofte tror i det er  et   ønskeprogram i  deltager  i  og vi  kvinder bare sidder og venter  på  jeres  opfordringer til at  vise  alt .hmmmmm...

skift dog  attitude  og   vær   jer selv  .  prøv at  slappe af  og  skriv dog  en  profil tekst og  gå  på  cam  når i er på   chatten, snak  pænt til   os og  skån  os  for  som det  første at  se  jer sidde og  rive den af  ,  måske tænder vi  på  sexede  øjne et frækt  smil, et glimt i øjet, og opstår der  kemi så skal vi  jo  nok  møde   'frede'  en  dag ..  jeg har selv  oprettet en  profil hvor jeg søger en   Q, simpelthen  fordi  jeg er  så skide træt af   fyrene  bare tror   jeg tænder på  deres    for mig ucharmerende opførsel ved den første  kontakt, det sker  aldrig  med en Q. tænk over det  og  lad os  så se  nogle friske , søde  fyre der tør være  sig selv  OG camme  på  den lækre måde  ;)  der  tør  skrive en profil tekst  og  stå  ved  den   også ,  jeg vælger selv  folk fra  der ikke  har  billede  og  tekst  i deres  profil. og  ærligt det tror  jeg  vi er mange   kvinder der gør ..  ;)

hvorfor tror  i   vi   ikke gider   jer ??? dette er  ingen  kritik,  men måske  et vink  med  en vognstang. knus  baby
hvorfor mon? - 11. feb. 2012, kl. 10:24
Kigger man efter pigeprofiler via de indlæg der er skrevet, så viser det sig, at de fleste profiler har slettet deres profiler, som er på sexhunt og rapportdating, for alt der skrives her på rapportdating, kopieres åbenbart over på sexhunt. så jeg lukker også ned her når min profil udløber.
svar til JPeterJ - 12. feb. 2012, kl. 15:59
Hejsa kan se du har læst  mit indlæg  , nu  ved jeg ikk lige  hvad du mener med rapportdating ???  men måske  et  andet  site du også  er på ??   men  tror ikke du skal regne med  der bliver kopieret mellem de forskellige  sites ,   jeg  er tilbage  efter  ca  1  års   pause   , følte lige  jeg ville kommentere  dit    'suk'   ærgeligt  du  vælger  at   smutte  bare  fordi  du ikke  har  truffet  drømmepigen i  nu,  men   god  vind  derude i  datings junglen  knus  baby_Q

[Citat fra: JPeterJ]
Kigger man efter pigeprofiler via de indlæg der er skrevet, så viser det sig, at de fleste profiler har slettet deres profiler, som er på sexhunt og rapportdating, for alt der skrives her på rapportdating, kopieres åbenbart over på sexhunt. så jeg lukker også ned her når min profil udløber.
Rapportdating - 13. feb. 2012, kl. 09:30
rapportdating og sexhunt er én og samme datingside. Vi har indgået et samarbejde med rapport om at stå for deres datingdel. Så det er ganske korrekt at alt står på begge sider, da de reelt er 1 side med 2 designs.
Så intet skummelt i den sag.
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )