Opret gratis profil

En fantasi om ældre kvinder!!!

En fantasi om ældre kvinder!!! - 7. okt. 2014, kl. 09:29
Hej Sexhuntere :)

Jeg har i alt den tid jeg kan huske, altid gået med en fantasi om at være sammen med en ældre kvinde, jeg kan huske i mine ungdoms år ( 20-28 år ) har haft travlt med at forstille mig at være sammen med mine venners mødre eller min mors veninder...

Jeg har aldrig fået udlevet denne fantasi og må indrømme jeg stadig går med den!!!

Det at en moden kvinde, bare udnytter mine unge krop og min nysgerrighed og min virilitet...

Det at forstille sig en moden kvinde, der 5 minutter efter man har hjulpet hende op på 3'ede sal med hendes dagligvare sidder på knæ for en og er godt igang med at give en det mest utrolige blowjob...

Der er altså bare noget med ældre kvinder og mig o:)

Så er der mon nogle herinde der kunne tænke sig at hjælpe mig med at udleve denne fantasi? 
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )