Opret gratis profil

Er størrelsen så vigtig??

Er størrelsen så vigtig?? - 14. mar. 2011, kl. 16:13
Nu har jeg været på en del profiler herinde, og falder gang på gang over piger der søger en pik på minimum 22 cm./Ikke mindre end 17-18 cm. o.s.v.
Men kunne man ikke risikere at den rigtige fyr er derude, med en pik på 15 cm. som man så går glip af, fordi 'den' ikke er stor nok?
Og hvad vil kvinderne herinde sige til, en profil der starter sådan her:

Fræk pige på 20-40 år søges, dog må din skede ikke være dybere end 12-14 cm. Med en diameter på højst 5 cm. Da det jo helst skulle kunne mærkes, hihi  

Eller hvad med den her:

Fræk pige på 20-40 år søges, du skal minimum have en c skål, og dine brystvorter skal være lyse, men en diameter på højst 4 cm.

Er det virkelig der vi er henne hvad en partner angår? Hvad bliver det næste, at vi kan designe den person vi søger, som så bliver vedhæftet profilen, så folk lige kan se om det overhovedet kan betale sig at skrive?

Og er en pik på 22 cm. bedre end en på 17 eller 15...?

Jeg har f.eks. hørt fra et par piger, at de hellere vil ha´den på 15-17 cm. Da de har haft nogen ret dårlige oplevelser med fyre der har en stor pik, da en del af dem tror man kan være den bedste elsker ved at ligge sig på ryggen, uden at lave noget som helst, da man jo har leveret 'varen'...

Håber jeg får nogen svar, specielt fra kvinderne herinde
+1 - 15. mar. 2011, kl. 00:12
Velsagt, Hr. 28P. Jeg er fuldstændig enig med dig (og ikke kun, fordi jeg ikke kan præstere 22+ cm). Vi fyrer for tit skyld for, at vi kun tænker med pikken eller at det er træls, vi har billeder med vores 'køller' på vores profil, men samtidig er der altså kvinder, som fikserer helt og aldeles på denne ene ting.

Og gu' er pikken en vigtig del i sex (med mindre det er mellem to kvinder, selvfølgelig), men det er sgu en kedelig omgang, hvis det er det eneste, manden får lov til at bruge...
Enig... - 15. mar. 2011, kl. 16:23
Så er vi enige  

Jeg også typen der med det samme mister lysten til at skrive til vedkommende, selv om jeg kan opfylde pigens krav... Da det jo (som Baragos også hentyder) vil være en meget trist omgang hvis det kun er den ene del af ens krop der har interesse...
Selvfølgelig kan/skal man stille nogen krav, da det jo er noget bestemt der søges... Men der er vel grænser... Vil jeg da mene

Der er da undtagelser, og langt fra alle kvinder herinde er sådan...
Har da skrevet med en del søde piger herinde, hvis interesse også omfattede andre dele af kroppen end pikken... Og de gik endda op i om det var en sød og klog fyr de havde kontakt med, uha uha  

Men der er stadig for mange af 'minimum så stor' typen... Desvære...
De ved bare ikke hvad de risikere at gå glip af p.g.a. det... 

[Citat fra: Baragos]
Velsagt, Hr. 28P. Jeg er fuldstændig enig med dig (og ikke kun, fordi jeg ikke kan præstere 22+ cm). Vi fyrer for tit skyld for, at vi kun tænker med pikken eller at det er træls, vi har billeder med vores 'køller' på vores profil, men samtidig er der altså kvinder, som fikserer helt og aldeles på denne ene ting.

Og gu' er pikken en vigtig del i sex (med mindre det er mellem to kvinder, selvfølgelig), men det er sgu en kedelig omgang, hvis det er det eneste, manden får lov til at bruge...
Svar fra en kvinde - 15. mar. 2011, kl. 21:00
Nu kan jeg kun svare på egne veje, men for mig betyder det mere at manden ikke kører solo løb, men at vi begge får noget ud af det. Om den så er 15 cm eller 22, gør ikke den store forskel.

Men kan da godt forestille mig at nogle kvinder går op i hvor lang den er, lige som nogle mænd går om en kvindes bryster har den rette størrelse.

Kan godt forstå at du ikke kun vil være en pik, jeg vælger selv dem fra som kun ser mig som bryster og fisse. Gider de ikke se mig som en person, så kan jeg ikke bruge dem til noget.
Det er ikke kun den ene vej... - 15. mar. 2011, kl. 21:51
Rart at høre fra en kvinde der har det på den måde  

Ved godt problemet også er den anden vej... Altså at nogen mænd 'kræver' kvindens bryster har en bestemt størrelse & form m.m.
Og jeg kan ikke råde kvinderne der ender på sådan en profil til andet, end at skynde sig videre til næste profil...

For lige så vel som en mand ikke bare skal opfattes som en arbejdshest med en pik... Så skal en kvinde heller opfattes som et hul med bryster... Det er hele mennesker der er tale om, ikke et stykke kød eller et kønsorgan...

[Citat fra: supersus]
Nu kan jeg kun svare på egne veje, men for mig betyder det mere at manden ikke kører solo løb, men at vi begge får noget ud af det. Om den så er 15 cm eller 22, gør ikke den store forskel.

Men kan da godt forestille mig at nogle kvinder går op i hvor lang den er, lige som nogle mænd går om en kvindes bryster har den rette størrelse.

Kan godt forstå at du ikke kun vil være en pik, jeg vælger selv dem fra som kun ser mig som bryster og fisse. Gider de ikke se mig som en person, så kan jeg ikke bruge dem til noget.

Ja - 24. mar. 2011, kl. 18:48
Ja, størrelsen betyder noget, man skal jo kunne mærke den er der! 

Stor pik = rigtig god sex

Min ekskæreste havde en pik på 18 cm og 15 cm i omkreds, og det var fandme godt!!
ikke altid det hænger så sammen - 25. mar. 2011, kl. 21:18
Stor pik = rigtig god sex

Ikke altid det hænger sådan sammen - 25. mar. 2011, kl. 21:28
Fordi en har en stor pik, er nu ikke = med god sex.

Man kan sagtens mærke en der er mindre, det er kun et spørgsmål om teknik, de rigtige stillinger. Ikke at udvide skeden for meget før pikken føres ind.

Men det at mærke pikken i skeden, er da kun en lille del af godt sex, heller en mand med en lidt mindre pik, som tilgengæld bruger tid på at jeg får mange orgasmer................ smiler

Naturligt/Unaturligt - 27. mar. 2011, kl. 17:30


[Citat fra: Frækkemis20]
Ja, størrelsen betyder noget, man skal jo kunne mærke den er der! 

Stor pik = rigtig god sex

Min ekskæreste havde en pik på 18 cm og 15 cm i omkreds, og det var fandme godt!!


Kan godt se hvad du mener, men på samme tid giver du jo udtryk for en stor pik er nok... Med andre ord er det lige meget om manden ved hvordan en kvinde er skruet sammen... Bare han har en stor pik... Så er det fløjtende ligemeget om han ikke engang aner hvor kvindens klit eller g-punkt er, eller hvad der tænder hende...

Jeg kan jo kun overføre det på mig selv og sammenligne det med jeg f.eks. kun gik op i størrelsen på min partners skede...

Og ikke for at træde nogen over tærene, men skal man ha´en pik på minimum 18 cm. Før det kan mærkes, kunne det måske være et tegn på ens muskler dernede er for slappe

Efter min info. en en gennemsnitlig pik 14-15 cm. Så det kvinderne er igang med at skabe, med kravene om en større pik end normalen... Er det samme som mange mænd bliver hadet for, nemli´at ha´skabt en forventning om kvinder skal ha´store faste bryster (gerne d skål), og selv om de er 45, skal de stadig sidde som da de var 20 år...
Og der er ikke noget mere unaturligt, end sådan et par...
Jeg vil så lige tilføje jeg ikke er typen, og at det naturlige tænder mig, i modsætning til 500g silicone...

Men vi er jo alle forskellige, men som jeg også har skrevet i et indlæg længere oppe, gør en pige som f.eks. 'Frækkemis20' sine muligheder for at finde en partner, da jeg aldrig vil skrive til en profil med de krav... Også selv om man kan opfylde dem... Jeg vil ikke kun være en pik Og jeg er ret sikker på jeg ikke er den eneste der har det sådan   
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )