Opret gratis profil

Aldersforskel og sex....

Aldersforskel og sex.... - 21. apr. 2014, kl. 09:59
Hej alle
Jeg er 46 år og ny her og er mest til, at finde sex med en jævnaldrende. Tænder på at se kvinder tænde....og tænker....når man har nået en moden alder og har erfaring....så er det mest naturligt, at finde en kvinde, som også har erfaring og ved, hvad hun vil og hvad hun laver? ;-) og måske kan lære mig noget - man skal jo lære hver dag - ikke ;-)

På den anden side, så kan man nok finde det samme hos en yngre kvinde....når det så kommer til meget yngre kvinder, så kan jeg slet ikke forestille mig, at det kan give mig noget....er jeg helt galt på den? Da jeg er en udpræget pleaser, så er det måske netop interessant at betragte en ung kvinde folde sig ud og give sig hen og opdage nye ting? Så kommer spørgsmålet også....er der unge kvinder, som tænder på erfaring frem for alder?

Nogen erfaringer, tanker, input....lad mig høre, hvad i har på hjertet 😉❤

Kærlig hilsen Peter
 
tja.. - 21. apr. 2014, kl. 21:21
jeg ved, at jeg tænder på erfaring og ikke alderen... men måske er jeg bare anderledes. men ved hvad jeg vil have, hvad der tænder mig og hvor jeg vil hen...

tror bare mange unge kvinder endnu er bundet af prinsesseopdragelsen. Selvom vi lever i et moderne samfund, så er der stadigvæk en del tabuer blandt unge kvinder/ piger og forældrene vil have søde, artige piger og derfor bliver de mange gange tilbageholdt i deres seksuelle erfaringer... derfor er kvinder længere om at finde deres seksualitet.

men mange unge kvinder vil have erfaring... ikke bare 10 ryk og en aflevering, men tabuer og opdragelse holder dem tilbage desværre...


[Citat fra: SexKrebs]
Hej alle
Jeg er 46 år og ny her og er mest til, at finde sex med en jævnaldrende. Tænder på at se kvinder tænde....og tænker....når man har nået en moden alder og har erfaring....så er det mest naturligt, at finde en kvinde, som også har erfaring og ved, hvad hun vil og hvad hun laver? ;-) og måske kan lære mig noget - man skal jo lære hver dag - ikke ;-)

På den anden side, så kan man nok finde det samme hos en yngre kvinde....når det så kommer til meget yngre kvinder, så kan jeg slet ikke forestille mig, at det kan give mig noget....er jeg helt galt på den? Da jeg er en udpræget pleaser, så er det måske netop interessant at betragte en ung kvinde folde sig ud og give sig hen og opdage nye ting? Så kommer spørgsmålet også....er der unge kvinder, som tænder på erfaring frem for alder?

Nogen erfaringer, tanker, input....lad mig høre, hvad i har på hjertet 😉❤

Kærlig hilsen Peter
 
Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )