Opret gratis profil

Blind date på en cafe

Blind date på en cafe - 23. sep. 2007, kl. 18:37
Har en fræk fantasi om at ha en blind date.... Vi mødes på en cafe for at kigge hinanden ud. På et tidspunkt skal du på toilettet, du kommer tilbage og giver mig dine trusser, samt et kort med din adresse. Jeg sidder tilbage og venter en 15 min før jeg går... Døren er ikke låst så jeg kan gå lige ind. Du har sat dig i din lænestol i stuen. Du har en meget kort nederdel på, så kort at man kan se kanten af de selvsiddende... En meget fræk udfordrende top, så man rigtig kan se din flotte kavalergang, samt de frækkeste sko. Jeg står i døren og vi betragter hinanden. Du vinker mig hen til dig, mens du begynder at sprede dine ben.... Nu lyner du mine bukser ned. tager godt fat i den og så begynder ellers vores leg SXMF....... Er der en fræk kvinde der har lyst  
DRØM VIDERE - 21. okt. 2007, kl. 00:41
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )