Opret gratis profil

En fræk tur til stranden

En fræk tur til stranden - 1. juni 2013, kl. 11:42
Er der nogen der har lyst til en frist tur til stranden v/Vesterhavet. Finde en skøn klit hvor vi kunne få sol - hygge og sex. På søndag 2 juni. Hvor vi kunne mødes eller jeg gerne vil afhente og kører tilbage. Hvis nogen skulle være int. at deltage skriv gerne tilbage. Jeg kan komme med flere forslag enten syd eller nord for Ringkøbing Fjord. Jeg oplyser gerne navn og mobil nr. Knuz fra Sten PS kun kvinder er par har int. 
Fræk tur til stranden - 1. juni 2013, kl. 19:47
Jeg takker for de beskeder jeg har fået, i er stadig velkommen til skrive hvis der nogen der fik mod og lyst til at deltage. Der er en som måske får lyst, men at vi afventer til i morgen formiddag :-) Mkh Sten 
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )