Opret gratis profil

1 tænker til alle kvinder

1 tænker til alle kvinder - 6. feb. 2008, kl. 08:47
hej til de kvinder som dette emne omhandler
i skriver i mange af jeres profiltekste at i søger 
en 'rigtig'mand  en med flad mave eller top trænet krop og en stor diller 
på trods at mange af de kvinder som søger det selv er nogle små buttet/½ fede sylfier med hængemave fede lår pricerninger i skræmen eller rende rundt med 'Amager nr plade' den tatos på lenden eller madonna sten i skræmen eller i stav i tungen og selv trot at de er så dejlige 
nu er jeg ikke selv en dem som rende rundt med flad mave ,skallet isse ,bred skrulleret som har været på krudt en stykke tid 
men hvorfor skulle jeg også gøre det jeg har ikke noget jeg skal bevise omverden om
næææ nej vis de 'rigtige' kvinder som ikke lider af denne her tosset mode verden som vi har idag 
ja ja jeg er over 40 år men savner bare de gode gamle dage hvor en kvinde var en kvinde og en mand var en mand eller hvor mænd rodet med deres biller fordi lorte ikke kunne køre 
 ja nu bliver jeg sku nok hængt
men hvor skal livet være så kedeligt nu hvor vi har alt det 
vi kan ønske sig 
et liv hvor hvis vi er utilfres kan få fedt sugning,flade mave ,sparlette rynker væk, større tissemænd ,mindre kusser ,større patter ,kedelige tatos som bare fjernes hvis man ikke ønsker dem mere 
hilsen en mand med lille tissemand store hænder
er der en kvinde med en lille kusse store patter
Hængt det bliver jeg sikkert også!!! - 7. feb. 2008, kl. 14:01

1: toptrænet og flad mave: hvad nytter det at få en mand, som ikke engang kan se sin egen tisser på grund af hans tykke mave???? Syns ikke der er noget galt i, at folk går op i deres udseende og ikke dør af de sygdomme som følger med overvægt... ( hjertet, diabetes og hvad ved jeg )

2: Amager nummerplader: Vågn op og indse at vi er kommet til år 2008.. Hvor man kan og må udsmykke sin krop som man vil... Heldigvis er livet indrettet sådan, at man må have sin egen mening og smag... Kedeligt hvis vi alle skulle rende rundt og ligne hinanden..

3: Uha uha citat dig: jeg er ikke selv en af dem, der render rundt med flad mave, skallet isse, bred skulderet og har været på krudt i et stykke tid... Hmm hmm hmm siger jeg bare, at bedømme folk som narkomaner, fordi de træner deres kroppe, så de ikke bliver overvægtige og ligner noget katten har trådt af i måtten..... fy fy ....

4: de gode gamle dage kommer aldrig mere tilbage, vågn op og indse det...

 

5: Nu hvor jeg har læst og svaret på bedste vis på dit indlæg, mener jeg, at du faktisk hellere vil gøre livet kedeligt.. hvorfor ikke bare indse tingene som de er, leve livet så godt som man nu kan.....

 

MissB

FLOT - 7. feb. 2008, kl. 22:44

Rigtig godt svaret MissB.
Hvorfor i alverden skulle man lade sig nøjes når der er mulighed for  at skyde pappegøjen.
Jeg vil ihvertilfælde ikke.Og er det ikke også det der er meningen med sider som denne ,at der netop er plads til alle , uanset hvad der tænder os , og uanset hvad lyster vi har ,og uanset hvordan vi ser ud.

Plads til alle?? - 8. feb. 2008, kl. 16:51
Deller, duske, dun, dårligdomme - er der plads til det hele og er der plads til alle?

Nu har jeg bevæget mig lidt rundt i dette forum et stykke tid, og er efterhånden nået til den konklusion, at der ikke er plads til alle...

Der stilles krav i profiler - egentlig også ok, men det kommer let til at lyde som det er 'sælgers marked'; at man vil have bestemte krav opfyldt, og der ikke gives 'køb' på noget som helst...det handler ikke om god sex - det handler om at få opfyldt kravene hvilket ses bedst udfra, at mange beskriver hvad de forlanger, men ikke hvad de vil have - en gudesmuk kvinde eller mand er jo ikke nogen garanti for god sex - en pik på 25 cm eller en glat, stram fisse er det heller ikke, så selvom det ydre også er en faktor er det ikke nogen garanti for noget som helst, men det er ofte den slags 'krav' man møder hvor det måske ville være mere relevant at være fokuseret på hvad man godt kan lide, og så forsøge at finde den person der kan give een det, men jeg ved da godt det er en helhed når det kommer til stykket
plads til alle - 8. feb. 2008, kl. 18:54

Ja det mener jeg faktisk der er .Når jeg læser din profil ( one4u ) så stiller du da også krav. I øvrigt en rigtig god profil. Men du har da ret i at det da ikke er smart kun at lede efter det perfekte  for hvor er det , og er der nogen af os der er det ?Det jeg mener med at man ikke skal lade sig nøjes det er måske også lidt anderledes for os som par.Vi får rigtig mange henvendelser, også selv om der står at vi ikke er søgende for tiden.Når der så skal vælges ja så tager man da det man tror er det bedste det er da klart,andet ville da være fjollet.
Men jeg mener ikke at der er nogen der har ret til at dømme andre for hvad de søger og på hvilken måde.Smag og behag er jo forskelligt og gud ske lov for det. Det du og jeg mener er den perfekte krop er jo ikke sikkert at andre syndes.

måde.

Min søn købte en brugt bil.... - 15. feb. 2008, kl. 02:01
For to år siden købte min søn en brugt bil, farmand rystede på hovedet og kaldte ham et fjols, den var mat i lakken havde adskillige buler og en af dørene var en anden farve end resten, - kort sagt den så ud som om den ved en fejl var blevet solgt og ikke skrottet. AK den har startet hver dag straks han drejede nøglen, den kører 18 på literen, den bliver stort set aldrig repareret, ud over lidt olie og en pærer i by og næ, den har to gange måttet levere strøm til min helt nye smukke BMW, den har et par gange måttet lægge tag til nogle møbler som min BMW ikke kunne rumme, sønnen elsker skidtet, og den koster ham næsten ikke noget. Se der var tale om kvalitet bag den ramponerede facade, og jeg skuede hunden på hårene da jeg grinede af ham.
at være tyk eller ikke at være? - 20. feb. 2008, kl. 02:07

ha ha den var god den med bilen :)

 

altså kan ikke se noget galt i at stille krav!! men man må jo så erkende at man begrænser sig selv!

og så igen... skønhed er i øjnene der ser?? vågn op dog og se verden som en vidunderlig legeplads... og vi er her tilfældigvis sammen os alle her! hvorfor skal vi hakke på hinanden... ??

og hvad er der nu galt med at være fed?? det er ikke verdens undergang! det er bare en tilstand!

** - 29. feb. 2008, kl. 09:17
Natdykker - Fed måde at forklare det ;D 

- Ved sq ikke synes det er et svært forum at blive klog på... Men det er da godt at der er nogen diskutioner der bliver taget op :D
bilen - 13. mar. 2008, kl. 08:55
natdykkeren, den var rigtig god den du kom med der,gamle biler,har skrammer og måske buler, og det har vi mennesker også når man kommer op i alderen, så du får lige et top $$$$$ for det
buler og ridser - 22. mar. 2008, kl. 15:28
jeg er nok snart nået til det punkt hvor jeg kan få udbetalt skrotnings præmien
ikke flot - 22. maj 2008, kl. 11:03

du generaliserer da helt utroligt meget, missb, okay det gør alle, det er en del af den måde vi opfatter livet på, kan ikke undgås. hvis du tror at et godt knald afhænger af udseendet, eller at den gode knalder KUN ser gudesmuk ud, så må din mor virkelig ha fodret dig med nogle forkerte vitaminer! der er ikke noget galt i at holde sin krop i form, det gør jeg selv, jeg elsker at være i form, det er sundt og lækkert! jeg ved ikke hvad for nogle knald du har haft, eller hvad du har søgt efter, men jeg tvivler på de allesammen har lignet noget fra gay magazine. og hvis de så ikke har været gode knald, så har jeg lidt medlidenhed med dig. det her er objektivt betragtet. jeg synes da du ser dejlig ud på dine pics, og jeg er ikke bøsse. du har ikke specielt store bryster eller røv, men du ser da dejlig ud. hvorfor i alverden gøre det til et krav, at man skal have dét?? blir du et bedre knald, hvis du har dét? min erfaring siger nej. men du har sikkert et andet syn. egentlig virker det som om du snakker om for-
hold og ikke knald, selvom du råber højt om det modsatte. og så kan jeg ikke døje bevidst-
løs forsvaren af kvindekønnet, af nogen, heller ikke Marie - virker som om hun prøver at slikke dig i numsen . .

Hmm noget du har misforstået blod - 22. maj 2008, kl. 11:46

Jeg siger ikke at man skal se godt ud, for at være et godt knald... Jeg har knaldet lækre fyre, som ikke viste en skid om, hvad de skulle bruge deres pik til....´Men hvem gider knalde med en, som ligner 'lort', med sex skal der da både være fysisk og psykisk tiltrækning, så nytter det, da ikke at fyren har hængemave og ikke en gang kan se sin pik... 

Men hvis du læste det indlæg jeg svarede på, så havde du nok vist, hvad jeg talte om... Der blev de veltrænede og dem med amagernummerplader generet, fordi de gik op i deres udseende... Er det forkert??? nej vel... 

Og hvad er dit problem med bøsser????

 

Jeg skrev hverken om forhold eller sex, hmm måske et andet indlæg du hentyder til, prøv lige at lade være med at blande det hele sammen, folk skulle jo gerne vide, hvad du taler om... 

Desuden aner jeg ikke hvad du hentyder til, hvad er det der gør hvad??? bliver jeg bedre til hvad?? jeg forstår ikke en skid af det roderi du har skrevet... prøv at formulere dig lidt bedre en anden gang, inden du skal kritisere folk....


Jeg ved ikke hvem der er mest røvslikker af dig og Marie......

MissB ( som har afvist dig en gang )

latterligdame - 22. maj 2008, kl. 14:25

hov lige et øjeblik, hvornår fanden har jeg lagt an på dig??! jeg sagde første gang jeg mødte dig, at DU godt måtte ringe til mig, fordi en anden joker spillede smart - andet har jeg vist ikke sagt til dig i dén retning, takker, den dame! og så er det vist ret typisk for DIN type at komme med én af dine faste brikker, når du ikke ellers kan argumentere dig ud af noget: dennegang var det nr. tre brik: kan ikke formulere sig (de andre: 1: han er svag, 2: har en lille diller, 4: er psyko, 5: er vist bøsse, 6: pædo, 7: sinke, men der dækker den manglende formulering vist osse). og til amagernr.pladerne: jeg tror nok der blevv ment, hvis du havde forstået personens indlæg, at dette syntes denne person ikke skulle være det mest gældende. taaaak. jeg tror faktisk også at det var her du løb lidt løbsk, og måske skulle du vente bare en lille smule inden du trykkede godkendt. tak i lige måde. 

     Blod (til MissB som stadigvæk håber på at jeg skriver et kærestebrev til hende, hvad jeg aldrig nogensinde kommer til. taaaaak!) 

STOP DOG - 22. maj 2008, kl. 18:02
Kan nu læse at jeg er blevet nævnt nogle gange B.L.A. som røvslikker til miss B . så er det altså jeg undre mig .Er det nu heller ikke tilladt at rose andres breve længere???? Ja jeg spørger bare .Gå dog for pokker ind og se mine andre breve inden du kommer med sådan en udtagelse .Men I 2 har åbenbart en intern konflikt køerne.Din vrede er ihvertilfælde ikke til at tage fejl af . Få dog den ud på andre måder .
marie - 22. maj 2008, kl. 18:26
dav marie. aldrig læst noget indlæg fra dig før idag. jeg ved ikke . . jeg synes ikke jeg var vred, førend der blev postuleret en masse ting over noget jeg havde prøvet at se objektivt på, fra missb, bl.an.om mig og hendes lettere indbildskhed, tror jeg jeg vil kalde det, med hendes syn på sig selv. det er da ikke fordi, hun ikke også har sagt noget rigtigt ind imellem (LOL!) . . men mere det, at hun helt tydeligt ikke kan tage kritik, men åbenbart tror at hun kører en masse ting, har en masse meninger - som er godt - men så må hun altså også vente, at der kommer nogen der mener noget andet! og så tage kritikken på en lidt anden måde, end den form hun har, aka. hendes brikker, der øjeblikkeligt går ud på at fornærme vedkommende, hamre ham - for det er som regel altid en mand, endnu ikke læst noget kritisk fra hende ang. en kvinde (?) - ned. det kan jeg virkelig ikke godtage. go dag.
MED RISIKO - 22. maj 2008, kl. 19:54
for at blive kaldt numse slikker (smiler ) takker jeg for svaret.Det er godkent.
Selv god dag.
Blod - 22. maj 2008, kl. 23:56

Nu stopper du... Du skriver til Marie at du ikke har læst et indlæg fra hende før, hvorfor så kalde hende en røvslikker!!!! Du behøver ikke kommentere det.. For jeg gider ikke svine dig til en gang til, det ender jo med, at vi begge ryger ud herfra for dårlig opførsel.Hvad du ellers mener om mig, er jeg faktisk pisse ligeglad med... Jeg skal ikke i kanen med dig alligevel og hvad vi to har talt om, kan jeg faktisk ikke huske, så ligegyldig er du i min verden.....

Så ha det rigtig godt... held og lykke i din søgen herinde....

MissB ( uha trykkede nok for hurtigt på tasterne )

the 1 & only - 23. maj 2008, kl. 02:03
hmmm . . nu mente jeg den var ude af verden? du skal ha' det sidste ord, hvar? men det er da helt rigtigt: vi skal ingenting med hinanden. og jeg er osse pisse ligeglad med dig. og jeg skal heller ikke sprede dine ben. bare jeg ku huske dit navn? håber du finder din prins på den hvide, man kan da altid forsøge!  smil og knus

                                 Blod (fra Den Sorte Rytter i den Mørke Skov)                                    
               
hængt - 28. maj 2008, kl. 09:38
hej fra thorkild6   efter min mening lyder i nu som nogle meget søde og fornuftige menesker alle sammen,  stor respekt for at i tør sige jerres mening,  men nu har jeg været på denne side et stykke tid, og siden taler jo for sig selv,  ta for eksembel cam chat siden  de mest populære personer er ikke de smarte af udseende, og det er sku da dejligt,  stor respekt til dem der tør vise sig og stå ved sig selv  de er alle dejlige menesker, på hver derres måde,  og i stedet for at skændes kan man jo bare holde sig væk fra hinanden ikk!    
thorkild6
Arrogance - 29. maj 2008, kl. 11:31


Arrogante, er hvad de fleste kvinder herinde og på andre sex sider er. De får så mange henvendelser fra os stupide sexhungrende mænd, at de tror de er gudinder. Det er de bare slet ikke. Deres krav bliver større og større. Det er ligesom de frie markeds kræfter, udbud og efterspørgsel. Grov udnyttelse af 'kunderne' vil jeg kalde det, hensynsløs udnyttelse af de 'sultne' Det eneste de får ud af det, er at de forhåbentlig går glip af den bedste sexoplevelse de nogensinde kunne have drømt om.
PS - 29. maj 2008, kl. 11:32
Og som i kan se har jeg ikke flad mave, men en god overarm og en stor pik og jeg ved hvad den skal bruges til
en race af svage mænd - 29. maj 2008, kl. 12:00


[Citat fra: engangshunter]


Arrogante, er hvad de fleste kvinder herinde og på andre sex sider er. De får så mange henvendelser fra os stupide sexhungrende mænd, at de tror de er gudinder. Det er de bare slet ikke. Deres krav bliver større og større. Det er ligesom de frie markeds kræfter, udbud og efterspørgsel. Grov udnyttelse af 'kunderne' vil jeg kalde det, hensynsløs udnyttelse af de 'sultne' Det eneste de får ud af det, er at de forhåbentlig går glip af den bedste sexoplevelse de nogensinde kunne have drømt om.


    hvor er det rigtigt. kan næsten ikke siges bedre. set fra de kvinder der prøver at skabe en race af svage mænd, så er det skridt på vejen mod en skabelse af en mand som intet andet end en PIK, størrelsen eller farven kan variere. det er ikke længere OS der skal have et barn, men MIG. en ren klon! kvinden har 'lært' at klare sig selv, det er da osse flot! og til det/og dem, der ser/har set kvinden som en føde/og bollemaskine og intet andet - og kvinder der så synes at nu skal DE gøre det samme med mænd! - så er det sgu den samme kedelige historie om igen. medlidenhed med mennesker der ser det sådan, uanset grunden!

                       generaliseringer sucks. but thats life.
fejl - 1. juni 2008, kl. 11:37
   desværre. en lille, men stor fejl i mit indlæg. dron istedetfor klon. beklager.
Mænd, er vi svage? - 15. juni 2008, kl. 22:52
Ja gu fanden er vi så, indse det dog.
Dette er kvindernes marked, de får så mange tilbud, at de kan vrage og vælge.
Vælger de ikke dig/mig, så træk på skuldrene og sig, hvad så det er dem der går glip af noget,  der er sgu andre sild i bassinet.
Kan i ikke klare en afvisning, så er i sgu nok ikke det rette sted.
Hvis jeg får et tilbud, så vil jeg da også have lov til at takke nej, uanset om så det er fordi pigen er tyk, eller for tynd, eller for høj/lav eller hvad jeg nu kan syntes, det burde ikke være nødvendigt med en begrundelse til at man siger nej, modparten skal bare acceptere det. 
Og nej jeg har ikke en flad mave, eller en pik på 25 cm. Men jeg er godt nok skaldet, og en smule bredskuldret, og en rimelig god brystkasse, det beklager jeg så, hvis det giver nogle mindreværdskomplekser. Men det må være deres problem.
endnu aldrig fået mindreværdskomplekser af en skaldet, buttet fyr - 15. juni 2008, kl. 23:55
ja det et marked, men på det marked er der fandmer osse nogle der er ulidelige at høre på, som tror de skal bestemme og dominere, og det er vist dem der blir reageret på. bare ignorer dem, sir du, og det er da osse rigtigt. men tror du så ikke alle snart render rundt og gør det samme? og din anden løsning: sån er det bare, la la, bare lad det være sådan . . jeg kan altså ikke rigtigt goutere den. og man kan da altid påstå, at man har afvist nogen, noget andet er det sgu da at bevise det, hvis det ikke er rigtigt. jeg tror ikke du er helt med, Bald__1. man skal da ikke gi sig til nogen der ikke er højere mentalt end en nisse i en have, og som ikke spytter andet ud end barnlige klicheer, når de ikke får deres vilje?

                  Blod
Buttet? Nej halvfed. - 16. juni 2008, kl. 21:01

Jeg siger så absolut heller ikke, du skal være enig med mig i hvad jeg skriver. Hvis alle var det, så var der ingen grund til et forum.

Og ja man kan altid påstå at man har afvist nogen, og har man grund til det, så har man da vist først et problem. Det jeg skrev var: at hvis jeg får et tilbud....... Men der er måske blevet læst for hurtigt? Om du er enig eller ej, så kan jeg stadig stå inde for hvad jeg har skrevet. Også uden at skulle bruge fine ord, da jeg gerne skriver i et sprog, som jeg ved at alle kan forstå.

Hmm!! - 12. sep. 2008, kl. 10:12

Efter at have læst alle indlægne igennem, så forstår jeg ikke hvorfor det får folk så højt op at kører, tag en dyb indånding....
Hvis folk nu har lyst til flade maver, store patter eller brede skuldre, jamen så er det da deres sag, men dem der ikke siger at de folk de søger efter skal se sådan ud, har måske også nemmere ved at finde nogen folk hvor kemi'en passer lidt bedre, for  der er vist flere mennsker der har et kilo eller 2 for meget, og som ikke lige prioritere at bruge så meget tid i træningscentret, eller hvor brysterne nu engang ikke sidder helt oppe under hagen...

Det jeg siger er: Jo mere kritisk jo mindre udvalg...

Opret en profil her
Kontakt Sexhunt.dk
E-mail: webmaster@sexhunt.dk
CVR-nr: 32 26 98 18
Sexhunt.dk drives af
Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Telefon: 71 99 94 41 ( ikke til support )