Opret gratis profil

En dag på kontoret

Ulideligt at sidde på job og være bund liderlig. Sidder og fantaserer om en eller anden der lige skal ind og fikse kablerne under skrivebordet.... Jeg har kjole på i dag, så jeg kunne måske komme til at sprede benene lidt. Så ville der sprede sig en duft af fisse dernede, så våd som jeg er igen. Måske vedkommende ville blive fristet? 

Måske ville jeg mærke en hånd løbe op ad mit lår, lidt prøvende. Og når jeg så spredte mine ben lidt mere, ville vedkommende vide at jeg var helt med på den. Måske ville hånde løbe lidt højere op... Måske den anden hånd ville løbe op ad mit andet lår og presse dem lidt mere fra hinanden. Måske jeg ville mærke en prøvende finder udenpå mine våde trusser. Jeg ville nok ikke kunne lade være med at slippe et lille støn....

Det ville måske kun opmuntre vedkommende til at fortsætte. Måske ville jeg mærke et par læber op ad mit lår. Nærme sig det varme, våde område. Jeg ville mærke en finger finde vej ind under trussekanten og høre et tungt suk, når han mærkede hvor vådt der var derinde. Trusserne ville blive trukket helt til side og han kunne se min våde, liderlige fisse.. helt klar til at blive slikket. Jeg ville høre ham snuse godt ind og nyde den varme duft af fisse inden hans tunge fandt vej til et langt slik. Høre hans tunge støn, da han smager på mine safter. En ivrig tunge der grådigt slikker videre - over det hele. En mund der suger sig fast om klitten - ophidset, krævende... Jeg prøver at sidde normalt og være stille, mens folk går forbi på gangen udenfor den stadig åbne dør. En ulige kamp, da jeg efterhånden dirrer af ophidselse over den insisterende tunge mellem mine ben. Åh.... et støn slipper ud. En finger finder vej, to fingre... tre. Undersøger min våde, stramme hule. Jeg klynker. Der går en kvinde fra et nabokontor forbi den åbne dør og jeg hoster lidt, for at forsøge at dække over mine klynk og støn, men vrider mig samtidig da fingrene støder hårdt op i mig. Hun smiler et indforstået frækt smil. Mmmm, jeg tror jeg skal besøge hendes kontor en af de nærmeste dage. Men lige nu er jeg optaget. Tre fingre støder insisterende op i min fisse, mens der skiftevis bliver slikket og suget på min klit. Åh, jeg ryster, gisper, stønner.. jeg kan næsten ikke mere. Efter et par stød mere, eksploderer jeg i en voldsom orgasme. Der er intet diskret over den, men heldigvis ringer min telefon i det samme og dækker lidt over de høje støn og klynk jeg ikke kan holde inde. Jeg lader den ringe. 

Manden rejser sig og stikker frækt sine fingre i munden og slikker mine safter af. Han finder en kuglepen og en seddel og skriver noget på den, inden han forsvinder ud af døren. 'Kælderen, rum 106', står der..

Jeg sidder lidt og prøver at komme til hægterne igen, inden jeg rejser mig op på mine dirrende ben. Jeg må se, hvad der er i den kælder...

Da jeg åbner døren til rum 106, står han indenfor døren. Han bukser hænger nede om anklerne og en stor, stiv pik står lige ud i luften. Jeg lukker døren og falder på knæ foran ham. Jeg må have den! Han stønner højt, så snart min tunge strejfer den. Ingen tvivl om, at vores lille eventyr på mit kontor, har tændt ham til bristepunktet. Jeg suger hele pikken grådigt ind. Han stønner. Men den ene hånd leger jeg med hans nosser, mens jeg sluger hans pik igen og igen. Jeg kan høre, at han ikke holder længe, men jeg vil have den. Jeg vil høre hans støn. Jeg vil mærke hans sperm. Jeg vil høre ham komme. Mmmm, han begynder at støde mere og mere med. Han er så liderlig. Jeg sutter, hurtigere og hurtigere. Han støder. Han stønner. Og han kommer. Voldsomt. Brøler næsten. Spermen flyder ned i min hals. Varm, dejlig sperm. Mmmmm... Han dirrer, mens jeg sutter den helt ren. 

Denne gang er det mig der rejser mig, mens han kommer til sig selv. 'I morgen, her, samme tid. Jeg skal bare have den pik så langt op i mig!', siger jeg, men jeg går ud af døren.

To be continued.... ;)
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )