Opret gratis profil

En historie fra det virkelige liv 2


.ExternalClass #ecxyiv1354733420 .ecxhmmessage P {padding:0px;} .ExternalClass #ecxyiv1354733420 .ecxhmmessage {font-size:10pt;font-family:Verdana;}  Jeg lagde mine hænder omkring hans pik, hvor er den stor og stiv, ikke helt lige, men stor og dejlig tænkte jeg. Jeg klemte hans pik med mine læber og brugte tungen på hans glans, jeg ved det er dejligt for enhver mand, og han skulle ikke opdage hvor liderlig jeg i virkeligheden var lige nu, Jeg bevægede mine læber langsomt op og ned, jeg kunne mærke det dunke i pikken, så det var nok helt rigtig at gøre på denne måde. Jeg kunne godt mærke på fyren, at det var enormt lækker,  kunne han komme i tanke om at komme mens jeg suttede ham, det ville være lidt synd for os begge.
 Han tog fat i min krop og fik mig til at sidde henover hans mave, langsomt trak han mig op imod hans ansigt, god ide tænkte jeg, og flyttede mig op imod hans ansigt og tunge. Tungen ramte mig som et glødejern da han startede med at slikke og sutte, strejfe min klitoris, ind imod mit g-punkt, hvor var den tunge dejlig,jeg mistede koncentrationen op at sutte, for det var bare så skønt.. fuldstændig uden forvarsel ramte orgasmen mig, jeg kunne skrige den ud, men sank sammen som besvimet. Kort tid efter ville fyren slikke mig igen, jeg sagde nej, nærmest bønfalende, ikke fordi han ikke måtte, men jeg ville også gerne have pikken ind i mig.
  Jeg lagde mig på ryggen og gjorde tegn til at han gerne måtte gøre noget andet end slikke mig, naturligvis forstod han straks,(han er nok ikke helt dum) han krøb langsomt henover mig for at føre sit lem ind i mig, godtnok uden kondom som jeg egentlig havde forestillet mig, men han sagde, at han kun  havde været sammen med sin ekskone i tolv år, så det går nok. Jeg var nødt til at hjælpe pikken ind i varmen. ( lærer de drenge aldrig, hvor pikken skal ind)(NEJ). Han var stor og det føltes helt rigtig, det var den følelse jeg havde savnet i flere år, nemlig at være liderlig og være helt fyldt ud. Han bevægede sig helt rigtigt, samme fart hele tiden, Jeg klemte om mine bryster, de er små og følsomme. Jeg kunne mærke det dunkede lystigt i pikken, ville han komme så hurtigt, ja det ville ikke gøre noget, jeg var meget tæt på at få en ny orgasme, istedet vendte han mig om for at tage mig bagfra, igen skulle jeg hjælpe ham på plads, men uhhh, hvor var det dejligt, nu skulle det bare blive ved lidt længere så ville jeg komme med et brag, jeg var nødt til at tage min ene hånd og bide i det for ikke at skrige højt, det var bare enormt dejligt, naturligvis kunne det ikke blive ved, jeg kunne mærke han ville komme om få sekunder, for nu svulmede hans pik endnu mere, og jeg kunne mærke på hans nosser at de var små som kigærter, nu eksploderede han og jeg kom i samme sekund det første sprøjt ramte min livmoder, jeg tog omkring hans nosser, hvor jeg kunne mærke de første ryk komme, det føltes så fantastisk rigtig, at jeg bare at den fyr var jeg nødt til at vide alt om..

  Dette er en fortsættelse af en historie fra virkeligheden som jeg fik fortalt lidt senere. Desværre kom hendes mand senere ind i billedet igen.. men dejligt og skønt var det at lære denne kvinde at kende..

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )