Opret gratis profil

Dem der \"kun\" søger seriøs kæreste?

Dem der "kun" søger seriøs kæreste? - 2. mar. 2008, kl. 17:36
Har nu været på sitet et stykke tid. 
- Jeg blive ved med at se piger der kun søger en seriøs kæreste, men ikke noget sex ?
Siger ikke det er forkert eller noget i den stil, men hvis de ikke søger sex overhovedet, er dette sted måske lidt forkert imo...

Eller er det mig der er helt forkert på den, ved der er mange fyrer der bakker mig op om det, men hvad med jer tøser ;) ?
støtter - 2. mar. 2008, kl. 21:55
kan kun støtte dig i dit indlæg hvis man søger en kæreste så bør man nok finde en dating portal og ikke denne og lign....
Tjo... - 10. mar. 2008, kl. 18:20
Jeg giver Jer nok også ret...
Jeg er selv en af dem der dog også har skrevet, at jeg ikke søger sexpartnere, men det er fordi, jeg lige vil se, hvad stedet her, har at byde på....så kan man jo altid ændre sine kriterier senere hen
...måske også fordi jeg ikke tænder på mails fra ukendte, hvor der bare står, om vi skal kneppe...Så vil jeg hellere lige chatte lidt med vedkommende først....men det er måske langt ude/ikke acceptabelt herinde? Har lige oprettet mig, så ved ikke helt hvordan stemningen er
hehe - 11. mar. 2008, kl. 09:35
det er da helt fair looking for 
- Det med at man gerne vil skrive med folk er jo fair nok. Men dem der bare er her for at finde den eneste ene synes jeg virker lidt forkert ?
... - 11. mar. 2008, kl. 10:15
Jo det har du nok ret i....de forskellige sites har jo fokus på noget bestemt, man søger, og denne har nok ikke lige det med at finde en kæreste i fokus
Men altså folk der opretter sig har vel også dette i baghovedet, ellers sletter de vel sig igen. Synes stadig der skal være plads til dem også herinde....så kan man jo bare lade værre med at skrive til dem, hvis der står, det er det de søger..?
** - 11. mar. 2008, kl. 11:51
tjaa :D hehe 

der er mange der bliver surer over at man skriver til dem :D
... - 11. mar. 2008, kl. 14:22
Ok det er da lidt langt ude synes jeg....man må jeg regne med alle folk i princippet kan skrive til en. Det skal man da bare tage som et kompliment - og det viser jo også at folk tør :)
kæreste - 19. mar. 2008, kl. 01:21
sex hunt er da for alle osse hvis man søger en kæreste.. det som om det hele kun drejer sig om sex ... tænker mænd ikke på andet
joda - 19. mar. 2008, kl. 08:05
joooo vi har da også øl --  biler og hornmusik i tankerne , de fylder vel sådan ca 10 % af tankerne
Giver smukke3 ret! - 2. maj 2008, kl. 21:48
Der står ligeså tydeligt øverst på siden, 'Find sexpartner, par, chatpartner, ellermåske en kæreste?  Så hvorfor hulen har vi der søger kæreste ikke ligeså meget ret til at være her som jer andre der udelukkende yænker på sex ? Der er jo osse en side en side der hedder 'Intim,date , Måske osse en go side for jer der kun tænker på sex. ??
uroligt - 4. maj 2008, kl. 08:49
Jeg må jo indrømme at det bestemt ikke er forkert at søge 1 -2 faste elskere her på siden ...for en kæreste dyrker man da sex med ..eller har jeg misforstået noget..så om man søger en fast kæreste el. fast elsker ..hvad betyder det ...der vil da komme det samme resultat ud af det ...nemlig sex..

Mange er også bange for sygdomme ..så når man bare knepper i flæng og med hvem som helst ...hvad tror i så der vil ske..

Lad dog de menneskker være der søger faste patner være i fred og søg det i nu er der for ...så spilder i ikke tiden .....i får da ikke flere at vælge imellem af den grund ..der har jeres int. vel...

Brug tiden på det i ønsker og skulle i være til engangsknald så gå ud og betal for det ...

det er mit råd ..faktisk lyder i som fyre der har lidt mangel på respekt for sex i sin helhed

[Citat fra: wupser]
Har nu været på sitet et stykke tid. 
- Jeg blive ved med at se piger der kun søger en seriøs kæreste, men ikke noget sex ?
Siger ikke det er forkert eller noget i den stil, men hvis de ikke søger sex overhovedet, er dette sted måske lidt forkert imo...

Eller er det mig der er helt forkert på den, ved der er mange fyrer der bakker mig op om det, men hvad med jer tøser ;) ?
Hmm syns vi er havnet i samme debat igen..... - 4. maj 2008, kl. 18:08


[Citat fra: barcardi40]
Der står ligeså tydeligt øverst på siden, 'Find sexpartner, par, chatpartner, ellermåske en kæreste?  Så hvorfor hulen har vi der søger kæreste ikke ligeså meget ret til at være her som jer andre der udelukkende yænker på sex ? Der er jo osse en side en side der hedder 'Intim,date , Måske osse en go side for jer der kun tænker på sex. ??


Vi er her fordi det hedder sexhunt ( hvad er det i navnet i ikke forstår ).... Det er jo lidt, jer andre som er på en forkert side, prøv da dating siderne og hold jer fra sexsiderne, hvis i har problemer, med at folk tænker på sex og ikke andet....

wupser: jeg giver dig fuldstændig ret....  Vi har lige haft samme debat, under et andet indlæg, hvor en ikke brød sig om ordet fisse, pik og patter.... så hvis man ikke ved, hvad ordet sexhunt  betyder og hvad det står for, så burde man ha skolepengene tilbage....

Looking for: du er det forkerte sted, det her er stedet hvor man taler om fisse pik og patter og hvis du ikke kan tåle lugten i bageriet, tja så kender du vel ordsproget.... Jeg syns heller ikke det er fedt, at modtage mails som, vil du kneppe i første mail, men jeg er på en sex side, så må jeg sgu acceptere det eller SLETTE MIN PROFIL......

MissB
Uha uha - 4. maj 2008, kl. 18:28

glemte lige noget......

Modenfrugt: Hmm ved ikke om du kender ordet sikker sex?? og kondomerne er altså opfundet for længst.... Og undrer mig over, at man skal gå ud og købe sig til sex, bare fordi man søger engangs knald, hvad sker der for dig?? Det er en sexside og hvad man søger, må man vel selv bestemme..

Mangel på respekt for sex, eiiiii nu stopper du... Bare fordi man ikke gider kneppe med den samme dag ind og dag ud...

MissB  

Man kan da godt søge begge dele. - 12. aug. 2008, kl. 18:41
Grunder til at jeg har tilmeldt mig her er blandt andet at her er det ikke tabu at snakke om sex. Jeg søger selv en kæreste og det må da meget gerne føre til skøn og spændende sex, men jeg vil ikke være forsøgskanin for en der fantaserer om at prøve en frodig kvinde.

[Citat fra: wupser]
Har nu været på sitet et stykke tid. 
- Jeg blive ved med at se piger der kun søger en seriøs kæreste, men ikke noget sex ?
Siger ikke det er forkert eller noget i den stil, men hvis de ikke søger sex overhovedet, er dette sted måske lidt forkert imo...

Eller er det mig der er helt forkert på den, ved der er mange fyrer der bakker mig op om det, men hvad med jer tøser ;) ?
leder i blinde - 18. aug. 2008, kl. 19:37

Ja det svare til at gå ind i en sexbutik og blive forarget over at de ikke har anstændigt tøj,

eller trusser uden hul i. de er jo dyre nok i forvejen.

Bjørn

Det er vel tilladt!!!!???? - 21. aug. 2008, kl. 08:53
Så kommer jeg lige for at blande mig.......

Eftersom siden reklamerer med, at her kan søges efter chatpartner, sexpartner eller kæreste, så kan 'man' vel søge hvad man vil..... Og det ku jo også være, at der var nogen herinde, som havde fået dyrket tilstrækkelig meget uforpligtende sex og en dag mødte en herinde og det sagde 'BANG'... ggg (eller hva det nu 'siger')....

Og nej - jeg søger IKKE selv kæreste.... Men mener stadig, at det da selvfølgelig er tilladt at gøre det..

Var bare lige det...
Kun kærester søges?? - 24. aug. 2008, kl. 11:56
Der skal altså mere til at få mig op og ringe fordi der er nogen der søger efter en kæreste og ikke en bolleven eller hvad folk nu søger....... 
Måske gør det også at man lige bruger lidt tid på at læse profilerne igennem, istedet for bare at kigge på et evt billed og så starte 'jagten' der.....
Enig - 25. aug. 2008, kl. 16:10
Vil give Single og IC ret - muligheden er der, og det står jo folk frit for....
NEMLIG I 2 ;O) - 25. aug. 2008, kl. 17:16
Så længe folk IKKE søger efter børn - eller dyr for den sags skyld.. Så er jeg sgu ligeglad...

Knuus fra den rummelige
Helt ærligt - 2. sep. 2008, kl. 17:33

Hmmmm må vist heller blande mig lidt ....

Jeg er en pige der kun søger SEX ....hvis jeg ville ha en kæreste søgte jeg nok på dating....

Men bare fordi jeg søger sex ...betyder det absolut ikke jeg bare knepper med hvad somhelst ....

Og da ALDRIG uden gummi...sååå ingen sygdomme her ....

 

Jeg fatter heller ikke dem der søger kæreste på en sexdating side ....lige meget om det er fyre eller piger ...Og her kommer det der er mest underlige ....

Tiltrækker man en seriøs kæreste ved at vise billeder af sin fisse /bryster eller pik????
Er det mon de kropsdele han/hun skal være kæreste med????

Vil man være kæreste med en der mener at seksuelle dele på kroppen er det bedste man har at vise af sig selv ???? 

Kære fyre og piger ....vil man ha en seriøs kæreste ...må man sku osse vise man selv er ret seriøs!!!!!!  

  

PS - 2. sep. 2008, kl. 17:38
Jeg glemte osse lige noget .....

Nogle gange bliver det faktisk bare et engangsknald .....fordi man bare ikke passer seksuelt sammen ...
Og så blev man jo bare den erfaring rigere *SS*
Hmmmmm - 9. sep. 2008, kl. 18:44
Jeg giver dig selvfølgelig ret.... Meeeeeeeeen....... For mig er sex utroligt vigtigt i et forhold... Så kan da ik se noget galt i, at man har en pik eller sine patter på sit profil billede, hvis man søger kæreste... Derfor kan man da sagtens være seriøs alligevel....

Og lad mig lige for god ordens skyld gentage.. NEJ JEG SØGER IK KÆRESTE.... MEN HAR INTET IMOD DEM DER GØR DET...... 

Og kan vi så ik få lukket den her diskussion? Den er vist ved at komme for langt ud og vi bliver alligevel aldrig enige.....

Kærlig hilsen mig ;O)
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )