Opret gratis profil

De sprøjter når går i gang :(

De sprøjter når går i gang :( - 3. feb. 2011, kl. 21:26
Jeg har desværre det store problem at piger sprøjter når jeg varmer dem op, i starten var det rigtig fedt for følte mig da som kongen, men nu er det bar li som om jeg hellere vil gå i bad for at få væske på mig.. skal jeg bar lade værd med og varme dem og, så jeg bar knepper deres helt tørre kusse??
synd - 24. mar. 2011, kl. 18:51
hvor det synd for dig... lol
prøv en anden metode - 25. mar. 2011, kl. 21:35
Måske skulle du prøve at give kvinderne en af de andre slags orgasmer.

Har du overvejet at spørge dem om hvad de foretrækker.

Min ynglings orgasme er faktisk ikke en sprøjte orgasme. Men har fundet ud af at mange mænd foretrækker dem, og lidt kedeligt når jeg heller vil ha multorgasmer...........smiler
Problemet er ??? - 28. mar. 2011, kl. 15:52
Kan ikke helt se problemet...

Det er en del år siden jeg første gang fik en kvinde til at sprøjte, og den dag i dag synes jeg stadig ikke det er blevet kedeligt... Selv efter et par sprøjteorgasmer, synes jeg det er frækt at fortsætte...

Der er da ikke noget frækkere, end når ens partner får orgasme, uanset om det er sprøjteorgasme, multiorgasme... Eller en 'klit' orgasme...
Og jeg tvivler på jeg nogensinde kommer til at kede mig med det
sprøjte orgasmer - 19. juni 2011, kl. 10:10
der er da ik noget skønner end at nyde sin kvinde og se henne sprøjte det viser jo bare hun nyder det 100procent.og hvis det nu er den eneste orgasme du giver henne er det måske dig der skal prøve at tænke lidt mere på hva kvinden kan li der jo rigelige mugeligeheder for at tilfresstille en kvinde udovre sprøjteorgasmer
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )