Opret gratis profil

En fanatsi for mange år siden.

en fanatsi for mange år siden. - 17. aug. 2007, kl. 23:54
jeg havde engang en fantasi som mange vil syntes er meget spøjs. Fantasien gik ud på at have sex med tegnefilms figurer og der var specielt en figur der virkelig tændte mig, og det var jasmin far aladin, jeg har tit været på nattet og set nøgenbilleder af hende, mens jeg spillede min pik af til det. men det var jo dengang.
jeg er forvirret - 17. aug. 2007, kl. 23:58
Her jeg simpelthen nødt til at vide om det var Jasmin fra Aladin, eller Jasmins far: Aladin....

Hver sin lyst....lol

[Citat fra: slade]
jeg havde engang en fantasi som mange vil syntes er meget spøjs. Fantasien gik ud på at have sex med tegnefilms figurer og der var specielt en figur der virkelig tændte mig, og det var jasmin far aladin, jeg har tit været på nattet og set nøgenbilleder af hende, mens jeg spillede min pik af til det. men det var jo dengang.
jasmin sultanens DATTER. haha - 18. aug. 2007, kl. 00:17
det var jasmin sultanens DATTER. haha. men jeg er ovre det nu. synes du da ikke at hun er lidt sexet?

[Citat fra: fabolousfred]
Her jeg simpelthen nødt til at vide om det var Jasmin fra Aladin, eller Jasmins far: Aladin....

Hver sin lyst....lol

[Citat fra: slade]
jeg havde engang en fantasi som mange vil syntes er meget spøjs. Fantasien gik ud på at have sex med tegnefilms figurer og der var specielt en figur der virkelig tændte mig, og det var jasmin far aladin, jeg har tit været på nattet og set nøgenbilleder af hende, mens jeg spillede min pik af til det. men det var jo dengang.

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )