Opret gratis profil

En aften i sexbio

En aften i Sexbio

Jeg var en dag, sidst på eftermiddagen / først på aftenen, gået en tur i en nyere Sexbio, havde været der nogle gange før, der var en dejlig sød kvinde af asiatisk afstamning der stod for adgangs betjeningen, hun så ret flot og fræk ud, men åbenbart ikke særlig tilnærmeligt, men sød og venlig.

 

Jeg havde vel været der en times tid og set på film, og gned lidt på min pik, der var kommet et par andre fyre, der også sad og legede lidt med deres pikke.

Efter et stykke tid, gik jeg ind i lokalet hvor der spillede speciel film, pludselig gik døren op, og ind trådte en dejlig frodig ung kvinde, hun gik hen og satte sig i sofaen, jeg fortsatte med at gnide på min pik, men glemte det vist lidt da hun kom ind, efter hun havde sat sig, og kikkede med på filmen, begyndte hun at trække lidt op i sin nederdel, jeg sad så tæt ved hende at jeg nemt kunne røre hende ben, kunne ikke nære mig, spurgte om jeg måtte røre lidt ved hende, hun nikke ja bare lidt sagde hun, jeg opdagede nu at hun ingen trusser havde på, da vi havde siddet lidt fik hun en sms og fortalte mig at ”han” skrev hun skulle gå ind i bio 1,

Jeg spurgte om hun synes jeg skulle gå med, det ville hun gerne havde, vi kom ind i det lokale som de kalder bio 1, her satte vi os på den briks der var i rummet, og nu var der virkelig opmærksomhed på vores kæleri.

Jeg fik hende til at læne sig godt tilbage og trække sin nederdel længere op så jeg bedre kunne komme til hendes meget våde fisse, hun virkede meget liderlig, og efter et kort øjeblik hvor jeg rigtig gav hendes klit en gang massage fik hun vist allerede en mindre orgasme, det lovede fint.

Nu kunne jeg ikke vente mere, måtte smage denne lækre og smask våde fisse, og da jeg spurgte om jeg måtte, fik jeg et ja gerne, hun smagte rigtig dejligt, lige som jeg er vild med, jeg plejer at være ret god til at bruge kvindens G-punkt og få hende gjort rigtig våd, det brugte jeg også her, og hun blev rigtig urolig, og spurgte ”hvad er det du gør ved mig” jeg spurgte om ikke hun kunne lide det, jo for helvede fortsæt det er pragtfuld.

Jeg havde dok ikke rigtig held med at give hende en sprøjteorgasme, men hun gav udtryk for at hun aldrig havde prøvet dette før, så måske var det usikkerhed om hvad det var der gjorde dette.

Imens alt dette stod på var et par af de andre fyre kommet til, de havde begge smidt tøjet og hun greb den enes pik og begyndte at spille den af, han kom tættere på og hun kunne nu nå at sutte på den, den anden fyr pegede på hendes dejlige fisse og gjorde tegn til om han måtte slikke den, gerne for mig, og han faldt straks på knæ og slikkede det bedste han havde lært.

Jeg kravlede op på briksen, og straks greb hun min pik, og så fik jeg også en sutte tur.

Endnu var der ikke nogen der havde haft pikken i hendes dejlige fisse, om der var nogen der fik det ved jeg ikke, for midt i det hele kunne jeg mærke min telefon vibrere, shit, jeg havde glemt jeg skulle på arbejde, ærgerlig jeg havde kun 20 minutter og jeg måtte ikke komme for sent.

Håber chancen for at møde hende igen snart kommer, hun var rigtig dejlig, og jeg ville gerne fuldføre mit forehavende og give hende en rigtig våd sprøjte orgasme, det er det skønneste jeg ved.

 

Hilsen Lyster til sex

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )