Opret gratis profil

En særlig tegneoplevelse

En særlig tegneoplevelse

 

En aften var jeg på vej til en særlig tegneoplevelse. Det var en noget speciel situation, for jeg kendte ikke min model ikke særlig godt. Hun var en flot pige, med en lækker figur. Hun havde forholdsvis store bryster, som hun yndede at fremhæve med en bh, der skubbede dem en smule op. Lige tilpas til, at men ikke kunne holde øjnene fra dem. Hun gik ofte i meget stramme jeans, der fremhævede hendes særdeles flotte bagdel, så den næsten ikke var til at modstå. Jeg havde flirtet en smule med hende, og en dag, da snakken var faldet på min interesse for at tegne, havde jeg i sjov sagt, at jeg gerne ville tegne hendes mås. Til min forskrækkelse sagde hun, at det var i orden, - men at det altså kun blev måsen så. Vi lavede hurtigt en aftale, og det skulle altså være i aften.

Da jeg ankom, havde hun lavet te, og vi satte os og snakkede ved det lille køkkenbord. Jeg spekulerede på, om hun stod ved aftalen, eller vi bare skulle hygge? Bedst som jeg overvejede, hvordan jeg skulle komme ind på emnet, sagde hun ligeud, at vi jo skulle tegne. Men, sagde hun, mens huns smilede, hvis du skal se mig uden tøj på, så skal du også være nøgen.

Den havde jeg ikke ventet, men jeg var temmelig opsat på at få lov at betragte hendes nøgne krop, og desuden følte jeg ikke, jeg kunne slippe uden om. Så jeg indvilligede.

Vi gik ind i stuen, og jeg kunne se, at hun havde ryddet en plads midt på gulvet, og stillet en stol frem. Den var til mig. Jeg tog mit tegnepapir og blyanter frem og satte mig, mens hun satte noget stille musik på CD-spilleren. ”Jeg går lige ud lidt”, sagde hun, ”og når jeg kommer tilbage, sidder du uden en trævl på, - ellers bliver der ingen tegninger”. ”Ups”, nåede jeg lige at tænke, inden hun var væk. Jeg sundede mig lidt, og smed tøjet. Det var vel fair nok, men jeg var fast besluttet på, at hun ikke skulle se mig få rejsning. – Det var jo seriøs tegning!

Hun kom ind iført sine stramme jeans og en bluse, der både understregede hendes slanke hofter og den fyldige barm. Hun betragtede mig fra top til tå, smilte op til begge ører, og stillede sig foran mig. Nu begyndte hun at vugge lidt til musikken, mens hun skubbede sine dejlige bryster frem.

Jeg kunne mærke mine svulmelegemer ikke var meget for at holde sig tilbage, men når jeg koncentrerede mig, kunne jeg stadig holde undgå en rejsning. Hun knappede sine jeans op og lynede  langsom ned, mens mine øjne var klistret til den hud, der nu kom til syne.

Nu vendte hun sig om og trak lige så stille bukselinningen ned, til jeg kunne se det øverste af begge balder. Hun vendte sig igen og trak med vuggende bevægelser op i blusen, til jeg kunne se hendes bh, med den smukkeste kavalergang i midten. ”Nå, for resten, det var jo bare måsen, du ville se, ikke?”, spurgte hun, mens hun kiggede på mig over skulderen og lod blikket vandre fra mit ansigt og ned til skridtet.. Jeg rømmede mig, og svarede joh, lidt utilpas ved at hun kiggede på mig, for nu kunne jeg ikke længere skjule en begyndende rejsning.

Nu vendte hun sig igen, og trak langsomt sine jeans helt ned. Hun havde ingen trusser på, så nu stod hun der lige foran mig med helt bar underdel. Hendes meget kønne og velformede balder var lige foran mine øjne, og nu var der bare ikke noget at gøre. Min pik stod nu lige op i luften, og var bestemt opsat på andet og mere end tegnekunst. ”Tegn nu,  - du får nøjagtig ét minut”, lød ordren, og jeg måtte i gang. Koncentrationen var ikke i top, men jeg fik da tegnet noget, der lignede et par runde balder. Efter det ene minut lagde hun sig på gulvet og trak det ene ben op under sig, så jeg kunne se alt, hvad jeg havde lyst, - og det siger noget, for jeg havde virkelig lyst til at se rigtig meget. Hvis mit lem ikke havde dunket før, så gjorde det nu. Hold op, hvor var den stiv. Jeg gjorde endnu et forfjamsket forsøg på at tegne, men jeg kiggede mere seriøst, end jeg tegnede.

Den tredje stilling var igen stående. Hun stillede sig med let spredte ben, og klemte balderne sammen, så hun fik ”smilehuller”. Den stilling var mere til at tegne, men efter ét minut bukkede hun sig ned, så jeg kunne se hendes ansigt komme frem mellem de let spredte ben, og hun kiggede direkte på min nu særdeles stive pik. I den stilling, var der intet skjult af hendes smukke kvindelighed, og min opmærksom hed var helt rettet på det syn, i stedet for på papiret. ”Tegn nu”, grinede hun, ”jeg kan jo ikke stå sådan hele aftenen, selvom jeg har en interessant udsigt herfra.

Da den tegning var lavet, rettede hun sig op, og vente front imod mig. Med vuggende bevægelser, der tydeligt kunne mærkes i mit skridt, trak hun blusen over hovedet og stod nu kun iklædt bh. Det var meget ophidsende, og hun dansede lidt mere, inden hun løsnede bh’en, og vred sig ud af den. Så var hun splitternøgen og jeg kunne frit betragte hendes veldrejede figur. Mine øjne gled fra de runde bryster, ned over navlen og maven til hendes trekant, som hun omhyggeligt havde gjort smallere og trukket skarpt op med barbermaskinen.

Nu forlangte hun ikke flere tegninger, men bukkede sig ned og lod sine tunge bryster strejfe mine lår hele vejen op til mit lem, er var spændt til bristepunktet. Så klemte hun brysterne sammen om den, mens hun kiggede mig lige ind i øjnene og konstaterede med et smil: ”Jeg synes jeg kan mærke, at du også lyst til andet end at tegne”. Jeg nikkede, og lagde tegnegrejet til side.

 

Senere fik jeg lavet nogle rigtig flotte tegninger af hende, og hun fik også tegnet mig.


'Tegnefyren'      

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )