Opret gratis profil

Belure/fotografere piger i frække situationer i den frie natur.

Belure/fotografere piger i frække situationer i den frie natur. - 1. sep. 2007, kl. 06:42
Jeg tænder på piger der elsker at lade sig belure og fotografere i den frie natur. Jeg kunne forestille mig at man gik i skoven eller ved stranden, der så man så en pige der var i gang med at tilfredsstille sig selv.  Jeg ville starte med at fotografere hende fra lang afstand ”udstyret har jeg”. Så ville jeg gå tættere på og tage nogle nærbilleder af hende. Det kunne måske blive til mere, hvem ved.
Jeg håber der er nogle piger herinde som tænder på det samme.
Er der andre som har det som jeg.
Aii tag jer dog sammen og læs teksten ordenligt. - 28. sep. 2007, kl. 10:29

Ærligt talt ..hvis man laver aftalt spil om at blive fotograferet og leger en leg der hedder

du leger /onanere ude i naturen...jeg lurer..
 Der er kvinder der tænder på at blive set på når de onanere, hvor i det ulækre og svineri er.. kan jeg ikke se og helt ærligt ..læs fgjensens tekst igennem.. han skriver om hans fantasi ..tænk hvis nogen svinede jer til når fortalt om jeres fantasi.. Han søger jo kvinder der gider den leg..

og hvis man liiige tænker sig om ..hvor mange kvinder ligger og onanere ude i naturen??? øhhh jeg har aldrig set nogen!!! kun mænd der flasher deres pik...så what ever..

flere misforståelser - 28. sep. 2007, kl. 11:39

Sig mig lige, er dette ikke et sted hvor man lufter sine fantasier, om ikke andet så for at se om der er andre der er med på legen.
Så spar mig/os for de sure brækagtige opstød fordi det ikke lige falder i jeres smag, I som i forvejen flasher jeres kønsdele ud til alverdens personer, føj for en dobbelt moral.

Der er mange, både mænd og kvinder, der har fantasier om at lure på andres sexlege.

Så hr. jensen - keep on dreaming

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )