Opret gratis profil

En drøm blev til virkelighed.

Det hele startede på sexhunt.dk en aften fredag kl 22:00 jeg var begyndt at skrive med kvinder der var ældre end mig jeg er 18 år gammel og har altid gerne ville have sex med en moden kvinde så jeg skriver med den her søde og dejlige dame. Hun starter med at skrive at jeg ikke er gammel nok men at hun meget gerne vil skrive sammen med mig. vi begynder at skrive frække sex noveller til hinanden. og bliver begge meget liderlige vi skriver hele aftnen om hvad vi godt kan lide og hvad vi ville gøre ved hinande. vi bliver enig om at mødes næste dag på en p-plas tæt på en trafikeret vej. Jeg holder på plassen da jeg kan se i bagspejet at du kommer ind du køre hen på siden af mig. kigger mig i øjene og vinker jeg bliver helt varm i kroppen bare tanken om at vi to skal have sex om lidt. jeg kan mærke at mit lem bliver støre i mine bukser. du kommer ind i min bil og sidder dig ved min side vi siger ikke noge vi kigger bare hinanden. vi har aftalt i forvejen hvordan det skal forgå fordi jeg er lidt nervøs men det er du ikke. du tager dine bryster ud af din trøje så jeg lige kan se dem. du flytter dit hovede over til mit hvor du stikker din tunge ind i min mund. vi begynder at kysse mens jeg tager lidt på dine bryster jeg kan mærke at dine brystvårder er blevet stive. jeg kysser sutter og slikker på dem men du tager mig i skridet. Jeg tager min ene hånd ned på dit dejlige bløde lår du har en kort kjole på jeg jeg køre min hånd lige så stille op mod dine trusser. jeg gnider dig lidt ude på trussen før jeg flytter den til side. jeg kan mærke dine dejlige våde og bløde kønslæber. jeg gnider lidt på dem før jeg føger mine to finger op i dig.. jeg slikker dig på rysterne mens jeg fingerknepper dig. Da du begynder at stønne og er godt våd visker jeg dig i øret at jeg har lyst til at gå ned mellem benene på dig. du ligger dig til rette tager kjolenen op så jeg kan se din dejlige våde skede. jeg spreder dine ben mens jeg kysser dig på dine bløde iderlår jeg har aldrig mærket noget så blødt som dine inderlår. jeg nærmer mig din skede og kan mærke varmen og kan også dufte den.. jeg kysser mig længer ind til dine kønslæber da jeg støder på dem tager jeg den ene i munden og leger lidt med den  slikker og kysser den.. jeg begynde at slikke dig rigtig meget men vil bare have mere af dig og dine våde safter så jeg begynder at fingerkneppe dig så det løber ud af dig. du siger at jeg skal sidde mig om på bagsædet. du kommer om til mig og kysser mig på munden. du siger at det er min tur til af få en omgang så jeg ligger mig ned da du tager min pik ud af mine bukser. det er lige før at den hopper ud og du prøver at gribe den med munden. du tager hårdt fat i den og føger en ind mellem dine læber så begynder du at mundkneppe mig. jeg ryster over hele kroppen har aldrig prøvet noget så godt. da jeg er lige ved at komme stopper du du sidder dig oven på mig og føger mit stive lem op mellem dine dejlige bløde og våde kønslæber jeg kan mærke at den kommer længer op i dig. Du begynder ligeså stille at kneppe mig så jeg ikke kommer for hurtigt. jeg tager fat om dine baller så jeg kan hjælpe dig. det eneste jeg kigger på er din patter der hopper op og ned. jeg kan mærke hvordan den varme saft fra din fisse løber ned af mine ben. jeg kommer op i dig med et brøl.. du kigger på mig og smiler du går ned mellem mine ben og sutter den stiv igen du sidder dig op igen og rider mig i flere timer. jeg har aldrig dyrket så meget sex siden jeg mødte dig.
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )