Opret gratis profil

Du skal ride mig

Han kiggede på mig med sine grå øjne og kravlede tættere på mig mens han kiggede på mine bryster " gå med dig, jeg vil ikke være sammen med dig du er alt for gammel " hulkede jeg. " du skal være sammen med mig ellers er jeg jo nyd til at binde dig fast " sagde han mens han slikkede sig om munden han kastede sig op på mig og rev mit tøj stykker ,nu havde jeg kun undertøj på ,han satte sit hoved ned til mine under hylder og hev dem af med sine tænder og rev min bh af imens jeg skreg op og prøvede at kommen væk men jeg kunne ikke han spredte min ben med sit hoved og sugede sig fast til min skede jeg stønnedeaf liderlighed og had han satte sig på min mave og gjorde klar til at trænge ind i mig ,han lænte sig ind over mig så hans læber var lige forand mine og så hviskede han " jeg hved at du vil havde mig ,du vil altid havde mig " sagde han og skød ind i mig jeg skreg af begær han forsatte med at støde hårdt ind i mig ,og siden sprøjtede ud han tog fat om mine bryster og hev i dem ,mens han stadig pumpede ud og ind . Jeg måtte lige en plan jeg stønnede højt af begær og svang min ben rundt om kroppen på ham og så lå vi der og kneppede en hel nat . Han var hved at blive træt det var nu jeg kunne træde til jeg sparkede ham så hårdt jeg kunne mellem hans ben så han fløj ud af mig jeg rejste mig op men jeg kunne ikke gå jeg var så øm efter at han havde voldtaget mig at jeg sank ned på gulvet og lagde mig til at
vent
skrevet
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )