Opret gratis profil

Det svære valg

det svære valg - 12. mar. 2010, kl. 10:36
hmm nu kan jeg se hvordan andre har skrevet om utroskab og ja det er nok ikke det smarteste at gøre over for sin partner, men nu står jeg selv i samme sted har en kæreste gennem 5år og for at sige det lige ud så er han sku gået hend og blevet kedelig, og aldrig rigtig har lyst og det er meget frustrerne når altid bliver afvist.
har gjort mit for at peppe forholdet op og gøre det spændene men syntes også det altid er mig så nu er jeg nået det til at nu er jeg ham utro og prøver mine fantasier af for dem vil han helder ikke være med til at af prøve.
er det virkelig mig den er helt gal med eller kunne jeg have gjort noget andet? og ja har prøvet at snakke med ham om problemet men han mener ikke selv der er et problem.
overskrift - 12. mar. 2010, kl. 12:47
Jeg forstår det slet ikke, hvorfor er du sammen med en mand som, sådan som jeg læser dit indlæg, slet ikke er manden for dig? I har kun været sammen 5 år og allerede er han kedlig og vil ikke prøve dine fantasier. Jamen så smid ham da ud og find en mand som du er tilfreds med, livet er for kort til det forkerte forhold.
Det er da vist afgjort. - 14. aug. 2010, kl. 14:41
Jeg tror da at Stinemull har sagt hvad der skal siges der . Det lyder som ham jeg var gift med, jeg holdt ud i 7 år og var ved at visne væk. Det bedste jeg har gjort for mig selv var da jeg gik. Efter kun 5 år ... Og han vil ikke noget og kan ikke se problemet...... Gys jeg ville løbe skrigende væk.
   Varm
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )